hoannis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Υπάρχει η δυνατότητα στο Viber να στέλνω silent messages; Θέλω να στέλνω μηνύματα, που όταν φτάνουν στο τηλέφωνο του παραλήπτη να μην ακούγεται κανένας ήχος (όχι για όλα αλλά για επιλεγμένα μηνύματα). Η ρύθμιση να γίνεται από εμένα την στιγμή που στέλνω το μήνυμα. π.χ. 20:00 Ξέρω ότι δεν ενοχλώ, στέλνω μήνυμα και ο αποστολέας ακούει τον ήχο εισερχομένου μηνύματος. 03:30 που ξέρω ότι κοιμάται (ή ότι ο άντρας της είναι σπίτι 🙂 ) να ρυθμίζω το μήνυμα έτσι ώστε να πηγαίνει στο τηλέφωνο και να μην ακούγεται ήχος εισερχομένου , αν γίνεται να μην βγάζει και μήνυμα στην οθόνη. *Προτιμώ το viber αλλά , θα με εξυπηρετούσε αν ξέρετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να το κάνει αυτό. 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Οχι δεν γίνονται αυτα, φτιάξε μια ομάδα με την κυρία του κυρίου και βάλτε την στο αθόρυβο. Ή πες της να βάλει τον άντρα της στο αθόρυβο 😋
soteras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Πες στο αισθημα να σε βαλει τελειως σε σιγαση ή να σε ονομασει Λιτσα κομμωτρια
hoannis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μου απάντησαν ότι στο telegram υπάρχει επιλογή "send without sound" Θα πω του φίλου μου που μου ζήτησε να ρωτήσω το παραπάνω ότι πρέπει να βάλει telegram. 🙂
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 36 λεπτά πριν, hoannis είπε Μου απάντησαν ότι στο telegram υπάρχει επιλογή "send without sound" Θα πω του φίλου μου που μου ζήτησε να ρωτήσω το παραπάνω ότι πρέπει να βάλει telegram. 🙂 Πες ότι είναι φίλου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα