johni41 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω κάποια συνδρομή σε αξιόπιστο vpn, ετήσια ή διετή κλπ . Έχω χρησιμοποιήσει δωρεάν windscribe , nordvpn και seed4.me Που μπορώ να βρω κάποια προσφορά;
BrianMolko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Βρωμανε promo πολλοι youtubers ειδικα nordvpn ή privateinternetaccess
johni41 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Εννοείς στα video που ανεβάζουν; Να δω στις περιγραφές ή/και στα σχόλια;
Hasta La Vista Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 https://mullvad.net/en/ Από τα πιο αξιόλογα.
johni41 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Αν είδα καλά δεν έχει Αργεντινή και Τουρκία. Ισχύει;
ksessalonikios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 https://deals.neowin.net/collections/apps-software-security εδώ έχει μερικές προσφορές, εγώ σκεφτομουνα να πάρω το clearvpn που έβγαινε περίπου 2€/μήνα αλλά τελικά δεν προχώρησα. Έχει και Τουρκία
kormos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, johni41 είπε Αν είδα καλά δεν έχει Αργεντινή και Τουρκία. Ισχύει; Καλύτερα να θέσεις εξ αρχής για ποιές χώρες σε ενδιαφέρει να περιέχει γιατί δεν υπάρχουν όλες οι χώρες σε όλα τα VPN Παράθεσε μια λίστα... 2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε https://deals.neowin.net/collections/apps-software-security εδώ έχει μερικές προσφορές, εγώ σκεφτομουνα να πάρω το clearvpn που έβγαινε περίπου 2€/μήνα αλλά τελικά δεν προχώρησα. Έχει και Τουρκία Με μια γρήγορη ματιά που έριξα, δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη προσφορά....ή εγώ δεν την πρόσεξα. Οι τιμές που αναφέρει είναι πολύ κοντά στις τιμές που δίνουν οι επίσημες σελίδες...
ksessalonikios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, kormos είπε Με μια γρήγορη ματιά που έριξα, δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη προσφορά....ή εγώ δεν την πρόσεξα. Οι τιμές που αναφέρει είναι πολύ κοντά στις τιμές που δίνουν οι επίσημες σελίδες... δεν έκατσα να τσεκάρω όλες τις προσφορές, για το clearvpn που μ' ενδιέφερε είχε μεγάλη διαφορά συγκριτικά με την επίσημη τιμή. Εγώ ένα λιγκ με προσφορές έδωσα, ας κάνει την έρευνά του.
Kostasallinone Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Το stacksocial έχει καλές προσφορές με lifetime. Τώρα εάν είναι καλά τα VPN που δίνει δεν το γνωρίζω. Ένα που αγόρασα και το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. 1
kormos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε δεν έκατσα να τσεκάρω όλες τις προσφορές, για το clearvpn που μ' ενδιέφερε είχε μεγάλη διαφορά συγκριτικά με την επίσημη τιμή. Εγώ ένα λιγκ με προσφορές έδωσα, ας κάνει την έρευνά του. Νόμιζα έχεις κάνει έλεγχο γενικό. Όντως αυτή που αναφέρεσαι έχει αισθητή διαφορά. Θεωρώ πάντως πως ότι είναι επί πληρωμής κάνει τη δουλειά του.
georgerov Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Mullvad είναι από τα πιο αξιόπιστα όσον αφορά την ιδιωτικότητα και to torrenting από ότι κατάλαβα το θες κυρίως για geo-unblocking. Σε αυτή την περίπτωση, Nord / PIA / Surfshark θα δουλέψουν μια χαρά για αυτή την δουλειά, έχε υπόψιν όμως ότι τα δεδομένα σου δεν είναι και τόσο ιδιωτικά καθώς υπάρχουν φήμες (ίσως και αποδείξεις αν το ψάξεις) ότι αυτές οι εταιρείες χρησιμοποιούν τα δεδομένα σου με διάφορους τρόπους. Προσωπικά έχω διαλέξει το Windscribe, είναι κάπου στην μέση, προσφέρει τίμιο geo-unblocking και φαίνεται γενικά να υπάρχει μια διαφάνεια στις κινήσεις τους. Ωστόσο πάντα κάνε την δική σου έρευνα πριν προχωρήσεις σε κάποια επιλογή. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από georgerov 1
BrianMolko Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δεν υπαρχει ιδιωτικότητα. Η hidemyass πριν μερικα χρονια μια χαρα εδωσε τους πελατες της που ενεπλακισαν σε παρανομες κινησεις
georgerov Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, BrianMolko είπε Δεν υπαρχει ιδιωτικότητα. Η hidemyass πριν μερικα χρονια μια χαρα εδωσε τους πελατες της που ενεπλακισαν σε παρανομες κινησεις Το Mullvad συγκεκριμένα έχει πολλά audits που αποδεικνύουν ότι δεν έχει καθόλου logs. 1
dkstopo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Στις 28/6/2022 στις 10:03 ΠΜ, BrianMolko είπε Δεν υπαρχει ιδιωτικότητα. Η hidemyass πριν μερικα χρονια μια χαρα εδωσε τους πελατες της που ενεπλακισαν σε παρανομες κινησεις λογικο, προκειμένου να κρυψει τον δικο της εδωσε των αλλων!! το λεει και στο ονομα της. ενδιαφερεται καποιος για surfshark? pm
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Αν θες VPN αξιόπιστο, γρήγορο, ασφαλές και εκτός δικαιοδοσίας των ΗΠΑ, ΕΕ και 5 eyes/9 eyes/14eyes(μυστικές υπηρεσίες τύπου CIA), τότε πας με κλειστά μάτια στην ProtonVPN, η οποία έχει έδρα την Ελβετία που είναι η μοναδική που είναι πολιτικά ουδέτερη και η δικαιοδοσία για όλα είναι από την Ελβετική Κυβέρνηση. Επίσης έχει αυστηρή πολιτική "strict no-logs policy". Επίσης είναι η μοναδική εταιρεία VPN που έχει δωρεάν πλάνο, αλλά μόνο στις ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία σερβερ που συνήθως έχουν υψηλή κίνηση αλλά παρόλα αυτά είναι από τις λίγες εταιρείες που έχουν δωρεάν πλάνο. Επίσης η ίδια εταιρεία έχει και δωρεάν υπηρεσία για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, την ProtonMail. Προσωπικά χρησιμοποιώ το ProtonVPN εδώ και 1 χρόνο, με τη δωρεάν έκδοση και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος το σκέφτομαι σοβαρά να πάω στην πληρωμένη έκδοση, με high-speed servers, Ελβετία και Γερμανία. Αυτά από εμένα. https://protonvpn.com/ Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από AngelOfDeath7_GR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα