Thomas_Boz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ενα αντικείμενο από amazon.uk 266,55 ευρώ θα πληρώσω κάτι extra σε τελωνείο εκτός από το πόσο που αναγράφεται? Επίσης για να μην ανοίγω άλλο θέμα τα μεταχειρισμένα που πωλούνται από amazon μπορούμε να τα δούμε κάπως; Είναι καλή επιλογή γενικά καποιος που έχει εμπειρ Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από Thomas_Boz
Hapatingo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Για τα μεταχειρισμένα δεν γνωρίζω, προφανώς εφόσον είναι fulfilled by Amazon θα τα έχουν τεστάρει. Η χρέωση θα είναι ακριβώς αυτή που αναγράφει. Ωστόσο, θα πρότεινα η χρέωση να γίνει σε λίρες Αγγλίας και όχι ευρώ, καθώς η amazon χρεώνει προμήθεια 5.22 ευρώ η οποία συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. 2
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Οχι δεν εχεις κατι επιπλεον στο τελωνείο 1
georgerov Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δεν πληρώνεις τελωνείο και αν είσαι τυχερός (μου έχει τύχει) καμία φορά σου επιστρέψουν τους δασμούς μετά από ένα 3μηνο (αν δεν γίνουν claim από την χώρα εισαγωγής).
Donmitsos10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Να ρωτήσω κι εγώ αν πληρώνω τελωνείο και αν ναι περίπου το ποσό.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε Να ρωτήσω κι εγώ αν πληρώνω τελωνείο και αν ναι περίπου το ποσό. Εσυ εχει και δασμους, αστα να πάνε, μονο ο τελώνης ξερει ποσο θα πληρώσεις
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Αν βάλεις διευθυνση Ελλάδας δεν σου βγάζει έξοδα τελωνείου ;
Donmitsos10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Όχι. Και έχω διεύθυνση Ελλάδας εννοείται. Μίλησα με αμαζον και ειπαν αν πληρώσω, στέλνω απόδειξη και μου επιστρέφουν το ποσό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα