Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους.

Διαθέτω το παρακάτω tower και εχω 1 SSD και δύο 3,5" HDD. Η μητρική ειναι η ASUS B-450F Gaming η οποία υποστηρίζει διαχείριση των Fan αλλα δυστυχώς δεν το έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω κάθως πολλα game anticheat θεωρούν για κάποιο λόγο πως υπάρχει κακοβουλο λογισμικό για το κάθε παιχνίδι.

https://www.webhallen.com/se/product/323968-Antec-NX210-A-RGB-Tempered-Glass

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι στο HDD Sentinel οι σκληροί δίσκοι φτάνουν συχνά τους 50 βαθμούς

image.png.ca96e86c2f55324b86535509e32fcb14.png

Είναι φυσιολογική η θερμοκρασία? Τι μου προτείνετε να κάνω?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για όλες τις απαντήσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SWEDEN είπε

Καλησπέρα σε ολους.

Διαθέτω το παρακάτω tower και εχω 1 SSD και δύο 3,5" HDD. Η μητρική ειναι η ASUS B-450F Gaming η οποία υποστηρίζει διαχείριση των Fan αλλα δυστυχώς δεν το έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω κάθως πολλα game anticheat θεωρούν για κάποιο λόγο πως υπάρχει κακοβουλο λογισμικό για το κάθε παιχνίδι.

https://www.webhallen.com/se/product/323968-Antec-NX210-A-RGB-Tempered-Glass

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι στο HDD Sentinel οι σκληροί δίσκοι φτάνουν συχνά τους 50 βαθμούς

image.png.ca96e86c2f55324b86535509e32fcb14.png

Είναι φυσιολογική η θερμοκρασία? Τι μου προτείνετε να κάνω?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για όλες τις απαντήσεις.

ε καλού κακού βάζεις ένα fan μπροστά στους σκληρούς και problem solved δεν ειναι επικίνδυνες οι θερμοκρασίες σου αλλά ειδικά με σκληρούς όσο πιο κοντά σε θερμοκρασίες δωματίου τόσο καλύτερα(όσο αφορά την μακροζωία τους, βέβαια μην περιμένεις να φτάσει ποτέ θερμοκρασία δωματίου όταν δουλεύει γιατί καίει ρεύμα και αυτή η ενέργεια αναγκαστικά θα "βγει" σαν θερμότητα) . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...