Άρης o υπολογιστακιας Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Νομίζω καταλαβαίνετε το θέμα 1.που μπορώ να κάνω πανοραμική δοντιών δωρεάν ή έστω με μικρή συμμετοχή 2. Υπάρχουν οδοντίατροι στον ΕΟΠΥΥ; Έψαξα λίγο στο ΗΔΙΚΑ και σαν να βρήκα ραντεβού. Αλλά δεν ξέρω τι καπνό φουμαρει το σύστημα Αττική βρίσκομαι Τόσα χρόνια σε ιδιώτη γιατρό, προληπτικά, καθαρισμούς κτλ. 4η φορά το ίδιο δόντι βγάζει σοβαρό πρόβλημα. ε φτάνει τα πεταμένα € Παρακαλώ τη βοήθεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Άρης o υπολογιστακιας είπε Νομίζω καταλαβαίνετε το θέμα 1.που μπορώ να κάνω πανοραμική δοντιών δωρεάν ή έστω με μικρή συμμετοχή 2. Υπάρχουν οδοντίατροι στον ΕΟΠΥΥ; Έψαξα λίγο στο ΗΔΙΚΑ και σαν να βρήκα ραντεβού. Αλλά δεν ξέρω τι καπνό φουμαρει το σύστημα Αττική βρίσκομαι Τόσα χρόνια σε ιδιώτη γιατρό, προληπτικά, καθαρισμούς κτλ. 4η φορά το ίδιο δόντι βγάζει σοβαρό πρόβλημα. ε φτάνει τα πεταμένα € Παρακαλώ τη βοήθεια σας Αν έχεις παραπεμπτικό γίνεται χωρίς κόστος στα νοσοκομεία που διαθέτουν το μηχάνημα , νομίζω ιπποκράτειο και γεννηματάς. Αλλιώς ψάχνεις εδώ https://www.doctoranytime.gr/diagnostikes-eksetaseis/aktinografies/aktinografia-panoramiki . Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πας στο νοσοκομείο στα επείγοντα στη γραμματεία, λες ότι έχεις έντονο πονόδοντο. Σε στέλνουν στο τμήμα οδοντιατρικής κι από εκεί βγάζουν παραπεμπτικό για το ακτινολογικό. Άμα πεις ότι σε πονάει δήθεν φρονιμίτης και αραιά και που νιώθεις κάτι σαν μούδιασμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε στείλουν για ακτίνα. Εγώ σε 30 λεπτά ξεμπερδεψα... αρκεί να μη πεσεις σε μέρα που πλακώνουν οι φαντάροι για ακτινογραφίες. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δεν του λες και σε πιο νοσοκομείο πήγες? Γιατί αν πάει σε νοσοκομείο που δεν έχει το μηχάνημα θα ταλαιπωρηθεί χωρίς λόγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 https://www.happydeals.gr/deals.php?id=3593 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δηλαδη ποσο εχει μοα πανοραμική; Και στο γιατρο να πας να στην γραψει το 10ρικο θα στο πάρει Για δες εδω, δεν το εψαξα και πολύ για το τι ισχυει, απο αναζήτηση ειναι https://www.regroup.gr/default/388/deals/15298/nea-diagnwsh-panoramikh-dontiwn/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Άρης o υπολογιστακιας Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Αν έχεις παραπεμπτικό γίνεται χωρίς κόστος στα νοσοκομεία που διαθέτουν το μηχάνημα , νομίζω ιπποκράτειο και γεννηματάς. Αλλιώς ψάχνεις εδώ https://www.doctoranytime.gr/diagnostikes-eksetaseis/aktinografies/aktinografia-panoramiki . Στο ΚΑΤ που ρώτησα θέλουν παραπεμπτικό Αλλά δεν σου βγάζει κανείς γιατί δεν καλύπτεται από ΕΟΠΥΥ. Μόνο στα νοσοκομεία αλλά δεν βρίσκω άκρη που πως κτλ 5 ώρες πριν, ekrepali είπε Πας στο νοσοκομείο στα επείγοντα στη γραμματεία, λες ότι έχεις έντονο πονόδοντο. Σε στέλνουν στο τμήμα οδοντιατρικής κι από εκεί βγάζουν παραπεμπτικό για το ακτινολογικό. Άμα πεις ότι σε πονάει δήθεν φρονιμίτης και αραιά και που νιώθεις κάτι σαν μούδιασμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε στείλουν για ακτίνα. Εγώ σε 30 λεπτά ξεμπερδεψα... αρκεί να μη πεσεις σε μέρα που πλακώνουν οι φαντάροι για ακτινογραφίες. Ο ερυθρός Σταυρός που έχει εφημερία οδοντολογικο δεν έχει μηχάνημα για πανοραμική 39 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδη ποσο εχει μοα πανοραμική; Και στο γιατρο να πας να στην γραψει το 10ρικο θα στο πάρει Για δες εδω, δεν το εψαξα και πολύ για το τι ισχυει, απο αναζήτηση ειναι https://www.regroup.gr/default/388/deals/15298/nea-diagnwsh-panoramikh-dontiwn/ 20-25€ κανει Αυτά με τα 10€ είναι μακρυά από εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarulezkd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Αν μιλάμε για 1 δόντι, είσαι σίγουρος ότι θες πανοραμική; Αυτή δεν έχει τόσο υψηλή ευκρίνεια και αν δε κάνω λάθος, όταν θέλουν να δουν λεπτομερώς τι παίζει με ένα δόντι βγάζουν ακτινογραφία μόνο αυτό όπου φαίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Άρης o υπολογιστακιας είπε Ο ερυθρός Σταυρός που έχει εφημερία οδοντολογικο δεν έχει μηχάνημα για πανοραμική Tα χαζά της Αθήνας, στην επαρχία δεν έχουμε τέτοιο θέμα. 1 ώρα πριν, fmarulezkd είπε Αν μιλάμε για 1 δόντι, είσαι σίγουρος ότι θες πανοραμική; Αυτή δεν έχει τόσο υψηλή ευκρίνεια και αν δε κάνω λάθος, όταν θέλουν να δουν λεπτομερώς τι παίζει με ένα δόντι βγάζουν ακτινογραφία μόνο αυτό όπου φαίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Απλή πανοραμική 3d πανοραμική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, Άρης o υπολογιστακιας είπε Στο ΚΑΤ που ρώτησα θέλουν παραπεμπτικό Αλλά δεν σου βγάζει κανείς γιατί δεν καλύπτεται από ΕΟΠΥΥ. Μόνο στα νοσοκομεία αλλά δεν βρίσκω άκρη που πως κτλ Ο ερυθρός Σταυρός που έχει εφημερία οδοντολογικο δεν έχει μηχάνημα για πανοραμική 20-25€ κανει Αυτά με τα 10€ είναι μακρυά από εμένα Οδοντίατροι στο δημόσιο υπάρχουν είτε σε νοσοκομεία (παίρνεις τηλ για ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία) είτε στα πρώην ικα (νομίζω ότι τώρα λέγονται κέντρα υγείας αλλά δεν παίρνω όρκο γιατί έχουν αλλάξει όνομα τουλάχιστον τέσσερις φορές). Δοκίμασε να κλείσεις ένα ραντεβού ηλεκτρονικά και μάλλον από εκεί θα πάρεις παραπεμπτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Άρης o υπολογιστακιας Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 21 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Οδοντίατροι στο δημόσιο υπάρχουν είτε σε νοσοκομεία (παίρνεις τηλ για ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία) είτε στα πρώην ικα (νομίζω ότι τώρα λέγονται κέντρα υγείας αλλά δεν παίρνω όρκο γιατί έχουν αλλάξει όνομα τουλάχιστον τέσσερις φορές). Δοκίμασε να κλείσεις ένα ραντεβού ηλεκτρονικά και μάλλον από εκεί θα πάρεις παραπεμπτικό. Ραντεβού έκλεισα ΗΔΙΚΑ σε με ΗΔΙΚΑ σε κέντρο υγείας Την πανοραμική δεν ξέρω που να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 54 λεπτά πριν, Άρης o υπολογιστακιας είπε Την πανοραμική δεν ξέρω που να κάνω; Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα πήγαινε σε ιδιωτικό κέντρο και βγάλε μία. 20-25 ευρώ κάνει. Εγώ έδωσα 28 γιατί βιαζόμουνα και πήγα σε ένα στην περιοχή μου χωρίς να ψάξω περαιτέρω για πιο φθηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Άρης o υπολογιστακιας Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα πήγαινε σε ιδιωτικό κέντρο και βγάλε μία. 20-25 ευρώ κάνει. Εγώ έδωσα 28 γιατί βιαζόμουνα και πήγα σε ένα στην περιοχή μου χωρίς να ψάξω περαιτέρω για πιο φθηνό. Για να ψάχνομαι με ΙΚΑ κτλ, καταλαβαίνεις πως δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Στις 26/6/2022 στις 9:03 ΜΜ, Nabuko είπε Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα πήγαινε σε ιδιωτικό κέντρο και βγάλε μία. 20-25 ευρώ κάνει. Εγώ έδωσα 28 γιατί βιαζόμουνα και πήγα σε ένα στην περιοχή μου χωρίς να ψάξω περαιτέρω για πιο φθηνό. Την πανοραμική δοντιών μπορείς να την κάνεις με παραπεμπτικό όπου πληρώνεις μόνο συμμετοχή ή όχι; Στις 26/6/2022 στις 8:06 ΜΜ, Άρης o υπολογιστακιας είπε Ραντεβού έκλεισα ΗΔΙΚΑ σε με ΗΔΙΚΑ σε κέντρο υγείας Την πανοραμική δεν ξέρω που να κάνω; Οπότε όταν πας στο ραντεβού θα ρωτήσεις τι χρειάζεται και πού μπορείς να κάνεις την πανοραμική πχ μπορει να σου δώσει παραπεμπτικό κ να πας μετα στο ΚΑΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε Την πανοραμική δοντιών μπορείς να την κάνεις με παραπεμπτικό όπου πληρώνεις μόνο συμμετοχή ή όχι; Δυστυχώς δεν γνωρίζω. Δε νομίζω να ισχύει για τα ιδιωτικά ακτινολογικά, χωρίς ωστόσο να είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα