akiz90 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα. Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με το καταγραφικό των καμερών μου και το pc που κόβει αποδείξεις με πρόγραμμα. Όλη μέρα οι κάμερες λειτουργούν και όταν πας να κόψεις Ζ από το πρόγραμμα στο τέλος της ημέρας αποσυνδέεται το DVR από το internet. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το επαναφέρεις παρά μόνο να του κόψεις το ρεύμα και να το ξαναβάλεις. Το παρακολουθώ μέσω υπηρεσίας cloud αλλά ακόμα και απευθείας την IP με την πόρτα να χτυπήσω δεν λειτουργεί. Το έχω παρατηρήσει κάμποσες μέρες τώρα και πάντα την ώρα που το pc χτυπάει Ζ το κάνει....δοκίμασα να αλλάξω IP στο καταγραφικό αλλά τίποτα....έχει κανείς καμία ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από akiz90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, akiz90 είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με το καταγραφικό των καμερών μου και το pc που κόβει αποδείξεις με πρόγραμμα. Όλη μέρα οι κάμερες λειτουργούν και όταν πας να κόψεις Ζ από το πρόγραμμα στο τέλος της ημέρας αποσυνδέεται το DVR από το internet. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το επαναφέρεις παρά μόνο να του κόψεις το ρεύμα και να το ξαναβάλεις. Το παρακολουθώ μέσω υπηρεσίας cloud αλλά ακόμα και απευθείας την IP με την πόρτα να χτυπήσω δεν λειτουργεί. Το έχω παρατηρήσει κάμποσες μέρες τώρα και πάντα την ώρα που το pc χτυπάει Ζ το κάνει....δοκίμασα να αλλάξω IP στο καταγραφικό αλλά τίποτα....έχει κανείς καμία ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει? Αν αυτό συμβαίνει μόνο όταν κόβεις Ζ απο το "πρόγραμμα" και σε καμία άλλη περίπτωση ειναι θέμα του προγράμματος μάλλον οπότε μίλα με την υποστήριξη της εταιρίας που κάνει το πρόγραμμα ενδεχομένως για λόγους ασφαλείας να απενεργοποιεί τους προσαρμογείς δικτύου κατα την συγκεκριμένη διαδικασία; δεν ξέρω πάντως εκει εγώ θα άρχιζα μιας και αν ήταν θέμα καθαρά windows ή καθαρά hardware δεν θα γινόταν μόνο όταν κόβεις Z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Γράψε τη συνδεσμολογία Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από solution1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiz90 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, solution1 είπε Γράψε τη συνδεσμολογία Ένα καλώδιο δικτύου φεύγει από το καταγραφικό και πάει στο router και άλλο ένα από το pc που τρέχει το πρόγραμμα και πάει επίσης στο router. Δεν έχει κάποια τρομερή συνδεσμολογία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Έλεγα μήπως υπήρχε κάποιο ενδιάμεσο switch ή μήπως η σύνδεση του pc γινόταν μέσω wifi. Υπάρχει άλλη συσκευή ethernet; (πχ POS) Κι αν υπάρχει, δημιουργείται πρόβλημα κι εκεί ή επηρεάζει αποκλειστικά το καταγραφικό; Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από solution1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiz90 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά. Μόνο με το καταγραφικό υπάρχει θέμα. Θα μπορούσε ένα coflict στα ports να κάνει κάτι τέτοιο? 🤔 Πολύ περίεργο. Η μόνη port που έχουν όλες οι συσκευές κοινή είναι η NTP (port 123) για να ρυθμίζουν την ώρα τους αυτόματα μέσω internet. Δεν νομίζω να είναι από εκεί. Έχω δει και αλλού δίκτυα που πάνω από 1 συσκευές χρησιμοποιούν την port 123 για αυτόματη ρύθμιση της ώρας και δεν έχει πρόβλημα η μία με την άλλη. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από akiz90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Έχει ρύθμιση για MTU μέγεθος το router; Αν έχει, γράψε την προεπιλεγμένη επιλογή (Κοίτα στις ρυθμίσεις LAN/Ethernet) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μηπως παιζει κατι με της IP και σκαλωνει δωσε στο καταγραφικο καρφωτη να εχει μια συγκεκριμενη. Αλλη πιαθνη αιτια να μπουκωνει το ρουτερ απο κατι αν εχει τετοια λειτουργια βαλτο να κανει μονο του ρεσταρτ μετα απο καποια ωρα να δεις μηπως φτιαχνει Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από soteras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiz90 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 55 λεπτά πριν, soteras είπε Μηπως παιζει κατι με της IP και σκαλωνει δωσε στο καταγραφικο καρφωτη να εχει μια συγκεκριμενη. Αλλη πιαθνη αιτια να μπουκωνει το ρουτερ απο κατι αν εχει τετοια λειτουργια βαλτο να κανει μονο του ρεσταρτ μετα απο καποια ωρα να δεις μηπως φτιαχνει Έχω δώσει 2 διαφορετικές καρφωτές IP στο DVR αλλά δεν έγινε κάτι... Auto restart δεν έχει δυστυχώς. Θα επικοινωνήσω απο Δευτέρα με την εταιρία που προμηθεύει το πρόγραμμα για τις αποδείξεις μήπως έχουν κάτι να μου πούνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Κανε ενα pull me ips και βαλε στις σταθερές ips τοn υπολογιστη και ασε τα αλλα στον dhcp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα