ten-ten Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 respect privateer Απιστευτη η εικονα ποσο μαλλον το κειμενο(το οποιο το διαβασα) Tο κειμενο μου εδωσε την εικονα οτι η ιστορια επαναλαμβανετε.... Καλη συνεχεια sony (το πιο συχρονο συστημα δεν ειναι και παντα ο νικητης....)
R3dil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Kourastike to daxtilo m na katebazei me tin rodela to keimeno xD
Asaverle Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μα είσαι τρελόοοοοςςς; Ποιος θα το διαβάσει όλο αυτό σε ένα forum; Έκανες που έκανες την καλή δεν μπορούσες να το κόψεις κιόλας αφήνοντας τα σημαντικά σημεία. Ή πρόκειται για ανάλυση πανεπιστημιακού επιπέδου που δεν κάνει να αλλοιωθεί; Νευρικό γέλιο με έπιασε μόνο που είδα το κείμενο. Όλο έλεγα μέσα μου: "Εδώ πρέπει να τελειώνει" αλλά το scroll ήταν ατελείωτο...
phovos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 χαχαχα που το ξεθαψατε ρε αυτο το thread? Long live the ftiari...
jk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Aπο το 2005 ειναι το Post ειναι 2007,αλλα δεν μου κανει εντυπωση μαλλον τωρα τελειωσαν καποιοι το διαβασμα του κειμενου.
-WISE- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Aπο το 2005 ειναι το Post ειναι 2007,αλλα δεν μου κανει εντυπωση μαλλον τωρα τελειωσαν καποιοι το διαβασμα του κειμενου. egw proswpika to teleiwsa ton maio alla eixa kapoies doulitses kai apantisa prox8es xaxa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.