Προς το περιεχόμενο

Μια σπάνια pic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλά που δεν είμαι σε κρίσιμη ηλικία ρε μεγάλε.

Με όλα αυτά θα πάθαινα εγκεφαλικό.

Αν μπορείς για να ΄καταφέρουν να διαβάσουν κάτι από αυτά όλου μείωσέ το κατά το 1/3.

Αν δεν μπορείς δεν πειράζει.

Δημοσ.

Τελευταία φορά που τσέκαρα η ποινή για να μην διαβάσετε ένα άρθρο στο insomnia δεν ήταν ο ευνουχισμός, οπότε προς τι η ενόχληση για το γεγονός ότι ήταν μεγάλο; Η καταγραφή των σχετικών γεγονότων είναι λεπτομερέστατη και γι' αυτό και το μεγάλο μέγεθος

Και ρε συ Litenant έλεος ξέθαψες ένα τόπικ μόνο και μόνο για να πεις ότι σε κούρασε; Πολύ ελεύθερο χρόνο έχετε εσείς οι πολίτες μου φαίνεται....

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ξεθάβω και γω για να πω οτι το dreamcast ήταν η μόνη κονσόλα που κατα την άποψη μου ήταν μια γέφυρα μεταξυ του retro, στυλ megadrive κλπ, και του μελλοντικού, στυλ PS2..

τώρα παρόλο που έχω μεγαλώσει πια περισσότερη χαρά μου δίνουν τα παλιά παιχνίδια παρά τα καινούρια... Τα παλιά ήταν games που κολούσες επειδή δεν τα ειχες συνηθίσει, τώρα υπάρχουν 4-5 κατηγορίες και οταν παίζεις το ενα ειναι σαν να εχεις παίξει και τα άλλα.

Ουσιαστικα ο μονος τροπος να χαρείς ενα παιχνίδι σημερα ειναι να έχεις χρόνο να ασχοληθείς σοβαρά.. Πχ Pirates, ασχολήθηκα 2 βδομάδες από ενα 2ωρο την ημέρα... Με το που το άφησα για 3 μέρες τελος... Το ίδιο με το Doom3..., το ίδιο με τόσα άλλα.. Αλλα δεν έχω χρόνο, θέλω πχ να ασχοληθώ με την τριλογία Splinter Cell & το Hitman... να τα πιάσω απτην αρχή, αλλά που χρόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

1. Εχμ, πρόβλημα στα μάτια σου ίσως ;;; :grin:

2. Έχεις απενεργοποιήσει να βλέπεις signatures κλπ ; :grin:

3. Τις φωτό τις βλέπουν μόνο οι επίλεκτοι ; :grin:

4. Δεν υπάρχει φωτό ; :grin:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φιλικά,

Highlander

Δημοσ.
1. Εχμ, πρόβλημα στα μάτια σου ίσως ;;;

οχι

2. Έχεις απενεργοποιήσει να βλέπεις signatures κλπ ;

οχι

3. Τις φωτό τις βλέπουν μόνο οι επίλεκτοι ;

τοτε μονο εγω επρεπε να την βλεπω..

4. Δεν υπάρχει φωτό ;

λογικα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...