-nick- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 lol... krima pou pethane h 3dfx... h katastasi ston xoro ton karton grafikon tha htan poly kalyterh...
Mafia_Omerta Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Καλά που δεν είμαι σε κρίσιμη ηλικία ρε μεγάλε. Με όλα αυτά θα πάθαινα εγκεφαλικό. Αν μπορείς για να ΄καταφέρουν να διαβάσουν κάτι από αυτά όλου μείωσέ το κατά το 1/3. Αν δεν μπορείς δεν πειράζει.
Bourdoulas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 einai oraio ar8ro paidia..apla diabaste to ston eleu8ero xrono sas..an sas endiaferei i istoria kai mono.
Sotpapas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 pragmatika poly endiaferon leitourgia twn windows to copy&paste!!! poios to diavazei omws!
LL_NEO Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Τελευταία φορά που τσέκαρα η ποινή για να μην διαβάσετε ένα άρθρο στο insomnia δεν ήταν ο ευνουχισμός, οπότε προς τι η ενόχληση για το γεγονός ότι ήταν μεγάλο; Η καταγραφή των σχετικών γεγονότων είναι λεπτομερέστατη και γι' αυτό και το μεγάλο μέγεθος Και ρε συ Litenant έλεος ξέθαψες ένα τόπικ μόνο και μόνο για να πεις ότι σε κούρασε; Πολύ ελεύθερο χρόνο έχετε εσείς οι πολίτες μου φαίνεται....
polaki Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Το ξεθάβω και γω για να πω οτι το dreamcast ήταν η μόνη κονσόλα που κατα την άποψη μου ήταν μια γέφυρα μεταξυ του retro, στυλ megadrive κλπ, και του μελλοντικού, στυλ PS2.. τώρα παρόλο που έχω μεγαλώσει πια περισσότερη χαρά μου δίνουν τα παλιά παιχνίδια παρά τα καινούρια... Τα παλιά ήταν games που κολούσες επειδή δεν τα ειχες συνηθίσει, τώρα υπάρχουν 4-5 κατηγορίες και οταν παίζεις το ενα ειναι σαν να εχεις παίξει και τα άλλα. Ουσιαστικα ο μονος τροπος να χαρείς ενα παιχνίδι σημερα ειναι να έχεις χρόνο να ασχοληθείς σοβαρά.. Πχ Pirates, ασχολήθηκα 2 βδομάδες από ενα 2ωρο την ημέρα... Με το που το άφησα για 3 μέρες τελος... Το ίδιο με το Doom3..., το ίδιο με τόσα άλλα.. Αλλα δεν έχω χρόνο, θέλω πχ να ασχοληθώ με την τριλογία Splinter Cell & το Hitman... να τα πιάσω απτην αρχή, αλλά που χρόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Exoskeletor Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 ti mou thimisate tora. 3DO. th krima pou den phge kala ayth h konsola. eixe kati pexnidares.. alone in the dark, gex, phoenix, mad dog mcray.. ti na leme tora. koryfh
Highlander Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 1. Εχμ, πρόβλημα στα μάτια σου ίσως ;;; :grin: 2. Έχεις απενεργοποιήσει να βλέπεις signatures κλπ ; :grin: 3. Τις φωτό τις βλέπουν μόνο οι επίλεκτοι ; :grin: 4. Δεν υπάρχει φωτό ; :grin: Φιλικά, Highlander
lazaross Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 1. Εχμ, πρόβλημα στα μάτια σου ίσως ;;; οχι 2. Έχεις απενεργοποιήσει να βλέπεις signatures κλπ ; οχι 3. Τις φωτό τις βλέπουν μόνο οι επίλεκτοι ; τοτε μονο εγω επρεπε να την βλεπω.. 4. Δεν υπάρχει φωτό ; λογικα..
Dangelo Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 poli diavasma leme......... telika ti leei ?? ena ipoglosio zalistika!!! 11.000+ lexeis??? Den einai gia mena...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.