apollo10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα! Σαν νέος και χωρίς ένσημα βρήκα επιτέλους μία δουλεία στην οποία με προσέλαβαν με το πρόγραμμα "πρώτο ένσημο", παρ' όλα αυτά δεν έχω δει λεφτά ούτε για δείγμα, ενώ έχει περάσει αρκετός καιρός (και δεν είχα καμία ενημέρωση). Υπάρχει κάποιος απο εσάς που το έκανε επιτυχώς? Και αν ναι, περάσε πολύς καιρος? Thanks.. Υ.Γ. είχα στείλει και ένα e-mail μήπως με διαφωτίσουν, μου απαντήσαν μετά από ένα μήνα λέγοντας μου πως δεν προβλέπεται καμία ενημέρωση για εμένα..
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Σιγουρα εχει γινει η προσληψη, και δεν δουλευεις μαυρα?
apollo10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Ναι :P. Η αίτηση έχει γίνει κανονικά μέσω Π.Σ. Εργάνη..
meletis_m Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, apollo10 είπε Καλησπέρα! Σαν νέος και χωρίς ένσημα βρήκα επιτέλους μία δουλεία στην οποία με προσέλαβαν με το πρόγραμμα "πρώτο ένσημο", παρ' όλα αυτά δεν έχω δει λεφτά ούτε για δείγμα, ενώ έχει περάσει αρκετός καιρός (και δεν είχα καμία ενημέρωση). Υπάρχει κάποιος απο εσάς που το έκανε επιτυχώς? Και αν ναι, περάσε πολύς καιρος? Thanks.. Υ.Γ. είχα στείλει και ένα e-mail μήπως με διαφωτίσουν, μου απαντήσαν μετά από ένα μήνα λέγοντας μου πως δεν προβλέπεται καμία ενημέρωση για εμένα.. Για τα χρήματα δε γνωρίζω , πάντως στο σύστημα του ΕΦΚΑ φαίνεται μετά από 2 μήνες τα ενσημα 1
dionisis1925 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Ούτε που έχω ιδέα τι είναι αυτό το πρόγραμμα, από το λίγο που το έψαξα είναι επιδοτούμενο. https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/quot-proto-ensimo-quot-triplasiazetai-to-poso-tis-epidotisis-gia-to-programma-ti-ischyei-sti-meriki-apascholisi/ Διάβασε προσεκτικά και λογικά θα πρέπει να απευθυνθείς στο υπουργείο εργασίας. 1
apollo10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μια ενημέρωση σε περίπτωση που πέσει κάποιος εδώ και έχει την ίδια απορία.. Τα χρήματα άρχισαν να μπαίνουν όταν συμπλήρωσα 3 μήνες από την ημέρα πρόσληψης..
S_ma Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Στις 13/7/2022 στις 11:39 ΜΜ, apollo10 είπε Μια ενημέρωση σε περίπτωση που πέσει κάποιος εδώ και έχει την ίδια απορία.. Τα χρήματα άρχισαν να μπαίνουν όταν συμπλήρωσα 3 μήνες από την ημέρα πρόσληψης.. Ποσά χρήματα σου πιστώθηκαν και για πόσους μήνες;
apollo10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, S_ma είπε Ποσά χρήματα σου πιστώθηκαν και για πόσους μήνες; Όπως είπε και ο φίλος από πάνω τα ένσημα αργούνε λίγο να εμφανιστούν. Όταν συμπλήρωσα τον τρίτο μήνα και πληρώθηκα εμφανίζονταν τα ένσημα του πρώτου και δεύτερου μήνα. Τον πρώτο μήνα όμως δούλεψα 13 από τις 21 μέρες επόμενος πήρα 60€ για τον πρώτο και 100€ για τον δεύτερο. Τώρα δεν ξέρω αν αυτό το ποσό έχει αυξηθεί για τις νέες αιτήσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα