antykaps Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα... Εχω μια κυρία απο την Βουλγαρία που προσεχει την κατάκοιτη μητερα μου Της έδωσα σήμερα έναντι λογαριασμού 250 € να τα στείλει στους δικούς της με γνωστη εταιρια μεταφορας χρηματων Της κρατησαν προμηθεια 15 € Επειδή το θεωρώ κλοπή ρωτάω αν υπάρχει κάποιος τροπος να μεταφερω εγω τα χρηματα απο τον λογαρισμο μου στην βουλγαρια με την ελαχιστη προμηθεια χωρις ομως να εχω θεματα με εφορίες κλπ
f1vettel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι νομιζετε οτι ειναι η Βουλγαρια κυριε μου,Αγιος Παντελεημονας; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από f1vettel 1
NoNameNoFame Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μπορείς να στείλεις από την τράπεζα σου εμβασμα σε τραπεζα του εξωτερικού με (περίπου)2.5€προμήθεια 3
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, NoNameNoFame είπε Μπορείς να στείλεις από την τράπεζα σου εμβασμα σε τραπεζα του εξωτερικού με (περίπου)2.5€προμήθεια Εισαι σιγουρος γιατι η τράπεζα θα κανει και μετατροπή;
NoNameNoFame Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εισαι σιγουρος γιατι η τράπεζα θα κανει και μετατροπή; Δεν νομίζω να κάνει η τράπεζα μετατροπή τα ευρώ σε λεβα, στην Βουλγαρία χρησιμοποιούν τα ευρώ κανονικά και δεν πιστεύω να έχουν πρόβλημα.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, antykaps είπε Καλησπέρα... Εχω μια κυρία απο την Βουλγαρία που προσεχει την κατάκοιτη μητερα μου Της έδωσα σήμερα έναντι λογαριασμού 250 € να τα στείλει στους δικούς της με γνωστη εταιρια μεταφορας χρηματων Της κρατησαν προμηθεια 15 € Επειδή το θεωρώ κλοπή ρωτάω αν υπάρχει κάποιος τροπος να μεταφερω εγω τα χρηματα απο τον λογαρισμο μου στην βουλγαρια με την ελαχιστη προμηθεια χωρις ομως να εχω θεματα με εφορίες κλπ Moneygram απο τον υπολογιστή σου ,θα τα στείλεις απο την κάρτα σου και θα τα πάρουν απο εκεί μετρητά.Εχει και αλλες επιλογές. Σου βαζω το αγγλικο ,έχει και ελληνικό site ,το ίδιο και για western union.Tα έξοδα είναι κάτω απο 5€. https://www.moneygram.com/mgo/gb/en/ Στέλνω συχνά πυκνά.
antykaps Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Moneygram απο τον υπολογιστή σου ,θα τα στείλεις απο την κάρτα σου και θα τα πάρουν απο εκεί μετρητά.Εχει και αλλες επιλογές. Σου βαζω το αγγλικο ,έχει και ελληνικό site ,το ίδιο και για western union.Tα έξοδα είναι κάτω απο 5€. https://www.moneygram.com/mgo/gb/en/ Στέλνω συχνά πυκνά. Δεν θα εχω θεμα με την εφορία ? Θα πρέπει να τα δηλωσω στην εφορία?
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, antykaps είπε Δεν θα εχω θεμα με την εφορία ? Θα πρέπει να τα δηλωσω στην εφορία? Tι θέμα να έχεις;
TuXaKoS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Η καλύτερη και πιο οικονομική λύση είναι το https://wise.com/ Έχει αναφερθεί πολλές φορές.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 36 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Η καλύτερη και πιο οικονομική λύση είναι το https://wise.com/ Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Είναι πολύ καλή λύση η wise,την έχω εδω και τρία χρόνια.Επίσης σε φίλο που το κατέχει λίγο του είπα να ανοίξει revolut για να του στέλνουν οι δικοί του απο την δικιά τους revolut. To θέμα είναι πως θα τα λάβει στην Βουλγαρία.Αν έχει λογαριασμό τράπεζας οκ,και η moneygram τα κάνει κατάθεση χωρίς έξοδα σε λογαριασμό αλλά αργει λίγες μέρες. Επειδή όμως Βουλγαρία είναι πολύ ευκολο να πάνε σε σημείο moneygram ή WU ,είναι παντού,τους βολευει να τα πάρουν στο χέρι.Eίναι αμεσο,έχει κάποια μικρά έξοδα.
antykaps Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Tι θέμα να έχεις; Η Τραπεζα σε συνάρτηση με την εφορία παρακολουθούν τις κινήσεις του τραπεζικου λογαρισμου Εχω την εντυπωση (καπου το διαβασα εδω μεσα για μεταφορα απο τραπεζικο λογαρισμό σε τραπεζικο λογαρισμο ) Εφοσον για τα χρηματα δεν εκδίδετε καποιο παραστατικο τιμολογιο, παροχή υπηρεσιών κλπ θα πρεπει να δηλωθουν σαν δωρεα στην φορολογικη δηλωση και να φορολογηθουν με 10% αν θυμαμαι καλά Για αυτο τον λογο ρωτάω
TuXaKoS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, antykaps είπε Η Τραπεζα σε συνάρτηση με την εφορία παρακολουθούν τις κινήσεις του τραπεζικου λογαρισμου Εχω την εντυπωση (καπου το διαβασα εδω μεσα για μεταφορα απο τραπεζικο λογαρισμό σε τραπεζικο λογαρισμο ) Εφοσον για τα χρηματα δεν εκδίδετε καποιο παραστατικο τιμολογιο, παροχή υπηρεσιών κλπ θα πρεπει να δηλωθουν σαν δωρεα στην φορολογικη δηλωση και να φορολογηθουν με 10% αν θυμαμαι καλά Για αυτο τον λογο ρωτάω Για τέτοια ποσά δεν ασχολείται κανένας. Αν το κάνεις ΚΑΘΕ μήνα για μεγάλο διάστημα μπορεί και να χτυπήσει κάτι αν και πάλι, για 250 ευρώ τον μήνα, οι πιθανότητες είναι κοντά στο 0. Μπορείς πάντα να κάνεις την μεταφορά από άλλο λογαριασμό, που ανήκει σε κάποιον φίλο/γνωστό κτλ και τέλος. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 41 λεπτά πριν, antykaps είπε Η Τραπεζα σε συνάρτηση με την εφορία παρακολουθούν τις κινήσεις του τραπεζικου λογαρισμου Εχω την εντυπωση (καπου το διαβασα εδω μεσα για μεταφορα απο τραπεζικο λογαρισμό σε τραπεζικο λογαρισμο ) Εφοσον για τα χρηματα δεν εκδίδετε καποιο παραστατικο τιμολογιο, παροχή υπηρεσιών κλπ θα πρεπει να δηλωθουν σαν δωρεα στην φορολογικη δηλωση και να φορολογηθουν με 10% αν θυμαμαι καλά Για αυτο τον λογο ρωτάω Ολα τα άλλα τα έχεις νόμιμα και σε πειράζει αυτό;Τότε δεν έπρεπε να ανησυχείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα