Προς το περιεχόμενο

$15 δις σε κάρτες γραφικών ξόδεψαν το 2021 οι miners του Ethereum

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Για μένα το ερώτημα είναι πιο απλό. Υπάρχει στις κάρτες γραφικών ο διαχωρισμός που υπάρχει στις cpu μεταξύ consumer και enterprise εκδόσεων; Αν θες έναν επεξεργαστή να τον δουλεύεις στο 100% όλη μέρα όλο το χρόνο παίρνεις έναν xeon/epyc. Στις κάρτες γραφικών ισχύει αυτό; Αν ναι, λογικό να συζητάμε αν έχει νόημα να αγοράσεις hardware από miners.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κάποτε έψηνα έναν γνωστό μου να μου δώσει μια 1660 στα 320 ευρώ ,

τώρα με παρακαλάει να μου την δώσει 200 ευρώ χωρίς εγγύηση σαφώς και δεν τα αξίζει όταν βρίσκεις από 270 ευρώ και πιο κάτω καινούργια με εγγύηση 3 χρόνια.

14 ώρες πριν, random_dude είπε

Για μένα το ερώτημα είναι πιο απλό. Υπάρχει στις κάρτες γραφικών ο διαχωρισμός που υπάρχει στις cpu μεταξύ consumer και enterprise εκδόσεων; Αν θες έναν επεξεργαστή να τον δουλεύεις στο 100% όλη μέρα όλο το χρόνο παίρνεις έναν xeon/epyc. Στις κάρτες γραφικών ισχύει αυτό; Αν ναι, λογικό να συζητάμε αν έχει νόημα να αγοράσεις hardware από miners.

Γιατι οι xeon EPYC ειναι φτιαγμένη απο κατι διαφορετικό που τους κανει να αντεχουν να δουλεύουν 24/7?

Αφήστε μας να πάρουμε καμία πιο φτηνή κάρτα ρε μάγκες να παίξουμε και στο pc !!! ξεθάψαμε από την αποθήκη το super nintendo για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας!

Επισκέπτης
2 ώρες πριν, Herald είπε

Γιατι οι xeon EPYC ειναι φτιαγμένη απο κατι διαφορετικό που τους κανει να αντεχουν να δουλεύουν 24/7?

Χαμηλότερες συχνότητες και άρα μικρότερες θερμοκρασίες και μικρότερη φθορά σε βάθος χρόνου. Αυτή είναι και η μόνη διαφορά.

On 25/06/2022 at 00:05, Αντικειμενικός said:

Αν δεν υπηρχαν τα κρυπτονομισματα δηλαδη, οι εταιρειες που πουλανε καρτες γραφικων θα εβγαζαν μηδεν. 

ναι γιατι χωρις τα κρυπτο ο τζιρος θα ηταν 0. οσο φτυαριζει σανο το insomnia κρατα το στομα ανοιχτο

Και να μην υπηρχε το Mining οι εταιρειες θα εβγαζαν λεφτα.δεν ειπε κανεις το αντιθετο. το να βρουν κανονικγ δουλεια το ειπα για ατομα που ζουσαν απο το mining.

για αυτο

οσο φτυαριζει σανο το insomnia κρατα το στομα ανοιχτο

ισχυει οτι ισχυει παντου.απο οτι ακους κρατα το μισο. :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 2/7/2022 στις 12:12 ΠΜ, poulinos είπε

Και να μην υπηρχε το Mining οι εταιρειες θα εβγαζαν λεφτα.δεν ειπε κανεις το αντιθετο. το να βρουν κανονικγ δουλεια το ειπα για ατομα που ζουσαν απο το mining.

για αυτο

οσο φτυαριζει σανο το insomnia κρατα το στομα ανοιχτο

ισχυει οτι ισχυει παντου.απο οτι ακους κρατα το μισο. :D

εγω πάντως γνωρίζω αρκετούς που έκαναν mining και δουλεύουν σαν σκυλιά 10 ώρες την ημέρα. Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν που πίστεψε πως έγινε ή θα γίνει πλούσιος. Αυτά γράφονται μόνο εδω μέσα και σε αντίστοιχα σαιτ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
On 13/07/2022 at 16:54, Αντικειμενικός said:

εγω πάντως γνωρίζω αρκετούς που έκαναν mining και δουλεύουν σαν σκυλιά 10 ώρες την ημέρα. Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν που πίστεψε πως έγινε ή θα γίνει πλούσιος. Αυτά γράφονται μόνο εδω μέσα και σε αντίστοιχα σαιτ.

Καποιοι εβγαλαν λεφτα αλλοι μπηκαν μεσα αλλοι ηρθαν ισα βαρκα ισα πανια. εξαρτατε ποτε ξεκινησε καποιος. σιγουρα οτι καποιος κανει Mining δεν σημαινει οτι δεν δουλευε αλλα σιγουρα υπαρχουν και αυτα τα ατομα οπως και εταιρειες που νοικιαζαν φαρμες που εβλεπες αγγελιες στο ebay κτλ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 25/6/2022 στις 12:54 ΜΜ, showme είπε

Aν ξοδεύτηκαν συνολικά 15 δισ. $ σε κάρτες για mining, πόσα συνολικά δισ. $ βγάλανε οι miners απο την ισοδυναμία $ / crypto?

Η ποιο ακριβή κάρτα που αγόραζες, το πολύ σ ένα χρόνο σου έκανε σίγουρα απόσβεση 

Στις 26/6/2022 στις 11:33 ΠΜ, [email protected] είπε

οχι απαραιτητα, εχω παρει καρτα απο miner  κ ηταν αψεγαδιαστη γιατι ο τυπας ηξερε κ τι εκανε κ ολο το rigg ηταν underclocked & undervolted σε καθαρο περιβαλλον με κλιματισμο, δν ειναι στοκοι :D

Τα είπες όλα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...