Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft επιβεβαιώνει την έλλειψη σε χειριστήρια Xbox

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 hours ago, ff7lucas said:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, δεν υπάρχει κουμπί για δείγμα και οι τύποι φτιάχνουν-καθησυχάζουν τους πελάτες για το custom pride που μόλις κυκλοφόρησε... δηλαδή να παίζουμε με χειριστήριο μειονοτήτων ντε και καλά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. 

Ότι να ναι! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Στις 25/6/2022 στις 2:56 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε

θα ειναι επειδη τα πετανε στον τοιχο απο τα νευρα τους οι gamers :P 

Μετραω ηδη 8 τετοια. Απο διαφορετικες πλατφορμες βεβαια με πρωτη το nintento.

Το δικό μου  ( xbox one ) άρχισε να κάνει drift μετά από 3 χρόνια. Τα έβγαλε τα λεφτά του. Πάνω που έλεγα να πάρω ένα καινούργιο ανέβηκαν οι τιμές. Τώρα λέω να το πάω για αντικατάσταση των διακοπών των stick σε γνωστή αλυσίδα επισκευής. Ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά και να χρησιμοποιούν ποιοτικά ανταλλακτικά.

Στις 26/6/2022 στις 4:28 ΜΜ, aplos73 είπε

Το δικό μου  ( xbox one ) άρχισε να κάνει drift μετά από 3 χρόνια. Τα έβγαλε τα λεφτά του. Πάνω που έλεγα να πάρω ένα καινούργιο ανέβηκαν οι τιμές. Τώρα λέω να το πάω για αντικατάσταση των διακοπών των stick σε γνωστή αλυσίδα επισκευής. Ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά και να χρησιμοποιούν ποιοτικά ανταλλακτικά.

Ευκολο σχετικά για αυτούς,βέβαια αν πιάνουν τα χέρια κάποιου,μπορεί να το επιχειρήσει και μόνος του,δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει να το καθαρίσεις ποτέ,σε κάποιες περιπτώσεις με ένα απλό καθαρισμό μέσα με σπρέι επαφών φτιάχνει το πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...