NickTG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 6 hours ago, ff7lucas said: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, δεν υπάρχει κουμπί για δείγμα και οι τύποι φτιάχνουν-καθησυχάζουν τους πελάτες για το custom pride που μόλις κυκλοφόρησε... δηλαδή να παίζουμε με χειριστήριο μειονοτήτων ντε και καλά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Ότι να ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα φταίει. Είναι η κύρια παραγωγός Xbox χειριστηρίων και σιταριού για όλο τον κόσμο. Άστα, πίκρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karajim80 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Τελικά ποιο είναι καλύτερο χειριστήριο?xbox or ps5? Δικό σας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Στις 25/6/2022 στις 2:56 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε θα ειναι επειδη τα πετανε στον τοιχο απο τα νευρα τους οι gamers Μετραω ηδη 8 τετοια. Απο διαφορετικες πλατφορμες βεβαια με πρωτη το nintento. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, karajim80 είπε Τελικά ποιο είναι καλύτερο χειριστήριο?xbox or ps5? Δικό σας..... Του GameCube. Έχω από το 2002 και λειτουργούν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplos73 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Το δικό μου ( xbox one ) άρχισε να κάνει drift μετά από 3 χρόνια. Τα έβγαλε τα λεφτά του. Πάνω που έλεγα να πάρω ένα καινούργιο ανέβηκαν οι τιμές. Τώρα λέω να το πάω για αντικατάσταση των διακοπών των stick σε γνωστή αλυσίδα επισκευής. Ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά και να χρησιμοποιούν ποιοτικά ανταλλακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Στις 26/6/2022 στις 4:28 ΜΜ, aplos73 είπε Το δικό μου ( xbox one ) άρχισε να κάνει drift μετά από 3 χρόνια. Τα έβγαλε τα λεφτά του. Πάνω που έλεγα να πάρω ένα καινούργιο ανέβηκαν οι τιμές. Τώρα λέω να το πάω για αντικατάσταση των διακοπών των stick σε γνωστή αλυσίδα επισκευής. Ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά και να χρησιμοποιούν ποιοτικά ανταλλακτικά. Ευκολο σχετικά για αυτούς,βέβαια αν πιάνουν τα χέρια κάποιου,μπορεί να το επιχειρήσει και μόνος του,δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει να το καθαρίσεις ποτέ,σε κάποιες περιπτώσεις με ένα απλό καθαρισμό μέσα με σπρέι επαφών φτιάχνει το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα