KAKADI Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, babisskg είπε Τζόβενο είσαι ......... 🤣🤣🤣 ........ Χαχαχααχ.. Κυριολεκτικά όχι.. Απέχουμε κάποιους βαθμούς!! Μετα φορικα ναι. Είμαι κ γ@μω τα τζοβενα. 😂😂😂😂
babisskg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, KAKADI είπε Χαχαχααχ.. Κυριολεκτικά όχι.. Απέχουμε κάποιους βαθμούς!! Μετα φορικα ναι. Είμαι κ γ@μω τα τζοβενα. 😂😂😂😂 Πρώτος , πρώτος ....... στα αμπάρια ...... που ........ 🤣🤣🤣 ....... 1 λεπτό πριν, babisskg είπε Πρώτος , πρώτος ....... στα αμπάρια ...... που ........ 🤣🤣🤣 ....... Στείλε μου σε μήνυμα το παμπόρι ..... 🤣🤣🤣 ....... να σε βλέπω στο AIS .....
DVaderLa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, KAKADI είπε Σίγουρα το street κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο στις διακοπές μου..Αφού κυριολεκτικά περπατάω με μια μήχανη πολλές φορές στο χέρι.. Και φαντάσου ότι τα τελευταία χρόνια το έκανα με την D610 συν grip.. Δε θα με χαλάσει η Z6 αλλά η a6600 θα είναι πούπουλο σίγουρα.. Τωρα δεν έχω την πολυτέλεια να τις δω από κοντά αλλά έχω υπόψην μου και στην Ελλάδα 1,2 μαγαζιά και στα αεροδρόμια ισως μπορέσω και τις πιάσω στα χέρια μου να τσεκάρω και το μέγεθος ακριβώς.. Κατά τη γνώμη μου το apsc σύστημα της Sony δεν αξίζει. Μπορείς να σκεφτείς και τη Sony a7c, η οποία είναι εξαιρετικά ελαφριά, αν και FF, και με κατάλληλες επιλογές σε φακούς να φτιάξεις ένα πολύ ικανό κι ελαφρύ σύστημα. Πχ με τον κιτ 28 60 και με τον 35άρη 2.8 (ή και 1.8) είσαι κάτω από κιλό! Επίσης οι αντίστοιχοι 35 1.8 και 85 1.8 είναι πιο οικονομικοί και ελαφριοί από τους αντίστοιχους του συστήματος Ζ, ενώ υπάρχουν και τρομερές επιλογές από 3ους κατασκευαστές. Τέλος το af είναι τόσο καλό που η έλλειψη joystick δεν ενοχλεί. Αλλά... υπάρχει και το αλλά. Καλά χρυσά τα αρχεία της Sony, τους λείπει ο "χαρακτήρας". Είναι οι φακοί; Σίγουρα. Είναι και κάτι άλλο; Μάλλον... Παρόλα αυτά αξίζει να τη δεις. 2
highpriest Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Κι εγώ για sony δεν τρελαίνομαι. Ποτέ δεν ήταν μέσα στις επιλογές μου. Κάτι με ενοχλεί. 2
KAKADI Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, DVaderLa είπε Κατά τη γνώμη μου το apsc σύστημα της Sony δεν αξίζει. Μπορείς να σκεφτείς και τη Sony a7c, η οποία είναι εξαιρετικά ελαφριά, αν και FF, και με κατάλληλες επιλογές σε φακούς να φτιάξεις ένα πολύ ικανό κι ελαφρύ σύστημα. Πχ με τον κιτ 28 60 και με τον 35άρη 2.8 (ή και 1.8) είσαι κάτω από κιλό! Επίσης οι αντίστοιχοι 35 1.8 και 85 1.8 είναι πιο οικονομικοί και ελαφριοί από τους αντίστοιχους του συστήματος Ζ, ενώ υπάρχουν και τρομερές επιλογές από 3ους κατασκευαστές. Τέλος το af είναι τόσο καλό που η έλλειψη joystick δεν ενοχλεί. Αλλά... υπάρχει και το αλλά. Καλά χρυσά τα αρχεία της Sony, τους λείπει ο "χαρακτήρας". Είναι οι φακοί; Σίγουρα. Είναι και κάτι άλλο; Μάλλον... Παρόλα αυτά αξίζει να τη δεις. Αν κρίνω απ τις φωτό σου όμως καταλαβαίνω ότι το μέτριο αρχείο το παλεύεις στο post edit.. Έτσι κ αλλιώς μόνο raw τραβάω και πάνε κατευθείαν Lightroom.. Την έχω δει και την a7c απλά θεωρούσα ότι ναι η διαφορά του FF με apsc υπάρχει αλλά υπάρχει κι η διαφορά στο βάρος ειδικά των φακών όπως και στο κοστολόγιο επίσης. οποτε δεν θα πήγαινα εύκολα σε FF Sony γτ λόγω κοστολογίου θα έδινα την Nikon για να το ισοσκελίσω. Και δε ξέρω το ποσό νερό στο κρασί μου θα έβαζα.. Και αν το έκανα αυτό καλύτερα να το έκανα all in για την a7iv. Με την a6600 δεν πουλάω τίποτα.. Εκτος και αν πάω κατευθείαν στη Z6ii όποτε ναι πάλι δε θα είμαι τελείως ελαφρύς αλλά δεν κάνω σκόντο στη ποιότητα των αρχείων που βγάζω και μ αρέσει.. Σε apsc υπήρξαν μηχανές που ήμουν καλά στο παρελθόν όπως η D7100 Άραγε να χάνει πολύ η a6600 σε stills? 1
babisskg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, KAKADI είπε Αν κρίνω απ τις φωτό σου όμως καταλαβαίνω ότι το μέτριο αρχείο το παλεύεις στο post edit.. Έτσι κ αλλιώς μόνο raw τραβάω και πάνε κατευθείαν Lightroom.. Την έχω δει και την a7c απλά θεωρούσα ότι ναι η διαφορά του FF με apsc υπάρχει αλλά υπάρχει κι η διαφορά στο βάρος ειδικά των φακών όπως και στο κοστολόγιο επίσης. οποτε δεν θα πήγαινα εύκολα σε FF Sony γτ λόγω κοστολογίου θα έδινα την Nikon για να το ισοσκελίσω. Και δε ξέρω το ποσό νερό στο κρασί μου θα έβαζα.. Και αν το έκανα αυτό καλύτερα να το έκανα all in για την a7iv. Με την a6600 δεν πουλάω τίποτα.. Εκτος και αν πάω κατευθείαν στη Z6ii όποτε ναι πάλι δε θα είμαι τελείως ελαφρύς αλλά δεν κάνω σκόντο στη ποιότητα των αρχείων που βγάζω και μ αρέσει.. Σε apsc υπήρξαν μηχανές που ήμουν καλά στο παρελθόν όπως η D7100 Άραγε να χάνει πολύ η a6600 σε stills? Με σάς που έμπλεξα , θα με συγχύσετε στο τέλος και θα καταλήξω με καμιά Canon ......... 🤣🤣🤣 ....... 1
KAKADI Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, babisskg είπε Με σάς που έμπλεξα , θα με συγχύσετε στο τέλος και θα καταλήξω με καμιά Canon ......... 🤣🤣🤣 ....... R6 να γουσταρς!!
DVaderLa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, KAKADI είπε Αν κρίνω απ τις φωτό σου όμως καταλαβαίνω ότι το μέτριο αρχείο το παλεύεις στο post edit.. Έτσι κ αλλιώς μόνο raw τραβάω και πάνε κατευθείαν Lightroom.. Την έχω δει και την a7c απλά θεωρούσα ότι ναι η διαφορά του FF με apsc υπάρχει αλλά υπάρχει κι η διαφορά στο βάρος ειδικά των φακών όπως και στο κοστολόγιο επίσης. οποτε δεν θα πήγαινα εύκολα σε FF Sony γτ λόγω κοστολογίου θα έδινα την Nikon για να το ισοσκελίσω. Και δε ξέρω το ποσό νερό στο κρασί μου θα έβαζα.. Και αν το έκανα αυτό καλύτερα να το έκανα all in για την a7iv. Με την a6600 δεν πουλάω τίποτα.. Εκτος και αν πάω κατευθείαν στη Z6ii όποτε ναι πάλι δε θα είμαι τελείως ελαφρύς αλλά δεν κάνω σκόντο στη ποιότητα των αρχείων που βγάζω και μ αρέσει.. Σε apsc υπήρξαν μηχανές που ήμουν καλά στο παρελθόν όπως η D7100 Άραγε να χάνει πολύ η a6600 σε stills? Τα αρχεία Sony σαν ποιότητα μια χαρά είναι. Σ' εμένα δεν αρέσουν. Ενώ από τη Nikon βγαίνουν έτοιμα... Με την a6600 τι φακούς θα πάρεις; Νομίζω το σύστημα της sony apsc δεν έχει αρκετές επιλογές... 1 λεπτό πριν, KAKADI είπε R6 να γουσταρς!! Μακριά από μας!
KAKADI Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, DVaderLa είπε Τα αρχεία Sony σαν ποιότητα μια χαρά είναι. Σ' εμένα δεν αρέσουν. Ενώ από τη Nikon βγαίνουν έτοιμα... Με την a6600 τι φακούς θα πάρεις; Νομίζω το σύστημα της sony apsc δεν έχει αρκετές επιλογές... Έχει καλούς prime sigma art
DVaderLa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, KAKADI είπε Έχει καλούς prime sigma art Για apsc; Ποιους;
KAKADI Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, DVaderLa είπε Για apsc; Ποιους; Sorry δεν είναι art.. Όντως έχει έλλειψη σε σχέση με FF. Για FF κοιτούσα μάλλον!! 😂😂 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από KAKADI 1
pifilos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ντάξει art δεν είναι αλλά η κλασική τριπλέτα 16, 30, 56 είναι πολύ τίμια (υποθέτω πως για αυτούς μιλάμε). Θα έλεγα πάντως πως το sony crop έχει πάρα πολλούς και καλούς φακούς κυρίως όμως λόγω των tamron, sigma, samyang. Ίσως υστερεί στο εύρος των σταθερών τηλεφακών αλλά είναι τόσο μικρό το κοινό που δεν τους νοιάζει μάλλον. Εννοώντας πάντα χωρίς αντάπτορες, full frame φακούς κλπ Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από pifilos 1 1
KAKADI Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 @DVaderLa Έχεις την a7c? Πως σου φαίνεται γενικά; ολοι στα reviews λέγανε για άσχημο μενού και έλλειπη χειριστηρια..
stratigos24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Πάντα αυτό είναι το θέμα στη Sony σε σχέση με Nikon. Menu και χειριστήρια που η Nikon απλά δεν παίζεται. 1
dkstopo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 αφου στο τελος θα πας σε full frame καντο τωρα με μια Α7 μεταχειρισμένη και 2 φακους εναν 35αρι ή 50αρι και καποιον μεχρι 200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα