Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, babisskg είπε

Πολλοί ερασιτέχνες , συνήθως μιλώντας για μετάβαση κλπ κλπ , βλέπουν το δέντρο ( σώμα ) και χάνουν το δάσος ( φακοί ) . Η συνέχεια λίγο πολύ είναι γνωστή , ένα τάδε σώμα με έναν , δύο άντε τρείς φακούς , τους σχετικά οικονομικούς και το λέω διότι δεν έχεις βάλει στο μάτι καμιά Z9 .

Αντιλαμβάνομαι το θέμα βάρους και όγκου , όμως λύνεται πανευκολα και πολύ οικονομικά μάλιστα , ακόμη και με μιά ολοκαίνουργια omd em10 , ακόμη καλύτερα με μία e - pl1 μεταχειρισμένη για ψίχουλα , όμως κάτι μου λέει πως δεν έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου .

Για να είμαι ακριβοδίκαιος , τα ίδια σκέφτομαι κι' εγώ καμιά φορά , μη νομίζεις , όμως δεν έχω πεισθεί ακόμη πως είναι το κάτι άλλο σε μορφή νέας τεχνολογίας που θα με κάνει να βγάλω καλύτερες φωτογραφίες , σίγουρα όχι αισθητικά μιλώντας . 

Τα γράφω για να σε συνεφέρω ....... 🤣🤣🤣 ........ εκτός και τρέχουν από τα μπατζάκια σου , οπότε πες μου να σταματήσω .

Όχι δεν μου τρέχουν απ τα μπατζάκια. 
Αλλα είναι μέσα στο μπατζετ αυτές οι μηχανές.

Οι φακοί είναι ένα άλλο μεγάλο κομμάτι που θέλει πολύ προσοχή. Συμφωνώ απόλυτα..

Πως είναι η χρωματική παλέτα της Olympus σε σύγκριση με τις Nikon? 
Καταλαβαινω απόλυτα τι λες και πίστεψε με επειδή σε έχω διαβάσει και σε αλλά θέματα μ αρέσει η γνώμη σου.

Ισα ίσα βασικά που αν δεν ήταν είχα μια σκέψη σα τη δίκη σου κάπου μέσα μου ήδη θα είχα πατήσει τη σκανδάλη..

Επεξ/σία από KAKADI
  • Like 2
  • Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KAKADI είπε

Όχι δεν μου τρέχουν απ τα μπατζάκια. 
Αλλα είναι μέσα στο μπατζετ αυτές οι μηχανές.

Οι φακοί είναι ένα άλλο μεγάλο κομμάτι που θέλει πολύ προσοχή. Συμφωνώ απόλυτα..

Πως είναι η χρωματική παλέτα της Olympus σε σύγκριση με τις Nikon? 
Καταλαβαινω απόλυτα τι λες και πίστεψε με επειδή σε έχω διαβάσει και σε αλλά θέματα μ αρέσει η γνώμη σου.

Ισα ίσα βασικά που αν δεν ήταν είχα μια σκέψη σα τη δίκη σου κάπου μέσα μου ήδη θα είχα πατήσει τη σκανδάλη..

Συνήθως σκέφτομαι γύρω από το mount , πόσο φιλικό είναι δλδ , τι εναλλακτικές μου δίνει σε μάρκες , αν με εξυπηρετεί εξίσου σε νέους και παλιούς φακούς , ενώ δεν πολυσκοτίζομαι ( σαν ερασιτέχνης ) για τους τεχνολογικούς νεωτερισμούς . Θα έλεγα πως το πλέον φιλικό είναι το K - mount , με υπό όρους αμέσως επόμενο το F mount .   

Δεν μπορώ να παραβλέψω , πως τα νέα συστήματα , θα δουλέψουν πολύ πιο σωστά με τους αντίστοιχους φακούς , διότι σχεδιάστηκαν γι' αυτό το σκοπό , κάτι που ανεβάζει όμως το κόστος , αφού πρέπει να ξεκινήσω φτου κι' απ'την αρχή με νέα δεδομένα και φυσικά δεν θα έπαιρνα μία Z5 με τον κιτ φακό και στην συνέχεια να την δουλεύω με αντάπτορες και legacy lenses . Είναι φανερό πως ξεκινάμε με χιλιάρικο τουλάχιστον για μια Z50 ας πούμε και θα πάμε σίγουρα στα 2 χιλιάρικα με κάνα δύο φακούς ακόμη .

12 λεπτά πριν, babisskg είπε

Συνήθως σκέφτομαι γύρω από το mount , πόσο φιλικό είναι δλδ , τι εναλλακτικές μου δίνει σε μάρκες , αν με εξυπηρετεί εξίσου σε νέους και παλιούς φακούς , ενώ δεν πολυσκοτίζομαι ( σαν ερασιτέχνης ) για τους τεχνολογικούς νεωτερισμούς . Θα έλεγα πως το πλέον φιλικό είναι το K - mount , με υπό όρους αμέσως επόμενο το F mount .   

Δεν μπορώ να παραβλέψω , πως τα νέα συστήματα , θα δουλέψουν πολύ πιο σωστά με τους αντίστοιχους φακούς , διότι σχεδιάστηκαν γι' αυτό το σκοπό , κάτι που ανεβάζει όμως το κόστος , αφού πρέπει να ξεκινήσω φτου κι' απ'την αρχή με νέα δεδομένα και φυσικά δεν θα έπαιρνα μία Z5 με τον κιτ φακό και στην συνέχεια να την δουλεύω με αντάπτορες και legacy lenses . Είναι φανερό πως ξεκινάμε με χιλιάρικο τουλάχιστον για μια Z50 ας πούμε και θα πάμε σίγουρα στα 2 χιλιάρικα με κάνα δύο φακούς ακόμη .

Αν πρόκειται λοιπόν για το βάρος και τον όγκο , υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε μεταχειρισμένο υλικό αλλά και καινούργιο οι οποίες δεν θα τινάξουν την μπάνκα , προσοχή να μην γίνει παρανόηση σχετικά με την χρήση . Ερασιτέχνες , χομπίστες , οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ασχολούνται με την φωτογραφία στον ελεύθερο χρόνο τους .

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, babisskg είπε

Έτσι όπως το βλέπω το θέμα είναι ότι αργά η γρήγορα θα γίνει η μετάβαση απ τη μεριά μου σε mirrorless..

Η φωτογραφία θα παραμείνει εξαιρετική ακόμα κ αν παραμείνω με τον εξοπλισμό που έχω. 
Αυτό δεν αλλάζει.

Και μια παλιότερη D90 να είχα αυτή τη στιγμή θα ήμουν πάλι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της παραγόμενης φωτογραφίας.

Με την τεχνολογία αλλάζουν οι ευκολίες σίγουρα αλλά με κάποιο κόστος.

Το κόστος αυτό για να το υποστηρίξω στο φουλ του αυτή τη στιγμή (μηχανή μαζί με 2-3 καλούς φακούς) θα πρέπει στο μπατζετ μου να προσθέσω σίγουρα λεφτά απ τις πωλήσεις κομματιών του εξοπλισμού που ήδη έχω. 

Ή απλά να περιμένω κανένα χρόνο ακόμα..

Εχεις πιάσει στα χέρια σου mirrorless της Nikon? 
Ποια η γνώμη σου;;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, KAKADI είπε

Έτσι όπως το βλέπω το θέμα είναι ότι αργά η γρήγορα θα γίνει η μετάβαση απ τη μεριά μου σε mirrorless..

Η φωτογραφία θα παραμείνει εξαιρετική ακόμα κ αν παραμείνω με τον εξοπλισμό που έχω. 
Αυτό δεν αλλάζει.

Και μια παλιότερη D90 να είχα αυτή τη στιγμή θα ήμουν πάλι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της παραγόμενης φωτογραφίας.

Με την τεχνολογία αλλάζουν οι ευκολίες σίγουρα αλλά με κάποιο κόστος.

Το κόστος αυτό για να το υποστηρίξω στο φουλ του αυτή τη στιγμή (μηχανή μαζί με 2-3 καλούς φακούς) θα πρέπει στο μπατζετ μου να προσθέσω σίγουρα λεφτά απ τις πωλήσεις κομματιών του εξοπλισμού που ήδη έχω. 

Ή απλά να περιμένω κανένα χρόνο ακόμα..

Εχεις πιάσει στα χέρια σου mirrorless της Nikon? 
Ποια η γνώμη σου;;

Κι' ούτε πρόκειται να πιάσω κατά τα φαινόμενα , για πολλούς οικονομικούς λόγους , πήρα κάποια χρήματα από την D610 , τα κρατάω , έχω βγάλει τους φακούς προς πώληση και βλέπουμε ......... για την ώρα , είμαι μιά χαρά με την Pentax , φακούς έχω ........ κάνε ένα πιο μακρόπνοο πλάνο για ότι σκοπεύεις να αγοράσεις . Μέχρι τότε , μελέτη γύρω από τα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν , ποιά συστήματα σε καλύπτουν κοκ ....... 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, babisskg είπε

Κι' ούτε πρόκειται να πιάσω κατά τα φαινόμενα , για πολλούς οικονομικούς λόγους , πήρα κάποια χρήματα από την D610 , τα κρατάω , έχω βγάλει τους φακούς προς πώληση και βλέπουμε ......... για την ώρα , είμαι μιά χαρά με την Pentax , φακούς έχω ........ κάνε ένα πιο μακρόπνοο πλάνο για ότι σκοπεύεις να αγοράσεις . Μέχρι τότε , μελέτη γύρω από τα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν , ποιά συστήματα σε καλύπτουν κοκ ....... 

Ποια Pentax εχεις ακριβως?

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, KAKADI είπε

Ποια Pentax εχεις ακριβως?

Για την ώρα την K - 30 , αλλά και την K - 100 d Super , δουλεύω από παλιά με Pentax , είναι πούπουλο για DSLR , καλά δεν μιλάμε για τα στάνταρ , όπως image stabilization στο σώμα η και focus peaking , αν δεν ευδοκιμήσει το πλάνο πάμε βουρ για mft χάριν των Zuiko . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του καθένα πάντως αν ο στόχος είναι μείωση βάρους - όγκου και ο σκοπός ταξίδια δε θα διάλεγα κάτι διαφορετικό από mirrorless και 99% aps-c ή m4/3. Το ζήτημα με τα χρώματα είναι υποκειμενικό τελείως οπότε αφού δοκίμασες και απέρριψες τις fujifilm, για μένα η άλλη επιλογή σε aps-c είναι μόνο sony δυστυχώς ή ευτυχώς καθώς για την ώρα στα υπόλοιπα δεν υπάρχει ποικιλία φακών (ίσως το canon ef-m αλλά μιας και το σύστημα αποδήμησε μπορεί να μη θες να επενδύσεις σε αυτό και λογικό, ούτε εγώ θα το έκανα). m4/3 είναι στάνταρ πράγματα. 

Αν οι απαιτήσεις είναι μεγάλες (και εννοώ σε εκτυπώσεις γιατί αλλιώς και μια sony a230 που έχω με ~10mp μια χαρά είναι για μη επαγγελματική χρήση) εγώ τουλάχιστον δε θα επέλεγα full frame σώμα με ~24mp. Είτε θα έμενα σε crop είτε θα πήγανα σε κάτι όπως η Ζ7 που προτάθηκε παραπάνω. Όμως τότε χάνεις τη μείωση βάρους - όγκου σε ένα βαθμό. 

Επεξ/σία από pifilos
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stratigos24 είπε

Δε θα κερδίσεις πολλά σε βάρος πάντως παίρνοντας μια  z6 ii ή z7, αν εκεί είναι το μεγαλύτερο θέμα ..

Κοιτα, το σωμα ειναι σιγουρα 200 plus γραμμαρια ελαφρυτερο και πιστευω πως αν μετρησουμε και τη διαφορα των φακων λογικα θα φτασεις το κιλο.

Ισως να μην ειναι τοσο πολυ..

Ειμαι ετοιμος ομως να παω παλι σε APSc για να δω οντως μεγαλη διαφορα? Και ισως μαλιστα εκτος οικοσυστηματος Nikon?

Δε το βλεπω να σου πω.

Εχω πολλες σκεψεις ακομα ειναι η αληθεια.

Γι αυτο και μια απ αυτες περιλαμβανε την D850 που περισσοτερο ειναι ποθος και οχι στο αρχικο μου σκεπτικο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KAKADI είπε

Κοιτα, το σωμα ειναι σιγουρα 200 plus γραμμαρια ελαφρυτερο και πιστευω πως αν μετρησουμε και τη διαφορα των φακων λογικα θα φτασεις το κιλο.

Ισως να μην ειναι τοσο πολυ..

Ειμαι ετοιμος ομως να παω παλι σε APSc για να δω οντως μεγαλη διαφορα? Και ισως μαλιστα εκτος οικοσυστηματος Nikon?

Δε το βλεπω να σου πω.

Εχω πολλες σκεψεις ακομα ειναι η αληθεια.

Γι αυτο και μια απ αυτες περιλαμβανε την D850 που περισσοτερο ειναι ποθος και οχι στο αρχικο μου σκεπτικο.

Δεν υπάρχει ουσία πίσω από την αλλαγή μιάς D610 σε D850 , εκτός και χρειάζεσαι πολύ γρήγορο autofocus module . Η διαφορά κόστους αγοράς είναι πολύ μεγάλη , ενώ είναι πολύ στοχευμένη αγορά . Πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς για ποιους λόγους την χρειάζεσαι . Τα περί πόθου άστα στην άκρη .

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pifilos είπε

Δεν ξέρω τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του καθένα πάντως αν ο στόχος είναι μείωση βάρους - όγκου και ο σκοπός ταξίδια δε θα διάλεγα κάτι διαφορετικό από mirrorless και 99% aps-c ή m4/3. Το ζήτημα με τα χρώματα είναι υποκειμενικό τελείως οπότε αφού δοκίμασες και απέρριψες τις fujifilm, για μένα η άλλη επιλογή σε aps-c είναι μόνο sony δυστυχώς ή ευτυχώς καθώς για την ώρα στα υπόλοιπα δεν υπάρχει ποικιλία φακών (ίσως το canon ef-m αλλά μιας και το σύστημα αποδήμησε μπορεί να μη θες να επενδύσεις σε αυτό και λογικό, ούτε εγώ θα το έκανα). m4/3 είναι στάνταρ πράγματα. 

Αν οι απαιτήσεις είναι μεγάλες (και εννοώ σε εκτυπώσεις) εγώ τουλάχιστον δε θα επέλεγα full frame σώμα με ~24mp. Είτε θα έμενα σε crop είτε θα πήγανα σε κάτι όπως η Ζ7 που προτάθηκε παραπάνω. Όμως τότε χάνεις τη μείωση βάρους - όγκου σε ένα βαθμό. 

Απογοητευτηκα αρκετα απ τη Fuji ειναι η αληθεια γτ ξεκινησα με ενθουσιασμο για κατι που σαν μεγεθος με βολευε.

Σιγουρα εβγαλα και μερικες καταπληκτικες φωτο με αυτην. Αλλα δε με ενθουσιασε στο συνολο της.

Οταν ξαναγυρισα σε FF Nikon ηταν τοσο μεγαλη η εκπληξη μου και η διαφορα που αντιληφθηκα σε αυτο που εβλεπα που αδυνατουσα να το προσδιορισω αν ηταν η ποιοτητα του αισθητηρα ή το μεγεθος του ή και τα 2 σε συνδυασμο.

Οποτε ναι μεν η Sony αποτελει μια βασιμη επιλογη αλλα ειμαι και λιγο διστακτικος.

Τα m4/3 συστηματα φανταζομαι ακομα πιο βολικα αλλα εκει το ''ξυλο'' θα ειναι πιο εμφανες σε νυχτερινες βολτες!!

4 λεπτά πριν, babisskg είπε

Δεν υπάρχει ουσία πίσω από την αλλαγή μιάς D610 σε D850 , εκτός και χρειάζεσαι πολύ γρήγορο autofocus module . Η διαφορά κόστους αγοράς είναι πολύ μεγάλη , ενώ είναι πολύ στοχευμένη αγορά . Πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς για ποιους λόγους την χρειάζεσαι . Τα περί πόθου άστα στην άκρη .

χαχαχαχα.. Ναι εχεις δικιο.

Δεν ξερω αν αξιζει..

Ειναι μια μηχανη που σιγουρα θα χρησιμοποιησω. Φωτογραφιζω πολυ συχνα τοπια και πορτραιτα και γενικα δε φοβαμαι να cropαρω. Και επισης μου λυνει σε ενα μεγαλο μερος το night af προβλημα της D610.

Αλλα δεν παυει να ειναι μια μηχανη στη ακριβως αντιθετη μερια απο εκει που με βολευει και κοιταω.

Επισης με την αγορα της συνεχιζω να επενδυω στον τομεα των DSLR που εχω αποδεχτει οτι θα αφησω πισω μου.

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! 🤣🤣🤣

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, KAKADI είπε

Απογοητευτηκα αρκετα απ τη Fuji ειναι η αληθεια γτ ξεκινησα με ενθουσιασμο για κατι που σαν μεγεθος με βολευε.

Σιγουρα εβγαλα και μερικες καταπληκτικες φωτο με αυτην. Αλλα δε με ενθουσιασε στο συνολο της.

Οταν ξαναγυρισα σε FF Nikon ηταν τοσο μεγαλη η εκπληξη μου και η διαφορα που αντιληφθηκα σε αυτο που εβλεπα που αδυνατουσα να το προσδιορισω αν ηταν η ποιοτητα του αισθητηρα ή το μεγεθος του ή και τα 2 σε συνδυασμο.

Οποτε ναι μεν η Sony αποτελει μια βασιμη επιλογη αλλα ειμαι και λιγο διστακτικος.

Τα m4/3 συστηματα φανταζομαι ακομα πιο βολικα αλλα εκει το ''ξυλο'' θα ειναι πιο εμφανες σε νυχτερινες βολτες!!

χαχαχαχα.. Ναι εχεις δικιο.

Δεν ξερω αν αξιζει..

Ειναι μια μηχανη που σιγουρα θα χρησιμοποιησω. Φωτογραφιζω πολυ συχνα τοπια και πορτραιτα και γενικα δε φοβαμαι να cropαρω. Και επισης μου λυνει σε ενα μεγαλο μερος το night af προβλημα της D610.

Αλλα δεν παυει να ειναι μια μηχανη στη ακριβως αντιθετη μερια απο εκει που με βολευει και κοιταω.

Επισης με την αγορα της συνεχιζω να επενδυω στον τομεα των DSLR που εχω αποδεχτει οτι θα αφησω πισω μου.

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! 🤣🤣🤣

Βλέπεις το δέντρο ( σώμα ) ......... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, babisskg είπε

Ισχύει αυτό και βέβαια ένας επαγγελματίας δε θα είχε ενδοιασμούς ή απορίες αλλά για εμάς τους ερασιτέχνες είναι δύσκολο να καταπολεμηθεί ο πόθος κάποιες φορές χαχα. Ειδικά όταν αρχίζουν οι σκέψεις "η ζωή είναι μικρή δεν πάει το παλιάμπελο" :D  

14 λεπτά πριν, KAKADI είπε

Πάσο και για αυτό είπα πως είναι υποκειμενικό καθώς εγώ χρησιμοποιώ fujifilm και ένας λόγος είναι τα χρώματα. Αλλά πραγματικά σαν ερασιτέχνες δεν αξίζει να χρησιμοποιούμε εργαλεία που δε μας κάνουν κλικ, χόμπι είναι άλλωστε πρέπει κάπως να σε γεμίζει και να σε ευχαριστεί. 

Αν η χρήση είναι σε μεγάλο βαθμό βραδινή αλλά υπάρχει και ο περιορισμός του βάρους τότε μια λύση είναι η sony A7c. Δεν είναι σίγουρα value for money (για την ακρίβεια είναι μάλλον ακριβή για αυτό που είναι) αλλά είναι μια στοχευμένη αγορά για μικρό βάρος - full frame ανάλογα πάντα και τον φακό, π.χ με έναν prime είναι πολύ μαζεμένη και αρκετά χρηστική θα έλεγα. Προσωπικά για τις δικές μου ερασιτεχνικές απαιτήσεις δεν είδα κάποια διαφορά μεταξύ της crop που χρησιμοποιώ και full frame από φίλους για βραδινή χρήση (street) σε βαθμό τέτοιο που να μπορώ να αποδεχτώ το κόστος τους και το βάρος τους. Το πλεονέκτημα υπήρχε αλλά σε αναντιστοιχία με το κόστος. Δεδομένου κιόλας πως μόνο ένα κομμάτι της χρήσης είναι το βράδυ και πως τη μέρα οι διαφορές πρακτικά είναι ανύπαρκτες δεν υπήρξαν καν δεύτερες σκέψεις. 

Επεξ/σία από pifilos
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pifilos είπε

Ισχύει αυτό και βέβαια ένας επαγγελματίας δε θα είχε ενδοιασμούς ή απορίες αλλά για εμάς τους ερασιτέχνες είναι δύσκολο να καταπολεμηθεί ο πόθος κάποιες φορές χαχα. Ειδικά όταν αρχίζουν οι σκέψεις "η ζωή είναι μικρή δεν πάει το παλιάμπελο" :D  

Πάσο και για αυτό είπα πως είναι υποκειμενικό καθώς εγώ χρησιμοποιώ fujifilm και ένας λόγος είναι τα χρώματα. Αλλά πραγματικά σαν ερασιτέχνες δεν αξίζει να χρησιμοποιούμε εργαλεία που δε μας κάνουν κλικ, χόμπι είναι άλλωστε πρέπει κάπως να σε γεμίζει και να σε ευχαριστεί. 

Αν η χρήση είναι σε μεγάλο βαθμό βραδινή αλλά υπάρχει και ο περιορισμός του βάρους τότε μια λύση είναι η sony A7c. Δεν είναι σίγουρα value for money (για την ακρίβεια είναι μάλλον ακριβή για αυτό που είναι) αλλά είναι μια στοχευμένη αγορά για μικρό βάρος - full frame ανάλογα πάντα και τον φακό, π.χ με έναν prime είναι πολύ μαζεμένη και αρκετά χρηστική θα έλεγα. Προσωπικά για τις δικές μου ερασιτεχνικές απαιτήσεις δεν είδα κάποια διαφορά μεταξύ της crop που χρησιμοποιώ και full frame από φίλους για βραδινή χρήση (street) σε βαθμό τέτοιο που να μπορώ να αποδεχτώ το κόστος τους και το βάρος τους. Το πλεονέκτημα υπήρχε αλλά σε αναντιστοιχία με το κόστος.

Έρχεται δύσκολος Σεπτέμβριος και είναι φρόνιμο να φυλαγόμαστε ...... για τον νηματοθέτη αυτό ....... όσο για τον @pifilos ακόμη δεν αποκλείω τις Fuji για λόγους γνωριμίας ....... οι φακοί με ζοριζουν ........ δώσε κανένα δείγμα εικόνας να χρυσωθώ κάπως ........ και επανέρχομαι με ερωτήσεις σχετικά με την χρήση ........ 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, babisskg είπε

Βλέπεις το δέντρο ( σώμα ) ......... 

Αυτο που βλεπω λεω.. Δε μιλαω για φακους γτ ειχα παρει 3 φακους prime που  ηταν ξυραφια και τερμα ποιοτικοι.. 

Οταν ομως αυτο που εβλεπα δεν ηταν αυτο που ηθελα τοτε καπου επρεπε να το αποδωσω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...