Προς το περιεχόμενο

CoolerMaster MH752 Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB / 3.5mm 33.9 + μεταφορικά [TEΛΟΣ]

unicore30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρίζει κάποιος αν τα συγκεκριμένα ακουστικά έχουν διακόπτη on/off ώστε να μπορώ να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω μέσω του διακόπτη και όχι μέσα από τα windows ;Χθες που έψαξα λίγο δεν είδα κάτι να υπάρχει(υπάρχει μόνο το κουμπί 7.1-τςλειως αχρηστο  για εμένα και κουμπί για αυξομείωση έντασης)

Τα edifier που έχω διαφέρουν τέτοιο διακόπτη και βολεύει πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

55 minutes ago, nodas_21greek said:

Παρέλαβα κι εγώ χθες κανονικά.

Προορίζονται για Backup των Cloud Alpha.

Τα δοκίμασα κιόλας, αλλά δεν είδα καλύτερο ήχο (παρότι στις κριτικές αυτό φαινόταν να γράφουν). Αντίστοιχος ήχος με αρκετά χειρότερο μικρόφωνο (σε online gaming δοκιμή).

Παρόλα αυτά για 34€ ληστεία, θα μείνουν στο κουτί τους για όταν χρειαστεί

Κατι λαθος εχεις κανει... Έχουν καλύτερο ηχο και πολυ καλυτερο μικρόφωνο.

• Like 1

2 ώρες πριν, mp44christos είπε

Κατι λαθος εχεις κανει... Έχουν καλύτερο ηχο και πολυ καλυτερο μικρόφωνο.

Τι να σου πω, ο ήχος μου φάνηκε παρόμοιος, ενώ έβαλα και settings σε peace equaliser.

Για το μικρόφωνο μου είπαν ότι ακούγομαι "ρομποτικά" και δεν έχει φυσικό ήχο. Το δοκίμασα με usb, ίσως με 3.5 να είναι καλύτερα, δεν ξέρω

Στις 24/6/2022 στις 1:51 ΜΜ, SilentVoice είπε

Thanks TS!

Πολύ καλή προσφορά!

Πρόσφατα είχα παρει κάτι logitech απλά για τα daily meetings στα 20ευρώ, αλλά πολύ η φασαρία τους.

Κατι G733 KDA που είχα, ζεσταινεται πολύ το USB αυτήν την εποχή ,οπότε χάνουν τον ήχο στο μικρόφωνο.

Νομίζω αυτά θα τα πάρω για να μείνουν.

Μόλις παρέλαβα με παραγγελία μέσα απο το καλάθι του Σκρουτζ.

Ευχαριστώ TS ξανά.

• Thanks 2

3 hours ago, nodas_21greek said:

Τι να σου πω, ο ήχος μου φάνηκε παρόμοιος, ενώ έβαλα και settings σε peace equaliser.

Για το μικρόφωνο μου είπαν ότι ακούγομαι "ρομποτικά" και δεν έχει φυσικό ήχο. Το δοκίμασα με usb, ίσως με 3.5 να είναι καλύτερα, δεν ξέρω

Ξέχνα το πρόγραμμα της coolermaster. Ασε το equalizer όπως είναι. Κάτι φταίει. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις και από που παίρνει το discord σαν πηγή. Έχει από τα καλύτερα μικρόφωνα σε headset. 

20 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Ξέχνα το πρόγραμμα της coolermaster. Ασε το equalizer όπως είναι. Κάτι φταίει. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις και από που παίρνει το discord σαν πηγή. Έχει από τα καλύτερα μικρόφωνα σε headset. 

Δεν ασχολήθηκα με της CM. Το peace έχω βάλει. In-game σε warzone όχι μέσω discord. Τεσπα θα τσεκαρω τι και πως γιατί εδώ είμαστε οφφ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...