Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα χρειαστηκε να παρκαρω στην περιοχη του Ευαγγελισμου σε περιοχη ελεγχομενης σταθμευσης και εψαχνα για καρτα 

Ειδα αυτο το θεμα

Εχει χρησιμοποιησει καποιος αυτη την εφαρμογη ?

Υπαρχει και για αλλους Δημους ?

Δημοσ.

Στη Θεσσαλονίκη έχω χρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο. Καλό αλλά δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι, θέλει smartphone και κάποια εξοικείωση.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σημερα χρειαστηκε να παρκαρω στην περιοχη του Ευαγγελισμου σε περιοχη ελεγχομενης σταθμευσης και εψαχνα για καρτα 

Ειδα αυτο το θεμα

Το χρησιμοποιούσα αρκετά συχνά πριν καμιά τριετία που χρειαζόταν να παρκάρω στο κέντρο, κοντά στον ευαγγελισμό όπως και εσύ. Πολύ βολικό, κάνεις και ανανέωση μέσω της εφαρμογής αν δεις ότι πρέπει να αφήσεις το αυτοκίνητο λίγο παραπάνω. Προσοχή όμως, γιατί θυμάμαι μια φορά έφαγα κλήση για δύο τρία λεπτά.

Για άλλους δήμους δεν γνωρίζω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περασα την εφαρμογη στο κινητο και εβλα και 2 ευρω να υπαρχουν στο πορτοφολι μεσω καρτας για να την αποθηκευσει

Αν καταλαβα καλα αν με δουν παρκαρισμενο μπορουν να δουν απο συστημα οτι εχω πληρωσει ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Περασα την εφαρμογη στο κινητο και εβλα και 2 ευρω να υπαρχουν στο πορτοφολι μεσω καρτας για να την αποθηκευσει

Αν καταλαβα καλα αν με δουν παρκαρισμενο μπορουν να δουν απο συστημα οτι εχω πληρωσει ?

Ακριβώς. Τις πρώτες φορές που το χρησιμοποίησα είχα πετύχει και έναν της δημοτικής κοντά στο δημαρχείο και τον ρώτησα, φαίνεται κανονικά μου είπε δεν έχεις πρόβλημα 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Γιάννης Platano said:

Ειδα αυτο το θεμα

Στην Αθήνα την έχω χρησιμοποιήσει κατά κόρον, είναι εξαιρετικά χρήσιμη και βολική. 
Δίνω μόνο λίγη προσοχή στην ακρίβεια οδού/αριθμού που έχω παρκάρει, να εμφανιστεί σωστά. 

Μπορείς και να ανανεώσεις το χρόνο στάθμευσης (προφανώς μέχρι το ανώτατο που είναι, νομίζω, 3 ώρες) καθώς σου έρχεται ειδοποίηση κάποια λεπτά πριν ότι λήγει ο χρόνος σου. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ειδα αυτο το θεμα

Φανταστική εφαρμογή. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να δηλώσεις σωστα το σημείο που έχεις παρκάρει. Την χρησιμοποιώ πάντα όταν πηγαίνω κέντρο. 

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω χρησιμοποιήσει (για Αθήνα) 3-4 φορές και λειτουργεί μια χαρά. Και σου βγάζει και το άγχος του να βρεις κάρτα, καθώς δεν ήταν πάντα εύκολο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...