xmaria Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη του φορητού μου. Όταν ανοίγει ο υπολογιστής ανάβει για 5 λεπτά και μετά σβήνει. Αχνοφαίνονται κάποια γράμματα κι έτσι αναγκάζομαι να το συνδέω με μια μικρή εξωτερική οθόνη όπως φαίνεται άψογη η εικόνα. Το πήγα σε τεχνικό και το κράτησε 2 μήνες . Μου είπε ότι άλλαξε την οθόνη έβαλε καινούρια αλλά κάηκε, μετά άλλαξε τα λαμπάκια κι έβαλε τα λαμπάκια της παλιάς οθόνης που είχα (χαλασμένη κι εκείνη αλλά την κράτησα) .Τέλος μου είπε ότι μάλλον έχει το ινβέρτερ πρόβλημα γι' αυτό καίει τις λάμπες. Πώς μπορώ να βρω ινβέρτερ και να πάω σε τεχνικό να το περάσει ή να βρω ένα καλό τεχνικό στη Θεσσαλονίκη; Το laptop είναι Qosmio Toshiba G50-10q. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 ακόμα και άν βρείς inverter το κόστος+ταχυδρομικά+αμοιβή του τεχνικού κάνουν την επισκευή ασύμφορη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xmaria Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Έχεις δίκιο, αλλά το έχω 13 χρόνια με αναβαθμίσεις δούλευε άψογα. Να αναφέρω κάτι που ίσως να έχει σημασία .Την εποχή που χάλασε η οθόνη είχα κάνει αναβάθμιση την κάρτα γραφικών. Λες να έχει κάποια σχέση αυτό; Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δεν ξέρω ποιά είχε αρχικά και ποιά μπήκε μετα αλλά άν η κάρτα γραφικών δεν ήταν συμβατή με τον υπολογιστή (δεν έβγαινε με αυτή κάποιο μοντέλο της σειράς) δεν θα έπαιζε εξαρχής. Μπορεί κατα την τοποθέτηση όταν ανοίχτηκε το μηχάνημα να έγινε κάτι, μπορεί να ήταν και σύμπτωση, ποιός ξέρει. στειλε ένα email σε αυτούς τους δύο, μπορεί να έχουν inverter για το δικό σου: https://www.laptop-keyboard.gr/ https://www.itsys.gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xmaria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 hours ago, xmaria said: Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά!!! βρήκα και άλλο που είναι και στην Θεσσαλονίκη https://www.tolaptop.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xmaria Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Σε αυτόν το πήγα είναι εξαιρετικός στη δουλειά του, αλλά 2 μήνες το κράτησε και δεν έγινε τίποτα.Ξέρω ότι δε φταίει αυτός, γιατί δεν μπορούσε να βρει ανταλλακτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 δεν είναι ευκολο να βρέθεί, ειναι ασυνήθιστη διάσταση οθόνης σε laptop που δεν κυκλοφόρησε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα