paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 παρε στο μαγαζι κ πες του το, εχουν κανει λαθος, λειπει ο ανταπτορας χειριστηρίων, η σωστη φυσα για το μοντελο και ο ανταπτορας κεραιας........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezilys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 31 λεπτά πριν, paylidis είπε παρε στο μαγαζι κ πες του το, εχουν κανει λαθος, λειπει ο ανταπτορας χειριστηρίων, η σωστη φυσα για το μοντελο και ο ανταπτορας κεραιας........ Οκ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Η οθόνη δεν είχε οδηγίες συνδεσης; από ebay αγοράζουμε και οι πιο κινεζιες έχουν αναλυικα το που πάει τι... Βγαλε φωτο το καλωδιο που έχει το αμάξι για κεραία για να σου πω τι θα χρειαστεις. Aπο ότι είδα σε βίντεο Μάλλον για την κεραία χρειάζεσαι αυτο Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από fysikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezilys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, fysikos είπε Η οθόνη δεν είχε οδηγίες συνδεσης; από ebay αγοράζουμε και οι πιο κινεζιες έχουν αναλυικα το που πάει τι... Βγαλε φωτο το καλωδιο που έχει το αμάξι για κεραία για να σου πω τι θα χρειαστεις. Aπο ότι είδα σε βίντεο Μάλλον για την κεραία χρειάζεσαι αυτο Το έχω δει και εγώ αυτό το βίντεο ναι ένα τέτοιο καλώδιο χρειάζομαι για να συνδέσω την κεραία κατι που δεν είχε. Ναι Υπάρχουν κάποιες οδηγίες γενικές όχι για την συγκεκριμένη οθόνη που σε μπερδεύουν ακόμα περισσότερο 😌 Το θέμα είναι ότι λείπουν οι κατάλληλοι αναπτορες για να συνδεθεί η οθόνη στο αυτοκίνητο και να δουλεύει κανονικά όπως πρέπει με τα χειριστήρια στο τιμόνι κτλ Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από bezilys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezilys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, paylidis είπε παρε στο μαγαζι κ πες του το, εχουν κανει λαθος, λειπει ο ανταπτορας χειριστηρίων, η σωστη φυσα για το μοντελο και ο ανταπτορας κεραιας........ Τελικά μίλησα με αυτούς μου είπαν ότι θα μου στείλουν το αναπτορας κεραίας αλλά για τα χειριστήρια από το τιμόνι πρέπει να γίνει μου λέει αναλογικα η ένωση δηλαδή δεν το γλυτώνω το μάστορα άμα ήξερα ότι θα είχε τόση φασαρία το εργοστασιακο που υποτίθεται είναι plug and play θα ασχολιομουν με το κινέζικο που είχα πάρει να του έβρισκα καλώδια και βάσεις στην αρχή και θα είχα γλυτώσει και ένα 100αρικο! Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από bezilys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, bezilys είπε Τελικά μίλησα με αυτούς μου είπαν ότι θα μου στείλουν το αναπτορας κεραίας αλλά για τα χειριστήρια από το τιμόνι πρέπει να γίνει μου λέει αναλογικα η ένωση δηλαδή δεν το γλυτώνω το μάστορα άμα ήξερα ότι θα είχε τόση φασαρία το εργοστασιακο που υποτίθεται είναι plug and play θα ασχολιομουν με το κινέζικο που είχα πάρει να του έβρισκα καλώδια και βάσεις στην αρχή και θα είχα γλυτώσει και ένα 100αρικο! Δε χρειάζεται δηλαδή ανταπτορα; Επίσης η φυσά εφόσον δε ταιριάζει τι την έστειλαν, καμία λογική μου φαίνεται κάτι δε λενε σωστα Γιατί αυτές οι οθόνες είναι κανονικά κυριολεκτικά plug and play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezilys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε χρειάζεται δηλαδή ανταπτορα; Επίσης η φυσά εφόσον δε ταιριάζει τι την έστειλαν, καμία λογική μου φαίνεται κάτι δε λενε σωστα Γιατί αυτές οι οθόνες είναι κανονικά κυριολεκτικά plug and play Γυναίκα ήταν αυτή στο τηλέφωνο λογικά δεν θα κατάλαβε .τώρα το μόνο που μένει είναι να βρω μόνος μου αναπτορα γι'αυτό το αυτοκίνητο 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε χρειάζεται δηλαδή ανταπτορα; Επίσης η φυσά εφόσον δε ταιριάζει τι την έστειλαν, καμία λογική μου φαίνεται κάτι δε λενε σωστα Γιατί αυτές οι οθόνες είναι κανονικά κυριολεκτικά plug and play Εντομεταξυ ο αναπτορας που έχουν δώσει κάνουν για άλλα μοντέλα όπως το hundai ix35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebou21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι καλωδιωσεις για την καθε εταιρια αυτοκινητου ειναι διαφορετικες. Για αυτο οταν αγοράζεις aftermarket ηχοσυστημα χρειαζεται και ο καταλληλος ανταπτορα ISO με κοστος γυρω στα 20 ευρω. Επίσης για να λειτουργησουν τα χειριστηρια του τιμονιου συνηθως χρειαζεται επίσης ανταπτορας με κοστος γυρω στα 40 ευρω. Τοσο τουλαχιστον στοιχισαν στο Ford μου οταν το εφτιαξα το ηχοσυστημα μονος μου. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από georgebou21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezilys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, georgebou21 είπε Οι καλωδιωσεις για την καθε εταιρια αυτοκινητου ειναι διαφορετικες. Για αυτο οταν αγοράζεις aftermarket ηχοσυστημα χρειαζεται και ο καταλληλος ανταπτορα ISO με κοστος γυρω στα 20 ευρω. Επίσης για να λειτουργησουν τα χειριστηρια του τιμονιου συνηθως χρειαζεται επίσης ανταπτορας με κοστος γυρω στα 40 ευρω. Κατάλαβα θα μου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι που να έβαζα και κάμερες οπισθοπορειας κτλ.... από Κίνα άμα παραγγείλω αξίζει? Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από bezilys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, bezilys είπε Κατάλαβα θα μου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι που να έβαζα και κάμερες οπισθοπορειας κτλ.... από Κίνα άμα παραγγείλω αξίζει? Σου ξαναλέω. Έχουν κάνει λάθος από το κατάστημα. Ότι απαιτείται πρέπει να είναι μέσα στη συσκευασία. Εάν όχι επέστρεψε τα όπως είναι παρε επιστροφή χρημάτων κ παρήγγειλε από ευρωπαϊκή αποθήκη AliExpress την οθόνη σετ με τα καλώδια (βασικά θες δε θες σετ πάει…) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebou21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, paylidis είπε Σου ξαναλέω. Έχουν κάνει λάθος από το κατάστημα. Ότι απαιτείται πρέπει να είναι μέσα στη συσκευασία. Εάν όχι επέστρεψε τα όπως είναι παρε επιστροφή χρημάτων κ παρήγγειλε από ευρωπαϊκή αποθήκη AliExpress την οθόνη σετ με τα καλώδια (βασικά θες δε θες σετ πάει…) Παιδια δεν ξερω για την συγκεκριμενη παραγγελια. Αυτο που ξερω ειναι ότι το pioneer που εχω βαλει εγω ηθελε ανταπτορα για Ford. Η εταιρια Connects2 ειναι αυτη που βγαζει για ολα τα μοντελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, georgebou21 είπε Παιδια δεν ξερω για την συγκεκριμενη παραγγελια. Αυτο που ξερω ειναι ότι το pioneer που εχω βαλει εγω ηθελε ανταπτορα για Ford. Η εταιρια Connects2 ειναι αυτη που βγαζει για ολα τα μοντελα. Άλλο η pioneer. Αυτές οι ΟΕΜ πάντα έχουν. Για το εάν θέλει boxακι μετατροπής εξαρτάται από το Αμαξι-ίσως δε θέλει το i20 εδώ φαίνεται να μη θέλει αλλά η φυσά που του έστειλαν είναι σίγουρα λάθος (ταιριάζει στο i10 λίγο που έψαξα) Κάποιες εκδόσεις ή νεότερο θέλουν γιατί υπάρχει box-ανταπτορας στο ΝΕΤ για Ι20.. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezilys Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Τελικά ξανά μίλησα με αυτούς αυτή την φορά με ένα υπεύθυνο τελικά θα μου στείλουν και την αναπτορα iso για να δουλέψει η οθόνη απλώς αναπτορας για τα χειριστήρια στο τιμόνι δεν υπάρχει μου ειπε άμα είχε θα μου τα έδινε και αυτά. Αυτά γίνονται αναλογικά με τα καλώδια από κάποιον ειδικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα