bezilys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, paylidis είπε οντως λειπει... η αγγελια της σελιδας που το πηρες ελεγε οτι περιλαμβανεται; μικρο το κακο παντως 4-5 ευρω εχει μαξιμουμ απο ελλαδα... Από εδώ το πήρα https://tokalathimou.gr/index.php?route=product/product&path=617_4071_4110&product_id=61630 λέει στην περιγραφή ότι δεν χρειαζονται επιπλέον καλωδιώσεις και πλαίσια αν και μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει μια μπορεί να θέλει και άλλη Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από bezilys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, bezilys είπε Από εδώ το πήρα https://tokalathimou.gr/index.php?route=product/product&path=617_4071_4110&product_id=61630 λέει στην περιγραφή ότι δεν χρειαζονται επιπλέον καλωδιώσεις και πλαίσια αν και μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει μια μπορεί να θέλει και άλλη παρε και πες τους οτι λειπει και θα στο αντικαταστησουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezilys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, paylidis είπε παρε και πες τους οτι λειπει και θα στο αντικαταστησουν... Αλλά ούτε αυτές οι θύρες Φαίνεται να συμπίπτουν με αυτές που μου έχουν δώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 η μερια που δειχνεις κουμπωνει στις φυσες στο αμαξι σου, η αλλη παει στην πηγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezilys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, paylidis είπε η μερια που δειχνεις κουμπωνει στις φυσες στο αμαξι σου, η αλλη παει στην πηγη Το αυτοκίνητο όταν το άνοιξα ήταν συνδεμένα 4 καλοδιωσεις στο ράδιοφωνο μια ήταν για την κεραία στο ραδιόφωνο και άλλες 3 μπαίνανε στις θύρες που είναι στην πρώτη φωτογραφία ,αυτό το καινούργιο δεν έχει αυτές τις θύρες για να τα συνδέσω Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από bezilys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, bezilys είπε Το αυτοκίνητο όταν το άνοιξα ήταν συνδεμένα 4 καλοδιωσεις στο ράδιοφωνο μια ήταν για την κεραία στο ραδιόφωνο και άλλες 3 μπαίνανε στις θύρες που είναι στην πρώτη φωτογραφία ,αυτό το καινούργιο δεν έχει αυτές τις θύρες για να τα συνδέσω Εντομεταξυ μήπως ξέρεις ποιος μπορεί να πουλάει τέτοιες αναπτορες για κεραία? ολα τα μαγαζια που πουλανε ραδιοφωνα κλπ αυτοκινητων. ΠΧ εχω ψωνισει απο: kalogeropoulos gelisound pancar βλεπω παντως τι ειχες ποσταρει στην αρχη και μου φαινεται οτι θα εισαι οκ τωρα με τις καλωδιωσεις... τι δε σου αρεσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezilys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, paylidis είπε ολα τα μαγαζια που πουλανε ραδιοφωνα κλπ αυτοκινητων. ΠΧ εχω ψωνισει απο: kalogeropoulos gelisound pancar βλεπω παντως τι ειχες ποσταρει στην αρχη και μου φαινεται οτι θα εισαι οκ τωρα με τις καλωδιωσεις... τι δε σου αρεσει; Αμα ταίριαζαν οι καλωδιώσεις που έχω στο αμάξι με αυτές εδώ δεν θα είχα θέμα 😌 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 μα που ειναι το προβλημα - αυτο εννοω... 3 φυσες + τη κεραια εχεις και στην εργοστασιακη κ σε αυτη... (εαν δεις και ζοριζεσαι πηγαινε καπου να στη περασουν κανενα 30αρι θα παρουν το πολυ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezilys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, paylidis είπε μα που ειναι το προβλημα - αυτο εννοω... 3 φυσες + τη κεραια εχεις και στην εργοστασιακη κ σε αυτη... (εαν δεις και ζοριζεσαι πηγαινε καπου να στη περασουν κανενα 30αρι θα παρουν το πολυ...) Δηλαδή δεν χρειάζομαι κάποιες επιπλέον φυσες από αυτές που μου έχουν δώσει μόνο το αναπτορα της κεραίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 ετσι μου φαινεται αλλα απο τις αποσπασματικες φωτογραφιες εχω ψιλομπερδευτει... ανοιξε το ταμπλω βγαλε το παλιο δες τι εχεις και τι σου λειπει αν λειπει κατι επισης κουμπωσε τις φυσες που πρεπει απο τα Usb wifi rearview cam Κλπ βασει του σχεδιαγραμματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezilys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το λέω αυτό γιατί από λίγο που έψαξα για να συνδεθεί το καινούριο θέλει κάτι τέτοια καλώδια Καί κάποιο άλλο για τα χειριστήρια τιμονιού κάτι που εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Τουλάχιστον το κινέζικο που είχα πάρει στην αρχή είχε της 2 φύσες πάνω του και του έλλειπε η τρίτη για τα χειριστήρια τιμονιού αυτό δεν έχει τίποτα και είναι υποτίθεται εργοστασιακό 😂 Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από bezilys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Νομιζω μπερδευτηκες παραπανω απο οτι πρεπει - αλλο πραγμα ειναι αυτη η φυσα... οι 2 φυσες ειναι ιδιες με το παλιο που ειχες παρει... τις κουμπωνεις κανονικα απλα ξεκινα να βαζεις καλωδια και θα δεις οτι δε σου λειπει κατι.. (λογικα) βγαλε φωτος απο την οθονη που πηρες τι φυσες παιρνει γιατι εχουμε μπερδευτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezilys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Βλέπεις δεν έχουν που να κουμπωσουν τα καλώδια πάνω σε αυτή την οθόνη θέλω να αποφύγω να μπω στην διαδικασία να το λύσω και στην πορεία να δω ότι δεν συνδέεται κάποιο καλώδιο ή λείπει γιατί είναι λίγο φασαρία να βγάζω το δουλαπακι του συνοδηγού κάθε φορά Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από bezilys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) αριστερα κουμπωνεις τη φυσα που εβαλες πιο πανω. εκει (στη φυσα) κουμπωνουν τα καλωδια του αυτοκινητου στις μεσαιες (ασπρες) πηγαινουν τα παρελκομενα της οθονης (Usb Κλπ) δεξια η κεραια του ραδιοφώνου (με ανταπτορα) και του GPS εαν δε ταιριαζει κατι στη φυσα τοτε το μαγαζι σου εχει δωσει λαθος ανταπτορα πραγμα πολυ πιθανο μιας και δε βλεπω την πλακετα για να δουλεψουν τα κουμπια της οθονης... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezilys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, paylidis είπε αριστερα κουμπωνεις τη φυσα που εβαλες πιο πανω. εκει (στη φυσα) κουμπωνουν τα καλωδια του αυτοκινητου στις μεσαιες (ασπρες) πηγαινουν τα παρελκομενα της οθονης (Usb Κλπ) δεξια η κεραια του ραδιοφώνου (με ανταπτορα) και του GPS εαν δε ταιριαζει κατι στη φυσα τοτε το μαγαζι σου εχει δωσει λαθος ανταπτορα... Ναι αυτή η φυσά που μου έχουν δώσει για να νά κουμπώσω στα αριστερά δεν ταιριάζει με τα καλώδια που έχει το αμάξι θα έπρεπε να ήταν σαν την θυσα που έδειξα προηγούμενους για να ταιριάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα