Kouark Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σας. Είχε ποτέ κανένας κάποιο θέμα με τις NFC πληρωμές; Από ότι είδα μπορούμε να βάλουμε σαν ασφάλεια (δακτυλικό αποτύπωμα, ένα extra pin κτλπ). Έχω να φοβηθώ κάτι μετά την καταχώρηση των καρτών μου μέσα σε αυτό;
vaggos231 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Χρησιμοποιουσα nfc και πριν το google pay, με τις εφαρμογες της καθε τραπεζας. Τωρα αποκλειστικα google pay. Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα, σου λεει ξεκαθαρα οτι πρεπει αν ειναι ξεκλειδωμενο το κινητο για να κανεις πληρωμη. Αν χρησιμοποιησεις την official εφαρμογη του google pay, δεν εχεις να φοβασαι κατι κατα τη δικια μου εμπειρια 1
Kouark Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Στις 30/6/2022 στις 1:40 ΜΜ, vaggos231 είπε Χρησιμοποιουσα nfc και πριν το google pay, με τις εφαρμογες της καθε τραπεζας. Τωρα αποκλειστικα google pay. Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα, σου λεει ξεκαθαρα οτι πρεπει αν ειναι ξεκλειδωμενο το κινητο για να κανεις πληρωμη. Αν χρησιμοποιησεις την official εφαρμογη του google pay, δεν εχεις να φοβασαι κατι κατα τη δικια μου εμπειρια Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!
stark Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Στις 23/6/2022 στις 9:51 ΜΜ, Kouark είπε Καλησπέρα σας. Είχε ποτέ κανένας κάποιο θέμα με τις NFC πληρωμές; Από ότι είδα μπορούμε να βάλουμε σαν ασφάλεια (δακτυλικό αποτύπωμα, ένα extra pin κτλπ). Έχω να φοβηθώ κάτι μετά την καταχώρηση των καρτών μου μέσα σε αυτό; Κι ακόμα και σε παλαιότερες εκδόσεις Android υπάρχει τρόπος. 1
Kouark Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Στις 15/7/2022 στις 11:08 ΠΜ, stark είπε Κι ακόμα και σε παλαιότερες εκδόσεις Android υπάρχει τρόπος. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Άρχισα να χρησιμοποιώ το google pay. Έβαλα και πριν την ενεργοποίηση του να ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα και μοτίβο. Πιστεύω είμαι εντάξει! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα