Προς το περιεχόμενο

MAD VMA 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Βασικα 1η φορα μπηκα σημερα στο τρυπακι να χαζεψω τα πρωιναδικα για αυτο το θεμα. Σε μια ανεφεραν οτι απλα προσπαθουν να αντιγραψουν συνθηκες και καταστασεις (κυριως ΗΠΑ) και στιχους των εκει τραγουδιων, και να τα μεταφερουν εδω, με τον δικο τους ασυναρτητο τροπο 

ναι πολύ πιθανό, το θέμα είναι ότι οι καταστάσεις της αμερικής δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και στο τέλος βγαίνει ότι να ναι το ελληνικό

• Like 2
Δημοσ.

γιατι απλα η / οι δισκογραφικ(ες)η εταιρεια /ες απλα δεν τους διωχνουν μετα το συμβαν; πραγματικα βγηκε αυτο στον κοσμο και η τιμωρια ποια ειναι;

τον επομενο μηνα να βγαλουν ενα ακομα τραπ τραγουδι και να χουνε παλι τα νηπια να χορευουν... τραγικοι

• Like 1
Δημοσ.

Αυτους προωθουν τα social media και τα τσοντοκαναλα, αυτα ακουνε και οι πιτσιρικαδες. Και εμας στην δικη μας αντιστοιχη ηλικια προωθουσαν τον tus, τον Τσαλικη και τον Παντελιδη, τι να κανουμε , αυτα ακουγαμε. Τωρα θα μου πεις, ηταν χειροτεροι απο αυτους εδω? Πιθανοτατα οχι, αλλα γενικοτερα παιζει τοση σαπιλα πλεον στην κοινωνια που δε μου φαινεται παραξενο να τους εχουμε κανει προτυπα. Πουλανε ακριβως αυτο που ονειρευεται ο εφηβος - νεος, χλιδατη ζωη με ναρκωτικα γκομενες αμαξια και σκαφη, χωρις να δουλευουν, και με την εξουσια και το σεβασμο αλλιως τρως και καμια σφαιρα.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tzini_Gr είπε

Ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα μιας και δεν υπηρχε μετα τα ευτραπελα που γινανε. Τι εχετε να πειτε;

Προσωπικα 31 χρονων μια φορα ειχα παει πριν 5 χρονια και ηταν φολα. Μεχρι πριν μια 10ετια ηταν κομπλε.

Απο την αλλη πλευρα μετα το τελευταιο συμβαν θεωρω ειναι ξεφτιλες ολοι τους.

Οι δε δισκογραφικες εταιρειες θα πρεπει να διωξουν ολους αυτους που ενεπλακη. Μη μιλησω που πιασαν τον αλλον τις προαλλες με οπλο και παρολαυτα ηταν στην σκηνη.

Αυτα ειναι τελικα τα προτυπα των 15χρονων;

αυτός ο "μουσικός" που συνελήφθη με όπλο και μετά σε βίντεο παραδέχτηκε ότι είχε και άλλο όπλο για μένα θα πρέπει να τον διώξει η δισκογραφική εταιρεία και να μην ξανά βγάλει τραγούδι

οι δε δικαστικές/αστυνομικές αρχές να τον σκίσουν

όσο για τους δύο "μουσικούς" που πλακώθηκαν στο ξύλο στο MAD VMA απλά αποκλεισμός από κάθε διοργάνωση και από τις δισκογραφικές.

Δημοσ.

Ναι αφού τα επιτρέπουν οι γονείς τους, ακόμα και για μικρότερα πιτσιρίκια που δεν ξέρουν ότι το τσουτσουνάκι έχει και δεύτερη χρήση, τι ήθελες να ακούνε Dream Theater;

• Like 1
Δημοσ.

Και 15 που ήμουν, δεν assholούμουν με τέτοια, αλλά ναι, είναι.

Δημοσ.

Αυτό που ακούνε στα νηπιαγωγεία γουστάρω να είσαι αλήτης και εγώ να είμαι μαντάμ, με ξεπερνάει.

Απορώ τι θα κάνουν τα 10χρονα σε λίγα χρόνια. Oh wait, τα κάνουν ήδη.

Εγω 10 χρόνων έπαιζα με τάπες.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο γρήγορη ανάλυση του ποδαριού αλλά δεν τους αξίζει και παραπάνω από το χρόνο μου για σωστό κείμενο.

Δυστυχώς:

α) ο περισσότερος κόσμος έχει απαίδευτο μυαλό - να το πω ευγενικά.

β) δεν υπάρχει μουσική παιδεία σε αυτή τη χώρα. εκπαιδευτικό λάθος

γ) οι περισσότεροι δεν έχουν γούστο και η κουλτούρα μας και γεωγραφική θέση δεν βοηθάει - ο νοών νοείτω

Σε αυτές τις συνθήκες οι μάζες επηρεασμένες από την εκάστοτε αγορά ηρωποιούν ηλίθιους χαμηλής ποιότητας, αναλώσιμους και ευρείας κατανάλωσης. Πάντα έτσι ήταν και θα είναι όσο ισχύουν τα παραπάνω. Ρίξε το ίντερνετ στο blender και την ευκολία να έχουν φωνή όλα αυτά τα σκουπίδια μέσω social media και γίναμε. 

Μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό, τους αγνοούμε, και προστατεύουμε τα παιδιά μας εκπαιδεύοντάς τα και εκθέτοντάς τα στις τέχνες. 

Επεξ/σία από spirit)earth)aflame
  • Like 8
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Swimmer21 είπε

Αυτό που ακούνε στα νηπιαγωγεία γουστάρω να είσαι αλήτης και εγώ να είμαι μαντάμ, με ξεπερνάει.

Εδώ ήδη ανήλικα κυκλοφορούν υλικό από κινητό σε κινητό.

Και γω τάπες έπαιζα 😆

Δημοσ.
4 minutes ago, ikorolis said:

αυτός ο "μουσικός" που συνελήφθη με όπλο και μετά σε βίντεο παραδέχτηκε ότι είχε και άλλο όπλο για μένα θα πρέπει να τον διώξει η δισκογραφική εταιρεία και να μην ξανά βγάλει τραγούδι

για τη δισκογραφική με τα 4 χρηματοκιβώτια στα γραφεία της λές;

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, Swimmer21 said:

εδω νηπιο ξερει το λοκο κωλο λοκο τι να λεμε... 

10 χρονων τον επαιζα και εβγαζα υγρο και αναρωτιωμουν τι ειναι τουτο 😂

ξερουμε αν η δισκογραφικη εταιρεια εβγαλε καποια ανακοινωση; ή ετσι απλα το εθαψαν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...