Προς το περιεχόμενο

MAD VMA 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα μιας και δεν υπηρχε μετα τα ευτραπελα που γινανε. Τι εχετε να πειτε;

Προσωπικα 31 χρονων μια φορα ειχα παει πριν 5 χρονια και ηταν φολα. Μεχρι πριν μια 10ετια ηταν κομπλε.

Απο την αλλη πλευρα μετα το τελευταιο συμβαν θεωρω ειναι ξεφτιλες ολοι τους.

Οι δε δισκογραφικες εταιρειες θα πρεπει να διωξουν ολους αυτους που ενεπλακη. Μη μιλησω που πιασαν τον αλλον τις προαλλες με οπλο και παρολαυτα ηταν στην σκηνη.

Αυτα ειναι τελικα τα προτυπα των 15χρονων;

• Like 4
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ γιατί βλέπω οτι με αυτά κι αυτά τους κάνουν άτυπη διαφήμιση;

Αφού αυτό υποτίθεται αντιπροσωπεύουν, ίσα ίσα που θα τους κάνουν και "μάγκες".

Τις προάλλες τάχα μου συνέλαβαν τον άλλον και βγήκε αμέσως σε βίντεο και τους τρόλαρε που δε βρήκαν το δεύτερο.

Κακώς έχουν αφήσει αυτή τη σκηνή να εκταθεί τόσο πολύ και να ασκεί τόση επιρροή.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

...

Κακώς έχουν αφήσει αυτή τη σκηνή να εκταθεί τόσο πολύ και να ασκεί τόση επιρροή.

Υπάρχει δηλαδή κεντρικός έλεγχος της ελληνικής μουσικής και τους ξέφυγε η τράπ;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

trappers ειναι, τι θελετε να ριξουν αγιασμο;

προφανώς αυτο θα πρωοθήσουν.

προφανώς δεν ειμαστει η πρωτη χωρια που συνδεεται το τραπ ραπ με τη βια και το underground.

μερικοι εδω ζειτε με αγκελάκια ενω δεν εχετε δει να ρουφιεται μια γραμμη live.

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NT1G είπε

Υπάρχει δηλαδή κεντρικός έλεγχος της ελληνικής μουσικής και τους ξέφυγε η τράπ;

Κράτος δεν υπάρχει;

Νόμοι δεν υπάρχουν;

Γιατί επιτρέπουν να βγαίνουν όλη την ώρα να μιλούν για ναρκωτικά και όπλα;

Πόσους έχουν συλλάβει που οπλοφορούσαν;

Δε θα μπορούσαν να τους έχουν περιορίσει θεωρείς αν το ήθελαν;

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Κράτος δεν υπάρχει;

Νόμοι δεν υπάρχουν;

Γιατί επιτρέπουν να βγαίνουν όλη την ώρα να μιλούν για ναρκωτικά και όπλα;

Πόσους έχουν συλλάβει που οπλοφορούσαν;

Δε θα μπορούσαν να τους έχουν περιορίσει θεωρείς αν το ήθελαν;

Δεν νομίζω να απαγορεύεται να λες για να ναρκωτικά και όπλα σε τραγούδια ή ότι είναι αυτό που κάνουν.

Ίσως λέγεται ελευθερία του λόγου, ότι μπούρδες και να λένε, δεν ξέρω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν δεν έχετε μεγαλώσει στα σκληρά γκέτο της Αθήνας δεν μπορείτε να καταλάβετε την κουλτούρα του δρόμου... 

thug life rap GIF

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SlickNick είπε

Αν δεν έχετε μεγαλώσει στα σκληρά γκέτο της Αθήνας δεν μπορείτε να καταλάβετε την κουλτούρα του δρόμου... 

thug life rap GIF

Αν μεγαλωσεις στα σκληρα γκετο της αθηνας γινεσαι αυτομάτως αρνητης μουσικης και εθιζεσαι σε χαζομπιτ με ολιγο απο βρισιδι σε λουπα? 

Btw στημενο μου κανει και πολυ καλα κανανε και το στησανε. There is no such thing as bad publicity. Μεχρι και οι γριες στο Καστελόριζο μαθανε τον light και τον snik. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

Αν μεγαλωσεις στα σκληρα γκετο της αθηνας γινεσαι αυτομάτως αρνητης μουσικης και εθιζεσαι σε χαζομπιτ με ολιγο απο βρισιδι σε λουπα? 

Btw στημενο μου κανει και πολυ καλα κανανε και το στησανε. There is no such thing as bad publicity. Μεχρι και οι γριες στο Καστελόριζο μαθανε τον light και τον snik. 

Όσοι έχουμε μάθει να κοιμόμαστε με το περίστροφο κάτω από το μαξιλάρι καταλαβαίνουμε μόνο και δε θα γράψω κάτι άλλο........ .  .  . ...  . . 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, lasithi12 said:

trappers ειναι, τι θελετε να ριξουν αγιασμο;

προφανώς αυτο θα πρωοθήσουν.

προφανώς δεν ειμαστει η πρωτη χωρια που συνδεεται το τραπ ραπ με τη βια και το underground.

μερικοι εδω ζειτε με αγκελάκια ενω δεν εχετε δει να ρουφιεται μια γραμμη live.

Respect μαν μου.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, NT1G είπε

Δεν νομίζω να απαγορεύεται να λες για να ναρκωτικά και όπλα σε τραγούδια ή ότι είναι αυτό που κάνουν.

Ίσως λέγεται ελευθερία του λόγου, ότι μπούρδες και να λένε, δεν ξέρω.

Βασικα 1η φορα μπηκα σημερα στο τρυπακι να χαζεψω τα πρωιναδικα για αυτο το θεμα. Σε μια ανεφεραν οτι απλα προσπαθουν να αντιγραψουν συνθηκες και καταστασεις (κυριως ΗΠΑ) και στιχους των εκει τραγουδιων, και να τα μεταφερουν εδω, με τον δικο τους ασυναρτητο τροπο 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...