drapanakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Ειχα ταχυτητα 50αρα στο σπιτι. Εληξε το συμβολαιο μου, κια η Vodafone μου προτεινε ανανεωση μα το ιδιο πακετο που ειχα η αναβαθμιση σε 100αρα. Ζητησα σε 100αρα. Παρολες τις διαβεβιαωσεις οτι η γραμμη ειναι πολυ καλη και οτι θα πιανω 95+ σιγουρα, η γραμμη πιανει μεγιστο 80. Δεν ειναι μονο αυτο. Η γραμμη βγαζει σφαλματα και στο ελεγχο που εγινε και απο τους τεχνικους του οτε, η γραμμη , λογω χαλκου , απο το σπιτι μου στο καφαο και λογω του οτι η αποσταση ειναι στα 450 μετρα, δε σηκωνει 100αρα . Μου προτειναν επιστροφη σε 50αρα, η να αποδεχθω την παρουσα κατασταση με δικη μου επιλογη, και να δοκιμασω να κανω καθημερινα επανεκκινιση του ρουτερ για να μην αθροιζει πολλα σφαλματα. Εχω 13 CRC και 7900 FEC σε 3 ωρες ηδη, απο την επανεκκινηση του ρουτερ. Ποια ειναι η γνωμη σας ;
Andresalonika Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Ανέβασε τα στατιστικά της γραμμής μέσα από το ρούτερ. 1
drapanakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από drapanakis
hln3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Αν έχεις αποσυνδέσεις και δεν χρειάζεσαι το 10 upload γυρνάς σε 50αρα.
drapanakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Τι βλεπεις δηλαδη και το λες αυτο ; Εχω σκοπο να το αφησω 5,6 μερες να δω τη συμπεριφορα του.
Andresalonika Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 13 CRC σε 3 ώρες δεν είναι κάτι. Με την απόσταση που έχεις απο την καμπίνα φαίνονται φυσιολογικά τα νούμερα. Αν δεν έχεις αποσυνδέσεις ή μπουκώματα μην ασχολείσαι.
hln3 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, drapanakis είπε Τι βλεπεις δηλαδη και το λες αυτο ; Εχω σκοπο να το αφησω 5,6 μερες να δω τη συμπεριφορα του. Δεν βλέπω κάτι τραγικό αλλά αν σου δημιουργεί αποσυνδέσεις ή "παγώματα" στην σύνδεση καλύτερα να γυρίσεις σε 50. Αλλιώς μπορείς να το αφήσεις. Υπάρχουν γραμμές που μαζεύουν δεκάδες crc την ώρα και λειτουργούν κανονικότατα, το ότι μια γραμμή έχει μέτρια νούμερα δεν σημαίνει πως επηρεάζουν πάντα ιδιαίτερα την ποιότητα της υπηρεσίας, τα ρούτερ είναι αρκετά μπροστά στο να διατηρούν την σύνδεση σε καλά επίπεδα ακόμη και με προβληματικές γραμμές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα