e1995kati Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Γεια σας είμαι πελάτης wind 100 με 26 ευρώ η ταχύτητες είναι κοντά στα 96/10 πιάνω και 100 αρκετές φορές(ανατολική Θεσσαλονίκη με fttc είμαι) θέλω να ρωτήσω αν οι τιμές που διαφημίζονται αν ξέρει κάποιος για 200 ισχύουν για fttc vdsl και εάν συμφέρει και θα δω αρκετή διάφορα με το υπάρχων.....γνωστός τεχνικός δικτυων μου είπε ότι σε χαλκό όσο πιο πολύ ταχύτητα βάλεις τόσο πιο πόλο θέματα.....υπάρχει δηλ ευεσθησια πιο πολύ ....έχετε ακούσει κάτι τέτοιο ξέρετε ισχύει.....με την 200αρα θα είμαι κοντά στην υποσχόμενη ταχύτητα?
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Ναι, ισχύει αυτό που σου είπε. Αν είσαι κοντά στην καμπίνα με καλή καλωδίωση θα πιάνεις 200, αλλιώς όχι. Αλλά αν δεν ανεβάσεις τα στατιστικά από το router σου κανείς δεν μπορεί να σου πει τι να περιμένεις. Επίσης, καλό είναι μελλοντικά speedtest να τα κάνεις από συσκευή συνδεδεμένη με καλώδιο Ethernet και όχι με κινητό.
hln3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Θεωρητικά μπορεί ο πάροχος να ενημερώσει για την εκτιμώμενη ταχύτητα. Μπορείς να δεις επίσης τι μετρήσεις σου δίνει το ρούτερ στον συγχρονισμό, το speedtest δεν λέει κάτι αν πιάνεις 97 εκεί.
e1995kati Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Θα τα ανεβάσω αλλά δεν ξέρω αν η τιμή ισχύει για fttc η ftth Το ρούτερ στο interface δείχνει από 105 έως 110 συνηθος
infin1tyGR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Απ' ό,τι βλέπω στο site είναι στα 33€ η 200άρα, αποκλειστικά με FTTH, αλλά φαντάζομαι θα ισχύει μόνο για νέους πελάτες. Δεν ξέρω αν λες για κάποια άλλη προσφορά.
e1995kati Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Επίσης μια ερώτηση μόνο και μόνο για εμπλουτισμό γνώσεων....έχω 3 συσκευές τηλ στο σπίτι(η μπριζα τηλ είναι διπλή) οπότε δεν παρεμβαλοντε φίλτρα σπλιτερ κτλπ.....πάνω στο ρούτερ υπάρχει ένα ταφ τηλ από 1 σε 5 όταν συνδέω και τις 3 συσκευές πολλές φορές πέφτει η ταχύτητα κάνα 3 με 4 μβπς...ξέρετε γιατί γίνετε αυτό? Εφόσον η γραμμές πλέον δεν είναι παλιού τύπου pstn? Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε Απ' ό,τι βλέπω στο site είναι στα 33€ η 200άρα, αποκλειστικά με FTTH, αλλά φαντάζομαι θα ισχύει μόνο για νέους πελάτες. Δεν ξέρω αν λες για κάποια άλλη προσφορά. Σωστά δεν γνωρίζω αν είναι για υφιστάμενους και με fttc Στις 23/6/2022 στις 6:10 ΜΜ, infin1tyGR είπε Ναι, ισχύει αυτό που σου είπε. Αν είσαι κοντά στην καμπίνα με καλή καλωδίωση θα πιάνεις 200, αλλιώς όχι. Αλλά αν δεν ανεβάσεις τα στατιστικά από το router σου κανείς δεν μπορεί να σου πει τι να περιμένεις. Επίσης, καλό είναι μελλοντικά speedtest να τα κάνεις από συσκευή συνδεδεμένη με καλώδιο Ethernet και όχι με κινητό. Για κάποιο λόγο με το wifi 5 GHz πιάνω πιο πολύ από ότι με ethernet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα