vins Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Στις 23/6/2022 στις 5:21 ΜΜ, HERTHAN είπε Καλησπερα σε ολους. Επειδη ψαχνομαι για καποια ανταλλακτικα αυτοκινητου οπως το κρυσταλλο του καθρεπτη που εχει σπασει και 2-3 αλλα μπορειτε να μου πειτε τι μαρκες να προτιμησω γιατι τα γνησια ανταλλακτικα ειναι αρκετα ακριβα? Ευχαριστω εκ των προτερων. Ποιο a160 έχεις φίλε μου; w168, w169; Χρονολογία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, vins είπε Ποιο a160 έχεις φίλε μου; w168, w169; Χρονολογία; w168...97'-04' Αλλα ξαναλεω οτι ηθελα να ξερω ποιες μαρκες ειναι καλες απο ολες αυτες που διαβαζω.Το τι χρειαζομαι ξερω απλα τις μαρκες δεν τις ξερω καθολου. 3 ώρες πριν, poulinos είπε μπορεις να δεις για γνησια μεταχειρισμενα στο www.car.gr Δεν μπορω να ψαξω εκει μεσα δεν βρισκω ακρη να σου πω την αληθεια.Μου βγαζει οτι να'ναι στα αποτελεσματα. 3 ώρες πριν, chaosmaster είπε Μάρκες φίλε μου είναι τόσες πολλές που δε παίρνεις χαμπάρι κ δε βγάζεις άκρη. Γι αυτό θα πας σε έναν που πουλάει ανταλλακτικά για να σου πει πιο είναι καλό κ πιο όχι. Δλδ αν δεν ακούσεις αυτόν που τα πουλάει κάθε μέρα θα ακούσεις κάποιον από εδώ που πήρε μια φορά κάτι; Απλα ηθελα να ξερω ποιες μαρκες ειναι καλες διοτι ειναι παρα πολλες και δεν εχω ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, HERTHAN είπε w168...97'-04' Αλλα ξαναλεω οτι ηθελα να ξερω ποιες μαρκες ειναι καλες απο ολες αυτες που διαβαζω.Το τι χρειαζομαι ξερω απλα τις μαρκες δεν τις ξερω καθολου. Ναι το κατάλαβα, απλά υπάρχει λόγος που το ρώτησα. Για παράδειγμα, ενώ η swag είναι από τις κορυφαίες μάρκες για το w168, έχει βγάλει τεντωτηρα καδένας που δεν είναι τόσο καλός. Τώρα αν είναι για κρύσταλλα καθρέπτη, αμορτισέρ πορτ μπαγκάζ κλπ, εγώ στο δικό μου δεν έδινα και πολλή σημασία και δε μου έβγαλαν κάτι. Κρύσταλλο πχ είχα πάρει από eBay από ένα πωλητή Βουλγαρία και είναι εφαμιλλο του γνήσιου. Γενικά μιλώντας, μάρκες που έχω χρησιμοποιήσει και είμαι ικανοποιημένος ειναι mapco, metzger, febi bilstein, ina, meat and doria, monroe, sachs. Επίσης φυσικά Bosch και Valeo που έβγαζαν και τα μανισια για το w168, ανάλογα το ανταλλακτικό Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από vins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, HERTHAN είπε w168...97'-04' Αλλα ξαναλεω οτι ηθελα να ξερω ποιες μαρκες ειναι καλες απο ολες αυτες που διαβαζω.Το τι χρειαζομαι ξερω απλα τις μαρκες δεν τις ξερω καθολου. Δεν μπορω να ψαξω εκει μεσα δεν βρισκω ακρη να σου πω την αληθεια.Μου βγαζει οτι να'ναι στα αποτελεσματα. Απλα ηθελα να ξερω ποιες μαρκες ειναι καλες διοτι ειναι παρα πολλες και δεν εχω ιδεα. https://onparts.gr/mercedes/a-class-w168/1998-2004/bs_s/antallaktika-fanopoiia/krystallo-kathrefti-thermainomeno-aspherical-glass-onparts-a1708100121 Μαρκα δεν ξέρω από το συγκεκριμένο ιντερνιτικό είχα πάρει για το opel vectra που έχω. Μια χαρά καθρέπτης είναι φυσικά ιμιτασιον (εμένα έκανε 7 ευρώ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγινε παλικαρια θα τα τσεκαρω ολα και θ'αποφασισω. Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από HERTHAN 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 On 30/06/2022 at 01:55, HERTHAN said: Δεν μπορω να ψαξω εκει μεσα δεν βρισκω ακρη να σου πω την αληθεια.Μου βγαζει οτι να'ναι στα αποτελεσματα. θελει αρκετη υπομονη ή θελει να ξερεις κωδικους που μπορεις να τους βρεις απο αλλα sites. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα