Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το χειρουργείο διαφράγματος...Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού άμεσα(πάσχω ταυτόχρονα και από αλλεργική ρινίτιδα)κι έτσι σκέφτομαι να απευθυνθώ σε ιδιωτικό για να ανασάνω κι εγώ πιο γρήγορα.Εχω κάποιους ενδοιασμούς όμως για το οικονομικό.Δυστυχως είμαι και ανασφάλιστη.Γνωριζει κάποιος πόσο κοστίζει το χειρουργείο;

Επεξ/σία από Despan
Δημοσ.

Όσους φίλους μου ξέρω, μου είπαν για 1500 όλα μαζί, άντε βαριά 2000. Αλλά αυτό πρέπει να πας να συνεννοηθείς με χειρούργο, και επιπλέον να πάρεις γνώμες απο 2-3 ωρλ. Η πλειοψηφία του πληθυσμού έχει στραβό διάφραγμα, αλλά καλό είναι να πάρεις γνώμες από 2-3 γιατρούς

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Όσους φίλους μου ξέρω, μου είπαν για 1500 όλα μαζί, άντε βαριά 2000. Αλλά αυτό πρέπει να πας να συνεννοηθείς με χειρούργο, και επιπλέον να πάρεις γνώμες απο 2-3 ωρλ. Η πλειοψηφία του πληθυσμού έχει στραβό διάφραγμα, αλλά καλό είναι να πάρεις γνώμες από 2-3 γιατρούς

Έχω πάρει αρκετές γνώμες κι όλοι μου έχουν πει για χειρουργείο γιατί έχω χρόνια αλλεργική ρινίτιδα με συχνές ωτίτιδες.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Despan είπε

Έχω πάρει αρκετές γνώμες κι όλοι μου έχουν πει για χειρουργείο γιατί έχω χρόνια αλλεργική ρινίτιδα με συχνές ωτίτιδες.

ωραία, το κόστος συνήθως σε ιδιωτική κλινική είναι 1500-2000. Αυτά μου είπαν φίλοι μου

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Despan είπε

H αλλεργικη ρινιτιδα δεν εχει καμια σχεση με το στραβο διαφραγμα.Θα σου προτεινα να κοιταξεις σε αλλεργιολογο πρωτα το προβλημα και μετα κοιτα τα διαφραγματα.

Το κοστος τωρα εξαρταται.Εγω πριν πολλα πολλα χρονια ειχα πληρωσει σε ιδιωτικη κλινικη μεσω ιδιωτικης ασφαλειας 3500€ οταν 2 χρονια μετα γνωστο μου προσωπο στον ιδιο γιατρο σε αλλη κλινικη εδωσε 1500€

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vasilllis είπε

H αλλεργικη ρινιτιδα δεν εχει καμια σχεση με το στραβο διαφραγμα.Θα σου προτεινα να κοιταξεις σε αλλεργιολογο πρωτα το προβλημα και μετα κοιτα τα διαφραγματα.

Το κοστος τωρα εξαρταται.Εγω πριν πολλα πολλα χρονια ειχα πληρωσει σε ιδιωτικη κλινικη μεσω ιδιωτικης ασφαλειας 3500€ οταν 2 χρονια μετα γνωστο μου προσωπο στον ιδιο γιατρο σε αλλη κλινικη εδωσε 1500€

Έχω δει και αλλεργιολόγο που μου πρότεινε ανοσοθεραπεία και μάλιστα έχω ήδη παραγγείλει τις σταγόνες...και αυτός με παρέπεμψε στην διόρθωση του διαφράγματος λόγω του ότι έχω πολλή βλέννα που συνήθως καταλήγει στα αυτιά μου.Όπως μου είπε το θέμα θα λυθεί 50% με ανοσοθεραπεία και το υπόλοιπο 50% με χειρουργείο.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Despan είπε

Έχω δει και αλλεργιολόγο που μου πρότεινε ανοσοθεραπεία και μάλιστα έχω ήδη παραγγείλει τις σταγόνες...και αυτός με παρέπεμψε στην διόρθωση του διαφράγματος λόγω του ότι έχω πολλή βλέννα που συνήθως καταλήγει στα αυτιά μου.Όπως μου είπε το θέμα θα λυθεί 50% με ανοσοθεραπεία και το υπόλοιπο 50% με χειρουργείο.

ειχα ολα τα συμπτωματα που περιγραφεις και ξεκινησα αναποδα εγω,απο ΩΡΛ χωρις κανενα αποτελεσμα

Θα σου προτεινα να κανεις υπομονη λιγο διαστημα και βλεπεις.Μονο ανοσοθεραπεια σου εδωσε?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vasilllis είπε

ειχα ολα τα συμπτωματα που περιγραφεις και ξεκινησα αναποδα εγω,απο ΩΡΛ χωρις κανενα αποτελεσμα

Θα σου προτεινα να κανεις υπομονη λιγο διαστημα και βλεπεις.Μονο ανοσοθεραπεια σου εδωσε?

Μόνο με ανοσοθεραπεία λύνεται η δίκη μου αλλεργία(ακαρεα).Απο τις εξετάσεις η IgE το φυσιολογικό της είναι μέχρι 160 κι εγώ έχω 910!!Μου έχει δώσει τώρα ένα σπρέι στη μύτη και κάτι αντιισταμινικά μέχρι να έρθουν οι σταγόνες,αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά.

Δημοσ.

Την έχω κάνει και εγώ αυτή την επέμβαση πριν 3 χρόνια.

Κόστος 1800 ευρώ για ανασφάλιστο, εγώ την έκανα με ιδιωτική ασφάλεια και το κοστούμι έφτασε στα 5100 (δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό αλλά συνηθίζεται να υπερχρεώνουν όταν γίνεται μέσω ιδιωτικής ασφάλισης).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...