Προς το περιεχόμενο

Οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς περνάνε πλέον στο Google Pay

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε βενζινάδικο AVIN πλήρωσα μέσω Google Pay με κάρτα Πειραιώς, έχει γίνει η εκκαθάριση της συναλλαγής, αλλά η επιστροφή 1% δεν έχει γίνει.

Την προηγούμενη εβδομάδα που πλήρωσα απευθείας με κάρτα η επιστροφή του 1% έγινε κανονικά.

Υπάρχει θέμα; Το έχει δοκιμάσει άλλος;

Επεξ/σία από giannakp
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, giannakp είπε

Σε βενζινάδικο AVIN πλήρωσα μέσω Google Pay με κάρτα Πειραιώς, έχει γίνει η εκκαθάριση της συναλλαγής, αλλά η επιστροφή 1% δεν έχει γίνει.

Την προηγούμενη εβδομάδα που πλήρωσα απευθείας με κάρτα η επιστροφή του 1% έγινε κανονικά.

Υπάρχει θέμα; Το έχει δοκιμάσει άλλος;

Εν τέλει έγινε η πίστωση, απλά καθυστέρησε η επιστροφή, έγινε σχεδόν μια εβδομάδα μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής. Όποτε πλήρωνα με κάρτα απευθείας γινόταν πιο γρήγορα, την ίδιας μέρας της εκκαθάρισης. Ίσως να είναι τυχαίο-παροδικό....

Επεξ/σία από giannakp
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ούτε εγώ μπορώ να περάσω τη Πειραιώς visa στο google pay.Επικοινωνησα με google μου είπαν ότι είναι όλα καλά από αυτούς κ λογικό αφού μπορώ να περάσω άλλες κάρτες που όμως δε με βολεύουν.Μιλησα με Πειραιώς δύο φορές κ κανένα αποτέλεσμα δυστυχώς. Τίποτα δεν έκαναν κ με ενημέρωσαν ότι η κάρτα δεν έχει πρόβλημα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/7/2022 στις 10:18 ΜΜ, kon13 είπε

Ούτε εγώ μπορώ να περάσω τη Πειραιώς visa στο google pay.Επικοινωνησα με google μου είπαν ότι είναι όλα καλά από αυτούς κ λογικό αφού μπορώ να περάσω άλλες κάρτες που όμως δε με βολεύουν.Μιλησα με Πειραιώς δύο φορές κ κανένα αποτέλεσμα δυστυχώς. Τίποτα δεν έκαναν κ με ενημέρωσαν ότι η κάρτα δεν έχει πρόβλημα 

Ακριβώς την ίδια απάντηση είχα κι εγώ,μα ίδια όμως, σταματάω τις προσπάθειές δεν πρόκειται να την δεχτεί,,,Εντωμεταξύ ούτε της γυναίκας μου δέχτηκε! 

Επεξ/σία από teo lilio

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ούτε εμένα λειτουργεί στο Google Wallet η Πειραιώς. Γίνεται η προσθήκη αλλά δεν μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα. Τη δοκίμασα και σε άλλη συσκευή, το ίδιο. Η κάρτα είναι VISA debit.

Δοκίμασα όμως και μία Mastercard debit και αυτή μπήκε κανονικά. Η εξυπηρέτηση της Πειραιώς ούτε που καταλαβαίνουν τι τους λέω. Θα το δούμε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Eurobank και Revolut παίζουν κανονικά. Αλλά με εισαγωγή απ' τις εφαρμογές τους (Add card to GPay) όχι με τη manual εισαγωγή. Η Curve δεν μπαίνει δυστυχώς μετά το update από Google Pay σε Google Wallet..

• 3 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια πριν 1 βδομαδα περιπου ειχα κανει μια απεγκατασταση το gpay γιατι δεν λειτουργουσε το εβαλα ξανα και ξανα εβαλα τις καρτες μου έλα μου ομως που η κάρτα της Πειραιώς δεν μπαίνει με τίποτα και το παράλογο ειναι ουτε η wibank pay υπηρεσια ενεργοποιητε.

εχω παρει την τραπεζα και δεν ξερουν τι τους γινετε. Βαρεθηκα να περνω τηλεφωνο δεν βγαινει ακρη.

Επεξ/σία από panos31412

10 ώρες πριν, panos31412 είπε

καλησπερα παιδια πριν 1 βδομαδα περιπου ειχα κανει μια απεγκατασταση το gpay γιατι δεν λειτουργουσε το εβαλα ξανα και ξανα εβαλα τις καρτες μου έλα μου ομως που η κάρτα της Πειραιώς δεν μπαίνει με τίποτα και το παράλογο ειναι ουτε η wibank pay υπηρεσια ενεργοποιητε.

εχω παρει την τραπεζα και δεν ξερουν τι τους γινετε. Βαρεθηκα να περνω τηλεφωνο δεν βγαινει ακρη.

Έγινε μια αναβάθμιση στην εφαρμογή winbank και οι ανέπαφες πληρωμές με NFC δεν είναι διαθέσιμες μέσω της νέας εφαρμογής, μόνο μέσω gpay. Δοκίμασε να κάνεις μια ενημέρωση των εφαρμογών winbank και google wallet.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...

Για να μην ανοιγω νεο τοπικ. Σας εχει τυχει να μην μπαινει καινουργια καρτα στο google wallet? Επειδη εληξε η προηγουμενη, μου ειπε να ορισω pin και να παω σε ενα ατμ για αναληψη/ερωτηση υπολοιπου, οπως και εκανα. Ανεπαφες αγορες μπορω να κανω (δοκιμασα). Οταν παω να την προσθεσω χειροκινητα στο g wallet λεει να επικοινωνησω με την τραπεζα, ενω απο το κουμπι μεσα απο το winbank app βγαζει (αφου φτασω παλι στο g wallet και συμφωνησω με τους ορους), διαφορετικο μηνυμα οτι δεν εχω ιντερνετ.

Θα παρω αυριο τηλ αφου δεν ειναι θεμα ασφαλειας, αλλα για καποιο λογο να εχει γεματα τοκενς? 

Σύνδεσα σχετικά πρόσφατα πιστωτική Visa της Πειραιώς με g wallet χωρίς κάποιο πρόβλημα και το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές κανονικά σε αγορές κανονικά . 

• 1 μήνα μετά...

Γιατί δεν μπορώ να  τοθετήσω την νέα μου χρεωστική κάρτα Πειραιώς/Viza οπως είχα κάνει με την προηγούμενη Πειραιώς /mastercard ? Αυτη η ιδια  νεα κάρτα τοοοθετείται κανονικά σε οποιοδηποτε άλλο τηλέφωνο android η i phone  Τι εχει γινει λάθος ??? Απο την Τρ. Πειραιώς ακομα περιμενω απάντηση... 

Screenshot_20240209_064406_Google Play services.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...