Προς το περιεχόμενο

Οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς περνάνε πλέον στο Google Pay

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

53 λεπτά πριν, g_mateo είπε

Αυτό ισχύει όντως;

Έχω πληρώσει πολλές φορές με Google Pay σε Σκλαβενίτη από όταν μπήκε η Πειραιώς  και έχουν πιστωθεί κανονικά τα yellows και έχω κάνει και εξαργύρωση. 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panoulix είπε

Αμα ειναι να χρεώνει 1 ευρώ ανα συναλλαγή όπως έκανε παλιά, να μου λείπει το βίσσυνο.

Μπορείς να προσδιορίσεις, το ποιος έκανες την χρέωση και πότε παλιά?

Η Πειραιώς με το πρώτο της wallet, winbank wallet? Η Google με το Google Pay?

Εκτός και αν εννοείς την χρέωση από την Google που φαινόταν όταν πήγαινες να προσθέσεις κάποια κάρτα που όντως ήταν 1 ευρώ αλλά δεν ήταν χρέωση αυτό. Έχει ξανασυζητηθεί

Επεξ/σία από vagstef

Παιδιά, πάντως είμαστε πολύ πίσω στις σύγχρονες τεχνολογίες ως χώρα . Ακόμα και οι χώρες που εμείς θεωρούμε ότι υποδεέστερες από τις δυτικές, εδώ και αρκετά χρόνια οι πολίτες τους τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών πραγματοποιούν μέσω κινητών. Η Ρωσία ας πούμε, πριν τις κυρώσεις, ακόμα και στο λεωφορείο πλήρωναν τα εισιτήρια με κινητά. Ακόμα και τα πιο απλά, τις ταυτότητες σε μορφή πιστωτική κάρτας, έχει σχεδόν όλος ο υπόλοιπος κόσμος, και εμείς ακόμα στους διαγωνισμούς κολλημένοι είμαστε. 

Δοκιμάστηκε και στα μαγαζιά της γειτονιάς που είχαν το απλό POS ή Viva Wallet και μπορώ να πω ότι λειτουργεί άμεσα και δεν χρειάζεται να μπείτε στην εφαρμογή , απλά να είναι ξεκλειδωτη η συσκευή . Μόνο να πάτε στις ρυθμίσεις και να επιλέξετε ως default contactless payment Google Pay 

• Like 1

Επιβεβαιώνω την ορθή ( ως αναμενόταν άλλωστε ) λειτουργία της εφαρμογής. Μάλιστα στον Μασούτη, όχι μόνο περάστηκαν οι πόντοι yellows, ζήτησε κανονικά το pos και εξαργύρωση αν ήθελα.

• Like 1

Στις 23/6/2022 στις 5:31 ΜΜ, teo lilio είπε

Έχω δοκιμάσει 10 φορες το τελευταίο διάστημα, σήμερα άλλες 2 και δεν δέχεται την κάρτα, είναι visa, βάζω τα στοιχεία και με πετάει πάλι στην αρχή! 

Και εμένα το ίδιο.. ενώ την βάζω και συνδέεται με την τράπεζα μόλις πάω να την χρησιμοποιήσω μου βγάζει σφάλμα.

On 24/06/2022 at 08:53, dimitrisdim14 said:

Πέρασα 2 κάρτες της Πειραιώς έχω κάνει πάνω από 40-50 συναλλαγές .

Μια πιστωτική και μια χρεωστική . Όλα καλά .

Γνωστός πάει να περάσει χρεωστική visa  παλαιότερη και δεν την δέχεται . Παίρνει τηλέφωνο εξυπηρέτηση Πειραιως, εξηγεί το πρόβλημα, και η υπάλληλος του λέει ότι δεν υπάρχει επίσημη συνεργασία με την Google ,  και ότι μπορεί να χρησιμοποιεί το winbank pay ....χααχαχα ρε δεν πάνε καλά ...

Όχι.

Αν έχω μόνο το ρολόι πάνω μου και καμιά σύνδεση μόνο το ρολόι γίνεται να πληρώσω πως καταλαβαίνει αν έχει λεφτά η κάρτα μέσα;

3 ώρες πριν, speedman_26 είπε

Αν έχω μόνο το ρολόι πάνω μου και καμιά σύνδεση μόνο το ρολόι γίνεται να πληρώσω πως καταλαβαίνει αν έχει λεφτά η κάρτα μέσα;

Δε χρειάζεται σύνδεση με το Internet για να πληρώσεις με ρολόι ή κινητό. Όταν πληρώνεις, δίνεται στο POS ένα token, το οποίο αντιστοιχεί στην κάρτα σου, και το POS συνδέεται online με την Visa/Mastercard, και εκείνες με τη σειρά τους με την τράπεζά σου για να πιστοποιηθεί συνολικά η εγκυρότητα της κάθε συναλλαγής

Για να πληρώσεις με gpay αρκεί να είναι ξεκλείδωτο το κινητό; Δεν χρειάζεται να ανοίξεις την εφαρμογή και να βάλεις δαχτυλικό αποτύπωμα όπως με την εφαρμογή της Πειραιώς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, bluegr said:

Δε χρειάζεται σύνδεση με το Internet για να πληρώσεις με ρολόι ή κινητό. Όταν πληρώνεις, δίνεται στο POS ένα token, το οποίο αντιστοιχεί στην κάρτα σου, και το POS συνδέεται online με την Visa/Mastercard, και εκείνες με τη σειρά τους με την τράπεζά σου για να πιστοποιηθεί συνολικά η εγκυρότητα της κάθε συναλλαγής

Οπότε έχεις πάντα λεφτά μαζί σου αν έχεις ρολόι καλή μαγκιά. Μόνο γι'αυτό το λόγο αξίζει να έχεις ένα ρολόι

Επεξ/σία από speedman_26

Στις 2/7/2022 στις 9:28 ΜΜ, Doubt είπε

Yes

Δεν χρειαζεται καν να ειναι ξεκλειδωτο το κινητο. Απλα να ειναι φωτισμενη η οθονη στη λοκ σκριν

12 minutes ago, nikos121 said:

Δεν χρειαζεται καν να ειναι ξεκλειδωτο το κινητο. Απλα να ειναι φωτισμενη η οθονη στη λοκ σκριν

Εξαρτάται. Εμένα π.χ. με Android 11 δεν λειτουργεί με κλειδωμένο, ούτε έχει τέτοια επιλογή. Μόνο με root και xposed module.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...