Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εγκατάστασης win 10 Νέο laptop

akis_mixalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα φίλοι μου θέλω να σας κάνω μια ερώτηση μόλις έχω αγοράσει ένα laptop και πήγα να το κάνουμε εγκατάσταση  με το στικάκι τα Windows και δε μου βρίσκει μονάδες δίσκο δηλαδή μου ζητάει πρόγραμμα οδήγησης αποθήκευσης πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα ?

μοντελο laptop 15ihu6 Lenovo 

thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τσεκαρε bios , στην σχετικη ρυθμιση για το mode του δισκου. Να ειναι ahci και οχι κατι αλλο (raid). Εχει μια ταση η lenovo να το ρυθμιζει στο raid στα φορητα της.

Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό (αν ναι, ποιο); Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το gpt ή secure booting από το bios.

Άλλη λύση, ξανακάνε το στικάκι με το rufus και αν είναι νέας γενιάς το λάπτοπ κάντο gpt αλλιώς αν είναι παλιό βάλτο mbr.

10 λεπτά πριν, micos000 είπε

Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό (αν ναι, ποιο); Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το gpt ή secure booting από το bios.

Άλλη λύση, ξανακάνε το στικάκι με το rufus και αν είναι νέας γενιάς το λάπτοπ κάντο gpt αλλιώς αν είναι παλιό βάλτο mbr.

Όχι δεν είχε εγκατεστημένο τίποτα 

Πως δημιούργησες το στικάκι; Με το tool της microsoft ή με κάποιο άλλο πρόγραμμα; Εγώ χρησιμοποιώ το ventoy και για καινούργιο laptop κάντο σε gpt.

Το iso είναι το επίσημο της ms ή χρησιμοποιείς κανένα περίεργο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...