DGD Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Ψάχνω εδώ και καιρό πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν μπορώ να βρω τίποτα. Το έχει κανείς ? και αν ναι είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του ?
radical239 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Με ψήνει κι εμένα αλλά επίσης καμία πληροφορία ή review πέρα από τεχνικά χαρακτηριστικά... Τι άλλο βλέπεις εναλλακτικά; Λέω να τσιμισω κάποιο άμεσα και έχω χάσει την μπάλα... Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από radical239
DGD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Στις 3/7/2022 στις 11:53 ΠΜ, gpapadakis είπε Μπαταρία μολύβδου... Μακριά... Το l μοντέλο έχει λιθίου
radical239 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Κι εγώ αυτό κοιτάω το L 50με μπαταρία λιθιου. Δεν έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο; Η έστω με κάποιο παρόμοιο; δεν έχω την παραμικρή ιδέα από μηχανάκια γενικότερα, ποσο μαλλον ηλεκτρικα.
anasgeo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Καλησπερα προσωπικα κοιτουσα για αυτο το μηχανακι και ειχα καταληξει σε αυτο αλλα οταν πηγα και τα ειδα απο κοντα κατεληξα στο eviball 125 , το οποιο οδηγειται μονο με διπλωμα 125 cc. Ειναι κλασεις ανωτερο απο καθε αποψη απο το Ηλεκτρα και πιστεψτε με , αξιζει !!!
NobodyRankXV Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Το κοιτούσα και εγώ , τελικά κατέληξα στο M9 50 L αλλά και πάλι κανένα Review
anasgeo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα είναι κάποιος από εσάς πιυ έχει αγοράσει το eviball?
gianda Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Αγόρασα το Daytona eLEKTRA L 50 πριν 1 μηνα για τη σύζυγο μου. Πρώτες εντυπώσεις: σε σχεση με την τιμη του ειναι προς το παρον ικανοποιητικο, δεν εχω μετανιωσει σε καμια περιπτωση. Στην ευθεια παει τακα τακα τα 45 ακομα και με εμενα οδηγο (105κιλα), σε ηπια κλιση παει μεχρι 30-35, όταν αφήνεις το γκαζι ρολαρει ελευθερα χωρις να φρεναει καθολου οποτε σε κατηφορα θα ειναι ευτυχια, η μπαταρια βγαζει ανετα 40 χλμ. δεν γνωριζω στα ποσα ακριβως μενει και δεν θελω να μαθω, απο σχεδον αδεια φορτιζει σε 5 ωρες, εχει φορτιση 48v 3a, τα ελαστικα τερμα ψευτικα κινεζικα θα τα αλλαξω παρα πολυ συντομα, τα φρενα με εμενα πανω ειναι οριακα ανεπαρκη (σχεδον δεν μπορει να μπλοκαρουν οι τροχοι) ενω με τη συζυγο μου (60 κιλα) φανταζμαι θα ειναι επαρκη, πηρα και δικαβαλο τον γιο μου (45 κιλα) και μια χαρα μας πηγε στην ευθεια, στην ανηφορα λιγο τα ειδε κωλυωμενα, γενικα τραβαει αρκετα λιγοτερο απο ενα 4χρονο 50άρι μηχανακι, τα φωτα ψιλο μετρια προς κακα, η μεγαλη σκαλα αναβει δεν αναβει δεν βλεπεις διαφορά, το πατωμα για τα ποδια ειναι ωηλο κα ιμου τη σπαει γιατι λυγιζω πολυ τα ποδια μου (1,75 υψος) ενω για τη συζυγο μου ειναι μια χαρα (1,55), η καουκα πισω ειναι εντελως διακοσμητικη δεν χωραει τιποτα και θα σπασει παρα παρα πολυ συντομα γιατι καταχτυπαει στις λακουβες, ο δεικτης σταθμης μπαταριας ειναι ψευτικος αφου ακομα και με χαμηλητ μπαταρια δειχνει να ειναι γεματες ολες οι μπαρες αλλα μολςι πατας γκαζι πεφτουν οι μπαρες, ευτυχως ομςω δου δειχνει και τα volt της μπαταριας οποτε απο εκει παιρνεις χαμπαρι τί γινεται, ο συναγερμος του παραδοξως δουλευει μαι χαρα, οταν το κουναω σφυριζει παντρα, αλλα δεν ειναι αρκετα δυνατος ωστε να τον ακουω καλα στον 1ο όροφο. ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από gianda 3
Gxatzis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Στις 22/3/2023 στις 10:21 ΜΜ, gianda είπε Αγόρασα το Daytona eLEKTRA L 50 πριν 1 μηνα για τη σύζυγο μου. Πρώτες εντυπώσεις: σε σχεση με την τιμη του ειναι προς το παρον ικανοποιητικο, δεν εχω μετανιωσει σε καμια περιπτωση. Στην ευθεια παει τακα τακα τα 45 ακομα και με εμενα οδηγο (105κιλα), σε ηπια κλιση παει μεχρι 30-35, όταν αφήνεις το γκαζι ρολαρει ελευθερα χωρις να φρεναει καθολου οποτε σε κατηφορα θα ειναι ευτυχια, η μπαταρια βγαζει ανετα 40 χλμ. δεν γνωριζω στα ποσα ακριβως μενει και δεν θελω να μαθω, απο σχεδον αδεια φορτιζει σε 5 ωρες, εχει φορτιση 48v 3a, τα ελαστικα τερμα ψευτικα κινεζικα θα τα αλλαξω παρα πολυ συντομα, τα φρενα με εμενα πανω ειναι οριακα ανεπαρκη (σχεδον δεν μπορει να μπλοκαρουν οι τροχοι) ενω με τη συζυγο μου (60 κιλα) φανταζμαι θα ειναι επαρκη, πηρα και δικαβαλο τον γιο μου (45 κιλα) και μια χαρα μας πηγε στην ευθεια, στην ανηφορα λιγο τα ειδε κωλυωμενα, γενικα τραβαει αρκετα λιγοτερο απο ενα 4χρονο 50άρι μηχανακι, τα φωτα ψιλο μετρια προς κακα, η μεγαλη σκαλα αναβει δεν αναβει δεν βλεπεις διαφορά, το πατωμα για τα ποδια ειναι ωηλο κα ιμου τη σπαει γιατι λυγιζω πολυ τα ποδια μου (1,75 υψος) ενω για τη συζυγο μου ειναι μια χαρα (1,55), η καουκα πισω ειναι εντελως διακοσμητικη δεν χωραει τιποτα και θα σπασει παρα παρα πολυ συντομα γιατι καταχτυπαει στις λακουβες, ο δεικτης σταθμης μπαταριας ειναι ψευτικος αφου ακομα και με χαμηλητ μπαταρια δειχνει να ειναι γεματες ολες οι μπαρες αλλα μολςι πατας γκαζι πεφτουν οι μπαρες, ευτυχως ομςω δου δειχνει και τα volt της μπαταριας οποτε απο εκει παιρνεις χαμπαρι τί γινεται, ο συναγερμος του παραδοξως δουλευει μαι χαρα, οταν το κουναω σφυριζει παντρα, αλλα δεν ειναι αρκετα δυνατος ωστε να τον ακουω καλα στον 1ο όροφο. ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ! Φίλε μετά από 5 μήνες έχεις να προσθέσεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα