mirrage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, camel555 είπε Μόλις παρήγγειλα και εγώ αλλά από το γερμανικό site, μιας και το "κεντρικό" δεν είχε διαθέσιμο αυτό που έψαχνα. Μου έστειλαν tracking number από Κίνα.... Πίστευα ότι θα έστελναν από Γερμανία. Ελπίζω να μην έχω κάνα θέμα με τελωνείο, έτσι; Είναι στατιστικό το θέμα...Αν ελέγξουν το δέμα θα πληρώσεις. Αλλά δεν υπήρχαν στην Ελλάδα για να αγοράσεις;
camel555 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, mirrage είπε Είναι στατιστικό το θέμα...Αν ελέγξουν το δέμα θα πληρώσεις. Αλλά δεν υπήρχαν στην Ελλάδα για να αγοράσεις; Όχι.
IKARIWTHS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Θυμάμαι όταν πλήρωσα μου είχε έρθει ένα μειλ τους που έγραφε ότι αν τύχει να περάσει τελωνείο να τους ενημερώσω .Δεν σου ήρθε κάτι παρόμοιο ; 1
camel555 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε Θυμάμαι όταν πλήρωσα μου είχε έρθει ένα μειλ τους που έγραφε ότι αν τύχει να περάσει τελωνείο να τους ενημερώσω .Δεν σου ήρθε κάτι παρόμοιο ; Όχι δυστυχώς. Γενικά η εμπειρία από το Γερμανικό site δεν ήταν και η καλύτερη (αποστολή μετά από 3 μέρες από την πληρωμή, ενώ ήταν διαθέσιμο και μετά από δική μου όχληση...). Αν γνώριζα ότι θα έστελναν από Κίνα και ότι θα κάνει 1 μήνα να έρθει, θα το έπαιρνα από αλλού... Δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη του γερμανικού site, εκτός και είναι μόνο για support για την Γερμανική αγορά, αλλά και πάλι θα έπρεπε να γράφουν ρητά ότι η αποστολή γίνεται από την Κίνα. Από την άλλη, πως γράφουν άλλες διαθεσιμότητες από το "κεντρικό" site άμα στέλνουν από την ίδια αποθήκη... Μόλις έστειλα mail σχετικό, περιμένω απάντηση... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από camel555
camel555 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 24/2/2023 στις 12:04 ΜΜ, camel555 είπε Μόλις έλαβα mail από την εταιρεία, όπου ξεκάθαρα μου είπαν ότι θα αναλάβουν τυχόν χρεώσεις. 😊 Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από camel555
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα