Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, camel555 είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τα κολλήματα τα είχες και με 2,4 και με bt; Κακό αυτό (όπως και το delay) μιας και θέλω χρήση αποκλειστικά ασύρματη..

Και εμένα με ενδιαφέρει ο φωτισμός αλλά μάλλον pbt + shine through + low profile, φαίνεται αδύνατον να βρω και δεν ξέρω αν υπάρχουν καν. Δεν θα ήθελα abs μιας και πρόσφατα άλλαξα σε pbt και η διαφορά στα δικά μου μάτια (γυαλάδα) και χέρια (ανάγλυφη υφή), είναι τέτοια που κοιτάω πλέον μόνο pbt.

Πρόσφατα ανακάλυψα τα low profile και πιστεύω ότι οι καρποί θα καταπονούνται λιγότερο, σε σχέση με ένα κανονικού μεγέθους -και ύψους- πληκτρολόγιο. Εσένα ποια είναι η εμπειρία σου; Σε αυτό που έχω, έκλεισα τα ποδαράκια που έχει και βλέπω μια πιο ευχάριστη αίσθηση.

Πολύ θετικό αυτό με το τελωνείο πάντως.

Με ολους τους τροπους ασυρματα ειχε ενα delay και καποια κολληματα (χωρις να ειναι ενοχλητικα) αλλα εγω ειμαι και λιγο ψείρας μπορει σε εσενα να μην σου φανει και να μην σε ενοχλει καθολου.

Σε συγκριση με keychron εχει καλυτερη ασύρματη συνδεση σε σχεση με logitech ισως υστερεί αλλα ειναι πολυ ανώτερο πληκτρολογιο

Για να βρεις pbt + shine through + low profile λιγο δυσκολο τουλαχιστον εγω δεν εχω καποιο υποψη μου οσο το εψαξα 

Σε αυτη την κατηγορια νομιζω οτι ειναι το καλύτερο μην σε προβληματίζει το wireless παρτο να το χαρεις

Επεξ/σία από MySql
  • Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 17/1/2023 στις 11:33 ΠΜ, MySql είπε

Εμένα προσωπικά 2 παραγγελίες απο nuphy ήρθαν χωρις να περάσουν τελωνείο δεν ξερω εαν ημουν τυχερος αλλα διαβασα και σε αλλα φορουμ πως και σε αλλους απο ευρωπη εχει ερθει χωρις τελωνειο οποτε μαλλον το εχει συστημα να πληρωνει η nuphy τον εκτελωνισμο 

Μήπως είδες τι αξία είχαν δηλώσει στο πακέτο ? Μπορεί να είχαν δηλώσει χαμηλή αξία γι αυτό να μη πέρασε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, jodact είπε

Μήπως είδες τι αξία είχαν δηλώσει στο πακέτο ? Μπορεί να είχαν δηλώσει χαμηλή αξία γι αυτό να μη πέρασε. 

Σε ενα ασημι φακελο με bubbles εσωτερικα μου τα έστειλαν και τις δυο φορες
Δεν γραφει τιμη στο αυτοκόλλητο που ειναι απο πανω το μονο που γραφει ειναι yunexpress logistics και πολη Σοφια/Βουλγαρια

Εχει και ενα αυτοκόλλητο κατω απο αυτό που δεν μπορω να το δω γιατι εαν βγαλω το πανω θα σκιστεί και το κατω

Νομιζω πως δεν πιανουν πια αυτα τα κολπα αυτα γινόντουσαν πριν χρονια στο ebay

Δίνω περισσότερες πιθανοτητες στο να το φερνει με τροπο που δεν χρειάζεται εκτελωνισμός χωρις να ειμαι σιγουρος βεβαια γιαυτο

Επεξ/σία από MySql
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MySql είπε

Σε ενα ασημι φακλεο με bubbles εσωτερικα μου τα έστειλαν και τις δυο φορες

Δεν γραφει τιμη στο αυτοκόλλητο που ειναι απο πανω το μονο που γραφει ειναι yunexpress logistics και πολη Σοφια/Βουλγαρια

Εχει και ενα αυτοκόλλητο κατω απο αυτό που δεν μπορω να το δω γιατι εαν βγαλω το πανω θα σκιστεί και το κατω

Νομιζω πως δεν πιανουν πια αυτα τα κολπα αυτα γινόντουσαν πριν χρονια στο ebay

Δίνω περισσότερες πιθανοτητες στο να το φερνει με τροπο που δεν χρειάζεται εκτελωνισμός χωρις να ειμαι σιγουρος βεβαια γιαυτο

Eμενα μου είχαν πει ότι στέλνουν από Κίνα απλά δηλώνουν χαμηλή αξία, γι αυτό ρώτησα.

Τώρα αν το στέλνουν τριγωνικά μέσω Ευρώπης, είναι ακόμα πιο λογικό να μη περνάει τελωνείο. Όπως και από Aliexpress έρχονται τριγωνικά και δεν περνάνε. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, MySql είπε

Σε ενα ασημι φακελο με bubbles εσωτερικα μου τα έστειλαν και τις δυο φορες

Θυμάσαι μήπως περίπου πόσο καιρό έκανε να έρθει ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jodact είπε

Eμενα μου είχαν πει ότι στέλνουν από Κίνα απλά δηλώνουν χαμηλή αξία, γι αυτό ρώτησα.

Τώρα αν το στέλνουν τριγωνικά μέσω Ευρώπης, είναι ακόμα πιο λογικό να μη περνάει τελωνείο. Όπως και από Aliexpress έρχονται τριγωνικά και δεν περνάνε. 

Κανονικά οι δασμοί χρεώνονται στην χώρα που που εισέρχεται το δέμα. Οπότε είτε έχουν προνοήσει και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή είτε έχουν "δικούς τους" και τα περνάνε στη ζούλα είτε έχουν τόσο όγκο δουλειάς στη χώρα εισόδου που αφήνουν τα μισά χωρίς έλεγχο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jodact είπε

Θυμάσαι μήπως περίπου πόσο καιρό έκανε να έρθει ?

Εαν δεν με απαταει η μνημη μου ηταν περιπου 10 εργασιμες μερες

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/1/2023 στις 6:02 ΜΜ, MySql είπε

Με ολους τους τροπους ασυρματα ειχε ενα delay και καποια κολληματα (χωρις να ειναι ενοχλητικα) αλλα εγω ειμαι και λιγο ψείρας μπορει σε εσενα να μην σου φανει και να μην σε ενοχλει καθολου.

Σε συγκριση με keychron εχει καλυτερη ασύρματη συνδεση σε σχεση με logitech ισως υστερεί αλλα ειναι πολυ ανώτερο πληκτρολογιο

Για να βρεις pbt + shine through + low profile λιγο δυσκολο τουλαχιστον εγω δεν εχω καποιο υποψη μου οσο το εψαξα 

Σε αυτη την κατηγορια νομιζω οτι ειναι το καλύτερο μην σε προβληματίζει το wireless παρτο να το χαρεις

Επειδή το θέλω για εργασία (word), τυχόν delay ή αποσυνδέσεις, θα το έριχνα στον κάδο όπως έκανα με ένα royal kludge που είχα 😁

Το Keychron είχε δηλαδή χειρότερη σύνδεση (κολλήματα) και delay;

Επεξ/σία από camel555
Δημοσ.
Στις 17/1/2023 στις 5:13 ΜΜ, camel555 είπε

Και εμένα με ενδιαφέρει ο φωτισμός αλλά μάλλον pbt + shine through + low profile, φαίνεται αδύνατον να βρω και δεν ξέρω αν υπάρχουν καν. Δεν θα ήθελα abs μιας και πρόσφατα άλλαξα σε pbt και η διαφορά στα δικά μου μάτια (γυαλάδα) και χέρια (ανάγλυφη υφή), είναι τέτοια που κοιτάω πλέον μόνο pbt.

Υπάρχουν στο aliexpress και μάλιστα με κάτω από 20 ευρώ το σετ. Μόλις τα παρέλαβα. Φαίνονται καλής ποιότητας, ειδικά για την τιμή τους. 

Δημοσ.

Παρέλαβα πριν λίγες ημέρες το Keychron K3 Pro με κόκκινους διακόπτες  και 2ο σετ διάφανα keycaps.Τελωνείο ευτυχώς δεν πέρασε.Φρόντισαν και το πήγαν μέσω Ολλανδίας.Εντυπώσεις άριστες μέχρι στιγμής.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jodact είπε

Υπάρχουν στο aliexpress και μάλιστα με κάτω από 20 ευρώ το σετ. Μόλις τα παρέλαβα. Φαίνονται καλής ποιότητας, ειδικά για την τιμή τους. 

Έχεις το link?

Δημοσ.
Στις 18/1/2023 στις 10:44 ΜΜ, camel555 είπε

Επειδή το θέλω για εργασία (word), τυχόν delay ή αποσυνδέσεις, θα το έριχνα στον κάδο όπως έκανα με ένα royal kludge που είχα 😁

Το Keychron είχε δηλαδή χειρότερη σύνδεση (κολλήματα) και delay;

δεν το εχω δουλεψει το keychron απο reviews και φορουμ το εχω βγαλει αυτο το συμπερασμα οχι απο προσωπικη εμπειρια

Δημοσ.

Και εγώ με το keychrone k3 από το καλοκαίρι χωρίς προβλήματα και αποσυνδέσεις .Η παραγγελία έγινε μέσα από την ιστοσελίδα τους και ,δεν πλήρωσα τελωνείο 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/1/2023 στις 2:39 ΜΜ, IKARIWTHS είπε

Και εγώ με το keychrone k3 από το καλοκαίρι χωρίς προβλήματα και αποσυνδέσεις .Η παραγγελία έγινε μέσα από την ιστοσελίδα τους και ,δεν πλήρωσα τελωνείο 

Μόλις παρήγγειλα και εγώ αλλά από το γερμανικό site, μιας και το "κεντρικό" δεν είχε διαθέσιμο αυτό που έψαχνα. Μου έστειλαν tracking number από Κίνα.... Πίστευα ότι θα έστελναν από Γερμανία. Ελπίζω να μην έχω κάνα θέμα με τελωνείο, έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...