pirmen56 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Στις 29/6/2022 στις 9:46 ΠΜ, Herald είπε Τα vocals δεν είναι σε επίπεδο shure 846, τουλάχιστον τα male vocals, αλλά είναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Η μεγάλη διαφορά είναι απλά η άνεση σε busy κομμάτια, τα shure απλά μπουρδουκλώνονταν και ήταν σαν να είχε μπεί το τραγούδι σε μηχανή του κιμά. Ίσως λόγω πολύ μικρού soundstage. Τα Arya δεν έχουν τέτοια προβλήματα Αν θες vocals(γενικά mids) τότε να ακούσεις ή να πάρεις συμπληρωματικά HD600/650. Κοντράρονται σχεδόν με τα πάντα σε αυτόν τον τομέα. Αυτό που λες για το soundstage είναι θέμα μεγέθους και απόστασης των μεγαφώνων. Δηλαδή, πόσος ήχος πάει σε όλο το πτερύγιο του αυτιού. Τα K612pro με τα παλιά earpads είχαν δυνατό soundstage εξαιτίας αυτού. Οι ήχοι απείχαν πολύ ο ένας από τον άλλο. Παρατήρησα ότι αντιλαμβανόμουν ήχο μπροστά διαγώνια(με vurtual surround) κάτι που δεν συνέβαινε, στον ίδιο βαθμό, με κανένα Sennheiser.
Herald Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Αν θες vocals(γενικά mids) τότε να ακούσεις ή να πάρεις συμπληρωματικά HD600/650. Κοντράρονται σχεδόν με τα πάντα σε αυτόν τον τομέα. Αυτό που λες για το soundstage είναι θέμα μεγέθους και απόστασης των μεγαφώνων. Δηλαδή, πόσος ήχος πάει σε όλο το πτερύγιο του αυτιού. Τα K612pro με τα παλιά earpads είχαν δυνατό soundstage εξαιτίας αυτού. Οι ήχοι απείχαν πολύ ο ένας από τον άλλο. Παρατήρησα ότι αντιλαμβανόμουν ήχο μπροστά διαγώνια(με vurtual surround) κάτι που δεν συνέβαινε, στον ίδιο βαθμό, με κανένα Sennheiser. Tα έχω κατά νου και τα hd600, αλλά ακριβό χόμπι. Θέλω να χτυπήσω και τα focal clear, να δοκιμάσω και LCD X, δεν βγαίνω μάνα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα