Προς το περιεχόμενο

Provlima me spyware :(

DeiX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Edw kai 2 meres exw ena provlima me kapoio spyware. Prospathisa kai katevasa ta parakatw spywares removers :

-Spyware Guard

-Webroot Spy Sweeper (den mporw na kanw omws update se auto, thelei registration :( )

Katharisa to PC, ekana kai scan me to Norton Antivirus 2004 alla synexizw na exw to exhs provlima : Kathe fora enw vazw mia arxikh selida, ta programmata antispyware pou exw me eidopoioun oti allazei h arxikh mou selida se blank. Pataw no kai synexizw th douleia mou.... meta omws apo 2 lepta symvainei pali to idio kai epanalamvanete sto apeiro auth h douleia.Epsaxa sto log book kai eida oti prokeite gia

BROWSER HIJACK ALERT - BROWSER PAGE CHANGED etc.....

Mporeite na mou peite ti na kanw gia na lysw auto to provlima??? To kako einai oti yparxoun kai alla isws kalytera antispyware programs alla theloun ola registration code gia na katharisoun to systhma.....

Proteinete kamia lysh re paidia h' kana allo programma pou na einai free.

Euxaristw kai perimenw apanthsh :wink:

Επισκέπτης
Δημοσ.

και εγω εχω αυτο το προβλημα, αλλαζει συνεχως η αρχικη σελιδα σε "about:blank"

εγω εχω το spybot search & destroy αλλα δεν κανει τιποτα στο συγκεκριμενο προβλημα.. βρισκει οτι σκουπιδια εχεις στο πισι τα σβινει αλλα αυτο το προβλημα παραμενει..

επισεις κοιταω αν τρεχει background αλλα τιποτα δεν τρεχει.. κοιταω στα προγραμματα που ξεκινανε με το start-up αλλα ουτε εκει εχει τιποτα..

καποια καταχωρηση στην registry πρεπει να ειναι αλλα δεν μπορω να την βρω με τιποτα.. :(

Δημοσ.

Katevasa kai ta dyo programs pou eipe o adams alla tpt :( . Kai oxi mono mou allazei thn arxikh selida se blank, alla mou leei oti exw kai spybot :( . An xerei kaneis kana kolpaki gia na glitwsoume thn katastash as to postarei edw re paidia. Den thelw oute na to skeftomai oti tha prepei na kanw format :(

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγω αρχισα να συμβιβαζομαι.. ειναι πανω απο μηνα τωρα αυτο.

αλλα αν καποιος ξερει ας πει τι να κανουμε να γλιτωσουμε

Δημοσ.

Afou to epsaxa kai allo to thema vrhka oti h aitia tou kakou vrisketai sta parakatw shmeia :

-HKEY_CLASSES_ROOT_PROTOCOLS\FILTER\TEXT\PLAIN

-HKEY_CLASSES_ROOT_PROTOCOLS\FILTER\TEXT\HTML

-HKEY_LOCAL_MACHINE:SOFTWARE\MICROSOFT\INTERNET EXPLORER\MAIN\HOMEOBDSD

Den thelw na valw xeri sto registry opote an xerei kaneis tpt as mou pei.

Δημοσ.

paidia, to ad-aware 6.181 pro pou to xrisimopoiw poly kairo panta vgazei to minima

BROWSER HIJACK ALERT (about:blank) otan to vazw na kanei search. apla kante to ignore kai den tha to ksanavgalei. (an den to kanete, tha thewrei oti kapoios exei allaksei tin arxiki selida tou ie, kai tha tin vazei default....)

me to s&d den symvainei afto, alla afta ta 2 programmata allilosyblirwnontai, opote

tha yposteite ena aplo ignore.

Επισκέπτης
Δημοσ.

μαλ@κιες...

περασαν τρεις μερες και ξανα το ιδιο προβλημα... αρχικη σελιδα: about:blank και δειχνει κατι search for..

το cwshredder δεν το ξαναδιρθωνει τωρα.. μια φορα εκανε οτι εκανε.

Δημοσ.

αφου τα κατεβαζετε τα προγράμματα, γιατι δεν τα αφηνετε να κανουν τη δουλεια τους ;

Spy Sweeper .

options: select disks to sweep.. επιλέγουμε ποιους δισκους να σκαναρει , και ποια folder (τα συνηθισμενα που εχει προ-ρυθμισμενα και συνηθως αρκουν ή ολα)

μετα sweep now.

πρωτα κανουμε σκαν το δισκο που εχει τα windows, με μονο τα επιλεγμενα folder.

και αν δε βρει κανουμε skan ola ta folder του ιδιου,

και μετα και τους υπολοιπους δισκους.

Το 99% των spy βρισκονται αμεσως στην 1η περιπτωση.

2) ενεργοποεις το Active shield "IE home page shield" και αφηνουμε το προγραμμα minimized on taskbar να περιμένει τον εισβολέα...

ακομα δεν το βρισκει?

Δημοσ.

Λοιπόν, μετά από αποτυχία όλων των προγραμμάτων που δοκίμασα σήμερα, λόγο του διάσημου πλέον hijacker (κατά SpybotSD) και των εναλλασσόμενων start/search/default σελίδων του, βρέθηκε λύση.

Υποθέτωντας ότι είστε full updated σε os, απενεργοποιήστε system restore, κλείστε όλα τα παράθυρα του ie/mozilla/netscape, όπως κ ότι φορτώνει στην μπάρα σας κάτω δεξιά πρέπει να φάει unload/exit.

Κατεβάστε το ταπεινό Hijack This 157kb. του Merijn

Scan κ fix αφού διαβάσετε το tutorial.

ΔΕΝ πρέπει να σβήσετε τα πάντα, ΔΕΝ βάζω το tutorial link για πλάκα.

Μετά το fix, shutdown + boot σε 2 min, ΟΧΙ restart.

Από τα πιο δυνατά internet browser hijacking malicious proggies που έχω συναντήσει ήταν ετούτο, βγαίνει με del *.dlls/registry edit αλλά δεν είναι ενέργειες που μπορεί να κάνει ένας μέσος χρήστης, πόσο μάλλον να μαντέψει τη σωστή σειρά των ενεργειών.

p.s. Τα pc που είχαν SpybotSD 1.3 updated + immunize δεν τον κόλλησαν.

/sc

Δημοσ.

Μα γιατι βασανιζεστε τσι βρε παιδια;Αφηστε στην "ησυχια"του τον internet

explorer και αρχιστε να χρησιμοποιητε πιο σοβαρα προγραμματα.Εγω χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο τον Opera και κυριολεκτικα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!Απλα δοκιμαστε τον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...