shyster Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 όπως λέει και ο τίτλος είμαι σε αναζήτηση m/b, μέσα σε 3 περίπου χρόνια 2 μητρικές της msi παρέδωσαν πνεύμα η τελευταία με συνεχόμενα blue screen και μάλλον πρόβλημα στις ram και πιστέψτε με η κύρια χρήση είναι σερφάρισμα και λίγο gaming (age of empires κατά κύριο λόγο) οπότε για την συγκεκριμένη εταιρία δεν θέλω ούτε καν να ακούω. το σύστημα μου είναι cpu amd ryzen 5 3600 ram 2x16 giga corsair vengeance pro gpu Sapphire VGA Radeon RX 590 8GB Nitro+ τροφοδοτικο 650watt θα ήθελα κατα προτίμηση να έχει 6 θύρες sata καθως έχω 5 δίσκους + έναν Player, από εσωτερικές συνδέσεις υπάρχει mv2+ κάρτα ήχου+controler που συνδέεται σε pcie το μικρό (sorry αλλά δεν ξέρω ως λέγεται) το budget είναι μέχρι 150 ευρώ
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 48 λεπτά πριν, shyster είπε τροφοδοτικο 650watt Μάρκα, μοντέλο, ηλικία 3
fotaras76 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Έχω 2 pc με μητρικές της msi και μέχρι σήμερα δεν έχουν κανένα θέμα. Η πιθανότητα να σου βγήκαν και οι 2 ελαττωματικές είναι αρκετά μικρή. Μήπως το πρόβλημα είναι στο psu ; 2
shyster Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) η psu ειναι corsair tx650m 3ετίας η πρώτη ήταν η B450 TOMAHAWK Η οποία έκαψε κάρτα ήχου το κατάστημα το οποίο το πήρα είχε κλείσει service στην ελλάδα δεν υπάρχει αναγκάστικα να την στείλω Πολωνία και μάλιστα δεν μου την άλλαξαν αλλά μου την επισκεύασαν η δεύτερη είναι η MPG X570 GAMING PLUS 1ον είχα μνήμες τις corsair vengeance lpx 2x8 τις οποίες πολύ όμορφα της χρόνισα στα 3200 με ampx αποφασίζω να πάρω άλλες 2 ακριβώς τις ίδιες για να έχω σύνολο 32 τις βάζω πάνω συγχρονίζουν στα 2111 αν θυμάμαι καλά, πάω να πειράξω το χρονισμό και boom όλα μαύρα ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει ήταν να κάνω clear cmos και να γίνει επαναφορά του χρονισμού στα 2111 το έψαξα όσο δεν πήγαινε αλλά το συγκεκριμμένο πρόβλημα δεν κατάφερα να το λύσω 2ον αποφάσισα και πήρα καινούριες μνήμες τις ram 2x16 giga corsair vengeance pro τις βάζω πάνω συχρονίζουν αμέσως χωρίς να πειράξω τίποτα και μέσα σε λιγότερο από 1 βδομάδα τα πρώτο blue screen τυχαίο λέω από μέσα μου με την πάροδο του χρόνου τα blue screen γίνονται πιο συχνά πλέον γίνεται 3-4 φορές κάθε μέρα σε άσχετες στιγμές μπορεί να παίζω και να με πετάξει μπορεί απλά να σερφάρω και να βγάλει blue screen έχω μία βδομάδα τώρα που το ψάχνω. έκανα format το pc μήπως φταίνε τα windows 11 πάλι τα ίδια κάνω format βάζω τα 10αρια γιατι διάβασα πως τα 11 έχουν πολλά bugs πάλι τα ίδια, κάνω stress test την κάρτα γραφικών κανένα πρόβλημα, κάνω stress test την cpu όλα κομπλέ, και αποφασίζω να κάνω έλεγχο της ram με το memtest86+ και μου βγάζει σφάλματα. αλλάζω πάλι ram και βάζω τις παλιές οι οποίες δεν χρόνιζαν αλλά τότε ήταν σταθερές και μαντέψτε... πάλι blue screen κάποια στιγμή σε ένα blue screen η M/b δεν άνοιγε και έβγαζε σφάλμα στην ram έκανα clear cmos και ξανα άνοιξε. δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι κάποιο άλλο πρόβλημα παρα μόνο ram και για 2 μήνες είναι εκτός εγγύησης η m/b Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από shyster
triplex1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Σκυλι μαυρο https://www.skroutz.gr/s/23786652/Asrock-B550-Pro4-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα