sonikk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Γεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια μεγαλη εταιρεια στον νομο Αττικης που εγκαθιστα κλιματιστικα και ειναι ευγενικοι και αξιοπιστοι γιατι την εχω πατησει δυο φορες με επαγγελματιες τοπικους μικρους και δεν θελω αλλη φορα να μπλεξω με ερασιτεχνες.Αναζητω εν ολιγοις μια μεγαλη εταιρεια που κανει και εγκαταστασεις κλιματιστικων.Το κλιματιστικο το εχω αγορασει περυσι αλλα δεν το εβαλα γιατι μετακομισα. Σας ευχαριστω.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δεν υπάρχει αυτό που ψάχνεις. Βρες κάποιον με εμπειρία και βαλτο. Να ξέρεις όσοι είναι καλοί από Σεπτέμβρη είναι διαθέσιμοι. 1
naimore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 αστα κι εγω την πατησα, οχι μονο μου εβγαλαν το φελιζολ της μονωσης με αποτελεσμα να μην ανοιγουν τερμα τζαμι και παντζουρι, αλλα μου τρυπησαν και τη σωληνα της αποχετευσης :S κατι ηξερα που δεν ηθελα να τους ξαναφερω (δεν ειχαν πληρωθει την 1η φορα γιατι δεν ειχαν τελειωσει και τους ξαναφερα ο μλκας), τεσπα εφερα αλλον και μου αλλαζε τη σωληνα, και περιμενω αλουμινα σε καμια 20αρια μερες να μου φτιαξει το φελιζολ, χωρια που μου γεμισαν τον τοιχο τρυπες, ενα τιμ με 3 πιτσιρικαδες, προσοχη πολυ παιδια, κυκλοροφουν απατεωνες... 1 1
filip123go Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δεν ξέρω το όνομά τους, αλλά εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον εξωτερικό συνεργάτη που έχει το e-shop.gr. 3 ac μου έχουν περάσει, χωρίς κανένα πρόβλημα, και κάθε χρόνο με παίρνουν τηλέφωνο για καθαρισμό. Εαν θέλεις, κάνε έναν κόπο και πάρε ένα τηλέφωνο στο eshop και θα σου πούνε ποιοι είναι... 1
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια μεγαλη εταιρεια στον νομο Αττικης που εγκαθιστα κλιματιστικα και ειναι ευγενικοι και αξιοπιστοι γιατι την εχω πατησει δυο φορες με επαγγελματιες τοπικους μικρους και δεν θελω αλλη φορα να μπλεξω με ερασιτεχνες.Αναζητω εν ολιγοις μια μεγαλη εταιρεια που κανει και εγκαταστασεις κλιματιστικων.Το κλιματιστικο το εχω αγορασει περυσι αλλα δεν το εβαλα γιατι μετακομισα. Σας ευχαριστω. Οι μεγάλες εταιρείας συνήθως σε γράφουν και γενικά ειναι η χειροτερη επιλογη, ψαξε και βρες ενα μαγαζί που κανει αποκλειστικά αυτη την δουλειά 2 1
vagos789 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μεγαλες εταιρειες συχνα δινουν τις δουλειες σε οποιο εξωτερικο συνεργειο ζηταει τα λιγοτερα λεφτα 😆 Καλυτερα βρες καποιον με συστασεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα