sonikk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Γεια σας.Εχω ενα smartphone που οπως λεω και στο θεμα με το που ανοιξω ενα βιντεο και ξεκινησει ο ηχος το κινητο σβηνει ξαφνικα.Συνηθως συμβαινει οταν καποιο βιντεο στο youtube πχ ή και αλλου ξεκιναει με δυνατο ηχο.Οταν εχω την ενταση του ηχου χαμηλα δεν συμβαινει παντα. Τί μπορει να συμβαινει; Εχει τυχει σε καποιον; Ευχαριστω πολυ.
Superuser Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Ίσως βραχυκύκλωμα μπαταριας κανε ένα στρεσαρισμα να δεις πως συμπεριφέρεται μονο ένας τεχνικός μπορεί να την μετρήσει και να σου πει με ακριβεια Αυτο μου είχε συμβει παλιά με ένα κινητό με την ένταση και όταν χρησιμοποίουσα data κινητής που τραβούσαν πολύ ρεύμα,σε WiFi δεν είχε θέμα.Το πήγα σε τεχνικό νομίζοντας ότι είναι η κεραία του και τελικά ήταν η μπαταρία βραχυκυκλωμενη Στο δικό σου μπορει να είναι κάτι άλλο π.χ με έντονο ήχο να δονείται το κινητό και κάποια ηλεκτρονική ένωση να έχει θέμα 1
sonikk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Superuser είπε Ίσως βραχυκύκλωμα μπαταριας κανε ένα στρεσαρισμα να δεις πως συμπεριφέρεται μονο ένας τεχνικός μπορεί να την μετρήσει και να σου πει με ακριβεια Αυτο μου είχε συμβει παλιά με ένα κινητό με την ένταση και όταν χρησιμοποίουσα data κινητής που τραβούσαν πολύ ρεύμα,σε WiFi δεν είχε θέμα.Το πήγα σε τεχνικό νομίζοντας ότι είναι η κεραία του και τελικά ήταν η μπαταρία βραχυκυκλωμενη Στο δικό σου μπορει να είναι κάτι άλλο π.χ με έντονο ήχο να δονείται το κινητό και κάποια ηλεκτρονική ένωση να έχει θέμα Η δονηση μου πρεπει να εχει χαλασει πολυ καιρο τωρα.Δεν δουλευει.Αυτο με την μπαταρια οπως λες ισως ειναι μια εκδοχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα