pavloa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Σήμερα που άνοιξα το pc, παρατήρησα οτι στον φάκελο user υπάρχει ένας φάκελος με το όνομα .ms-ad Τόσες μέρες δεν υπήρχε, τον διαγράφω και μετά απο λίγο ξανα βγαίνει. δεν έχω περάσει κανένα καινούριο πρόγραμμα αυτές τις μέρες. Τι ακριβώς είναι? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Για έλεγξε αυτό... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, micos000 είπε Για έλεγχε αυτό... ναι λογικά αυτό είναι.. Και εγώ την ίδια έκδοση έχω με αυτήν που αναφέρει. Οπότε δεν είναι κάτι ανησυχητικό και το αφήνω έτσι όπως είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Αν θέλεις να έχεις όλη τη χαβούζα του acrobat (μέχρι και σέρβερ σηκώνει) για να προβάλεις ένα απλό αρχείο pdf τότε ναι, άστο όπως είναι. Εγώ το έχω σουτάρει το acrobat εδώ και αρκετά χρόνια από τα pc μου και βάζω το sumatra pdf. Είναι τρομερά μικρότερο, ελαφρύτερο και χωρίς τις άχρηστες (για τον μέσο χρήστη) χαζομάρες του acrobat. Στα συν του sumatra είναι ότι προβάλει και cbr/cbz αρχεία (βασικά φορμάτ των comics), DjVu, epub κτλ. Αν θέλεις κάτι παραπάνω από το μινιμαλιστικό sumatra υπάρχει και το pdf24 που έχει και ένα σκασμό εργαλεία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, micos000 είπε Αν θέλεις να έχεις όλη τη χαβούζα του acrobat (μέχρι και σέρβερ σηκώνει) για να προβάλεις ένα απλό αρχείο pdf τότε ναι, άστο όπως είναι. Εγώ το έχω σουτάρει το acrobat εδώ και αρκετά χρόνια από τα pc μου και βάζω το sumatra pdf. Είναι τρομερά μικρότερο, ελαφρύτερο και χωρίς τις άχρηστες (για τον μέσο χρήστη) χαζομάρες του acrobat. Στα συν του sumatra είναι ότι προβάλει και cbr/cbz αρχεία (βασικά φορμάτ των comics), DjVu, epub κτλ. Αν θέλεις κάτι παραπάνω από το μινιμαλιστικό sumatra υπάρχει και το pdf24 που έχει και ένα σκασμό εργαλεία. α ωραία θα τα δω και αυτά που πρότεινες.. Το pdf24 πράγματι έχει πολλά εργαλεία από ότι βλέπω. Εγώ τόσα χρόνια είμαι κολλημένος με το acrobat, σε ότι pc έχω πάντα αυτό κατέβαζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δεν θα μπορούσα να μη συμφωνήσω περισσότερο με την πρόταση του micos000 για το Acrobat Reader και το SumatraPDF. Επειδή το Sumatra παραείναι μινιμαλιστικό (για τις ανάγκες μου), άλλη μία πρόταση για ελαφριά εφαρμογή pdf viewer είναι το PDF-XChange Viewer. Έχει και portable έκδοση, με μέγεθος μόλις 20 MB (και με ελληνικό μενού). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα