Προς το περιεχόμενο

φάκελος .ms-ad

pavloa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα που άνοιξα το pc, παρατήρησα οτι στον φάκελο user υπάρχει ένας φάκελος με το όνομα .ms-ad

Τόσες μέρες δεν υπήρχε, τον διαγράφω και μετά απο λίγο ξανα βγαίνει.

δεν έχω περάσει κανένα καινούριο πρόγραμμα αυτές τις μέρες.

Τι ακριβώς είναι?

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-06-22 231936.png

Επεξ/σία από pavloa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Για έλεγχε αυτό...

spacer.png

ναι λογικά αυτό είναι..

Και εγώ την ίδια έκδοση έχω με αυτήν που αναφέρει.

Οπότε δεν είναι κάτι ανησυχητικό και το αφήνω έτσι όπως είναι?

Αν θέλεις να έχεις όλη τη χαβούζα του acrobat (μέχρι και σέρβερ σηκώνει) για να προβάλεις ένα απλό αρχείο pdf τότε ναι, άστο όπως είναι.

Εγώ το έχω σουτάρει το acrobat εδώ και αρκετά χρόνια από τα pc μου και βάζω το sumatra pdf. Είναι τρομερά μικρότερο, ελαφρύτερο και χωρίς τις άχρηστες (για τον μέσο χρήστη) χαζομάρες του acrobat. Στα συν του sumatra είναι ότι προβάλει και cbr/cbz αρχεία (βασικά φορμάτ των comics), DjVu, epub κτλ. Αν θέλεις κάτι παραπάνω από το μινιμαλιστικό sumatra υπάρχει και το pdf24 που έχει και ένα σκασμό εργαλεία.

spacer.png

• Like 2

9 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αν θέλεις να έχεις όλη τη χαβούζα του acrobat (μέχρι και σέρβερ σηκώνει) για να προβάλεις ένα απλό αρχείο pdf τότε ναι, άστο όπως είναι.

Εγώ το έχω σουτάρει το acrobat εδώ και αρκετά χρόνια από τα pc μου και βάζω το sumatra pdf. Είναι τρομερά μικρότερο, ελαφρύτερο και χωρίς τις άχρηστες (για τον μέσο χρήστη) χαζομάρες του acrobat. Στα συν του sumatra είναι ότι προβάλει και cbr/cbz αρχεία (βασικά φορμάτ των comics), DjVu, epub κτλ. Αν θέλεις κάτι παραπάνω από το μινιμαλιστικό sumatra υπάρχει και το pdf24 που έχει και ένα σκασμό εργαλεία.

spacer.png

α ωραία θα τα δω και αυτά που πρότεινες.. Το pdf24 πράγματι έχει πολλά εργαλεία από ότι βλέπω.

Εγώ τόσα χρόνια είμαι κολλημένος με το acrobat, σε ότι pc έχω πάντα αυτό κατέβαζα.

Δεν θα μπορούσα να μη συμφωνήσω περισσότερο με την πρόταση του micos000 για το Acrobat Reader και το SumatraPDF.

Επειδή το Sumatra παραείναι μινιμαλιστικό (για τις ανάγκες μου), άλλη μία πρόταση για ελαφριά εφαρμογή pdf viewer είναι το PDF-XChange Viewer. Έχει και portable έκδοση, με μέγεθος μόλις 20 MB (και με ελληνικό μενού).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...