ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Είχα office 2003 στην εταιρία (αυθεντικό) το οποίο έβγαλα για λόγους ασφαλείας και άρχισα να δουλευω open office. Σε mail client εδώ και 7 χρόνια έχω συνηθίσει τον thunderbird ο οποίος με βολεύει αφάνταστα οπότε δεν προχώρησα σε αγορά κάποιου office νέου μόνο για outlook Τα αρχεια doc, xls, xlsx τα άνοιγα με open office μέχρι που μου ειπε ενας συνεργάτης ότι έχει σταματήσει η υποστήριιξη , καλύτερα να βάλω το libre Η αν θέλω να εχω καποιο πρόγραμμα που να μοιάζει προς microsoft μεριά να βάλω το wps office Πραγματικά τις πρώτες 10 μέρες ενθουσιάστηκα αφάνταστα, interface πολύ κοντά στην microsoft, απίστευτες δυνατότητες μεχρι που άρχισε να τρελαίνεται... Μπορεί να κάνει 3 λεπτα να ανοίξει ένα αρχείο, το εχω απεγκαταστήσει, το έχω ξαναβάλει , γενικά ο υπολογιστής και τα windows δεν εχουν θέματα μιας και εχω αρκετά προγραμματα που δουλευω χωρίς θέμα. Με το που κανω κανά restart φτιάχνει. Μετά από λίγες ώρες τα ιδια. Το εχει βάλει κανένας να μας πει εντυπώσεις? Μηπως ειναι γνωστό θέμα γιατι δεν βρηκα ακρη
accipio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μπορεί να έχει θέμα η συγκεκριμένη έκδοση του WPS· με διαφορετική έκδοση δοκίμασες; Επίσης μια άλλη λύση που μοιάζει πολύ με το MS Office (και με υποστήριξη ελληνικών) είναι το δωρεάν OnlyOffice, το προτείνω για δοκιμή. 1
micos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Εγώ ξέρω ότι δοκίμασα μια φορά το wps ενώ είχα ήδη εγκατεστημένο το ms office 2010, το απεγκατέστησα και από τότε κάθε φορά που ανοίγω έγγραφο με το office μου κάνει πάντα επιδιόρθωση του office. Έκανα επιδιόρθωση και επανεγκατάσταση αλλά συνεχίζει τα ίδια. Τώρα τα απεγκατέστησα και τα δύο και θα βάλω μόνο το ms να δω τι θα κάνει.
bloodraven Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 OnlyOffice και από εμένα, ειδικά με τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχει λύσει πολλά μικροπροβλήματα , πιστεύω είναι καλύτερο και από το Libre,
dkmaster Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Εγώ χρησιμοποιώ το WPS 2-3 χρόνια, δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο που είδα προχθές ήταν με ένα PDF που ήθελα να κάνω edit, υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τα όρια των πεδίων προς συμπλήρωση. Κάτι άλλο δεν μου έχει τύχει.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Σας ευχαριστω πολύ παιδια. Παμε για onlyoffice Και αν το θυμηθώ ποστάρω εντυπώσεις
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα Μου έσπασε λιγο τα νευρα το onlyoffice. Δεν το δούλεψα αρκετά βεβαια αλλά κάνει λίγο τον χρόνο του ανοίξει το αρχείο και ειδικά σε κατι xls που πήγα να προσθέσω πράγματα ηθελε σώνει και καλα να τα σώσει σαν xlsx. Δεν υπήρχε δυνατότητα για xls Τελικά έβαλα παλι την νέα πλέον εκδοση του wps γιατι ειχα μια παλαιότερη και σήμερα έβαλα και νέο δισκο γιατι ο 240άρης ειχε φουλάρει και εκανα κλωνο σε εναν wd blue 500gb . Βλέπουμε Και πάλι ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα