Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,εχω το εξης προβλημα, εδω και λιγο καιρο μου εκαναν αντικατασταση τηλεορασης μια καινουργια sony 4k, την εχω συνδεμενη με το pc που εχει rtx 3080, απο τοτε που την πηρα ομως (δεν ξερω αν ετυχε ) ζητουσε η nvidia update, το ξεκιναω και στο πρωτο αναβοσβημα που κανει σε καθε εγκατασταση με  κολλησε  την εικονα  κατι μπλε με γαλαζια  τετραγωνακια εδειχνε ο υπολογιστης ομως φαινοταν να δουλευει εβγαλα εβαλα το hdmi και εδιχνε κανονικα οτι τελειωσε το update, ε απο τοτε  καθε φορα που κανω restart το pc ακριβως μετα το logo  πριν μπει στα windows 10 βγαζει αυτην την οθονη και οταν την παρατηρω φαινεται οτι γραφει τερματισμος λειτουργιας η επανεκινηση λες και κολλησε απο την προηγουμενη διαδικασια, βγαζω βαζω το hdmi δουλευει κανονικα  ειναι ηδη στην επιφανεια εργασιας, τωρα αν κανω τερματισμο και κλεισει και το ανοιξω μετα τις πιο πολλες φορες μπαινει χωρις να κολλησει η εικονα, χτες εκανα φορματ γιατι με κουρασε η κατασταση ολα δουλευαν καλα μετα τις επανεκινησεις που κανει απο το φορματ εμπαινε κανονικα μολις εβαλα το driver της καρτας γραφικων παλι τα ιδια, στο πρωτο αναβοσβημα  τετραγωνακια μπλε, εβγαλα εβαλα το hdmi μπηκε κανονικα, δεν ξερω τι να κανω εχω απελπιστει, να σημειωσω οτι μπορει  να παιζω παιχνιδια 10 ωρες σερι και δεν με εχει βγαλει προβλημα ποτε,μονο στις επανεκινησεις,ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από Manolo Sismanidis
Δημοσ.

δοκιμασε καταρχας μια προηγουμενη εκδοση nvidia drivers, και κατα δευτερον αλλο καλωδιο (σιγουρεψου οτι ειναι hdmi 2.0 η 2.1)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...