xarissoump7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Παρήγγειλα τα παπούτσια "Adidas ultra boost white/rose drip" από το site fashion10.gr και μου ήρθαν παπούτσια μαϊμού (τα πλήρωσα 74,90€). Θέλω τα χρήματά μου πίσω, τι πρέπει να κάνω; Ο άνθρωπος μου απάντησε και μου είπε ότι τα παπούτσια είναι όντως ψεύτικα και ότι το γράφει στο site, ενώ δεν το γράφει πουθενά. Επίσης μου είπε ότι θα μου τα επιστρέψει αλλά τώρα έχει μια δουλειά και δεν μπορεί. Έχουν περάσει αρκετές ημέρες και δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;; 1
greekfragma Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 σελίδα στημένη με shopify, διεύθυνση Χαλκίδα που δεν υπάρχει, email ένα κουκουρούκου gmail και ένα κινητό τηλέφωνο μόνο...... ούτε εταιρική ταυτότητα google ούτε ΑΦΜ.... τι ακριβώς βοήθεια περιμένεις; να πάμε να τον βρούμε παρέα να ξηγηθούμε αλμυρό φυστίκι να σου δώσει τα 74.90 πίσω αλλιώς φέρει ΚΣΑντερφο; 2 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Σιγα μην σου επιστρέψει χρήματα. Αν πληρωσες με καρτα κανε αμφισβήτηση στην τράπεζα σου. Να και απο εκει χλομό το βλέπω 1
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 37 λεπτά πριν, xarissoump7 είπε τα επιστρέψει αλλά τώρα έχει μια δουλειά και δεν μπορεί. Μπορει να ειναι ακομα στην δουλεια. Περιμενε κανα 2-3 μηνες καλου κακου
alfaeffe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Ειδικά η οδος του "καταστηματος" που δεν τη βρισκει στο Google... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 https://fashion10.gr/products/adidas-ultra-boost-4 Ακριβά τα αγόρασες,τώρα τα έχει σε προσφορά €179,00 EURΤιμή έκπτωσης€69,90 EUR Τόσο μεγάλη έκπτωση και θα ήταν αυθεντικά; Που πάτε και τα βρίσκετε ; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, xarissoump7 είπε Παρήγγειλα τα παπούτσια "Adidas ultra boost white/rose drip" από το site fashion10.gr και μου ήρθαν παπούτσια μαϊμού (τα πλήρωσα 74,90€). Θέλω τα χρήματά μου πίσω, τι πρέπει να κάνω; Ο άνθρωπος μου απάντησε και μου είπε ότι τα παπούτσια είναι όντως ψεύτικα και ότι το γράφει στο site, ενώ δεν το γράφει πουθενά. Επίσης μου είπε ότι θα μου τα επιστρέψει αλλά τώρα έχει μια δουλειά και δεν μπορεί. Έχουν περάσει αρκετές ημέρες και δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;; Στείλε ένα e-mail στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κάντου cc.
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Καλοστημένο site. Ο μέσος χρήστης που δεν ασχολείται και απλά είδε φως και μπήκε θα την πατήσει. Μ' αρέσει που λέει ότι τόσοι επισκέπτες αγόρασαν το προϊόν και καλά για να σε πείσουν να αγοράσεις. Λεφτά δεν παίζει να σου δώσουνε. Το ότι έχουν μια δουλειά τώρα είναι απλά δικαιολογία για να περάσει ο καιρός. Οι εκπτώσεις που έχουνε είναι μη ρεαλιστικές. 2
Addendi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Εσύ που επαθες τη ζημιά πήγαινε εδώ και συπλήρωσε στην παρακάτω στη φόρμα (επέλεξε Illegal Activities) τα στοιχεία σου τη διευθυνση url/link του προϊόντος με τα πλαστα παπούτσια και το παρακάτω κείμενο: The store has a fake business address, does not provide any Tax Information (TIN), or business information (ie Company name or registration number) and does not ship any goods whatsoever. It's a criminal enterprise perpetrated by fraudsters and I will be filling a criminal complaint with the local police. Πήγαινε σε ενα αστυνομικό τμήμα και πες θελω να κάνω αναφορά για ποινική διωξη απατεώνα. Δωσε το website, πες ποιο προιόν παρείγγειλες, αν εχεις και μια κινηση της καρτας που αναφερει το ποσο και τις λεπτομέρειες της συναλλαγής. Ζήτα έγγραφο της αναφοράς/καταγγελίας σου. Πήγαινε στην τραπεζα με το εγγραφο και ζήτα να κάνεις αίτηση αντιλογισμού λόγω απάτης, πες τον υπάλληλο να επισυνάψει στην αίτηση την αναφορά απο την αστυνομία. Νομίζω οτι εδω εξαντλείται το τι μπορείς να κάνεις. Εύχομαι να είναι το μοναδικό ακριβό σου μάθημα. Αλλες φορές πριν παραγγείλεις να βλεπεις αν το καταστημα έχει ΑΦΜ, αριθμό γεμή, δυνατότητα αντικαταβολής, πληρωμή μέσω paypal και πάλι υπάρχουν απατεώνες!
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Στις 22/6/2022 στις 6:29 ΜΜ, greekfragma είπε σελίδα στημένη με shopify, διεύθυνση Χαλκίδα που δεν υπάρχει, email ένα κουκουρούκου gmail και ένα κινητό τηλέφωνο μόνο...... ούτε εταιρική ταυτότητα google ούτε ΑΦΜ.... τι ακριβώς βοήθεια περιμένεις; να πάμε να τον βρούμε παρέα να ξηγηθούμε αλμυρό φυστίκι να σου δώσει τα 74.90 πίσω αλλιώς φέρει ΚΣΑντερφο; Πώς το ότι στήθηκε με Shopify αποτελεί ένδειξη ότι είναι μάπα το καρπούζι;
SabotazNic Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Στις 10/8/2022 στις 5:08 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε Πώς το ότι στήθηκε με Shopify αποτελεί ένδειξη ότι είναι μάπα το καρπούζι; Πέρα του ότι στο shopify κάνει ο καθένας ένα κατάστημα, δεν είπε ότι ήταν το μοναδικό κριτήριο για να βγει μάπα το καρπούζι.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Πάντως στην περιγραφή των προϊόντων μια χαρά το λέει οτι είναι μαϊμού Αναφορά σε κείμενο Διαθέτει τις κυματιστές σχεδιαστικές γραμμές του αρχικού μοντέλου, Επίσης που πάτε και τα βρίσκετε ρε παλικάρια; Δώστε κάτι παραπάνω και παρτε απο ενα επώνυμο μαγαζί...
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Πάντως στην περιγραφή των προϊόντων μια χαρά το λέει οτι είναι μαϊμού Επίσης που πάτε και τα βρίσκετε ρε παλικάρια; Δώστε κάτι παραπάνω και παρτε απο ενα επώνυμο μαγαζί... Tα κράτησε τελικά.Σκυλιά βγήκαν!!Σαν καινούργια είναι μετά απο 2 μήνες.
clampro Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μου κίνησε την περιέργεια αυτή εδώ η λεπτομέρεια: Με λίγο ψάξιμο, βρήκα αυτό εδώ. Προφανώς μπήκα υποψιασμένος, όπως φαντάζομαι και ο @ProponitisTouKanape και έψαξα ενεργά για να δω που γράφει ότι δεν είναι αυθεντικά, αλλά και πάλι με όλα τα υπόλοιπα σημάδια, τα οποία προανέφεραν και οι υπόλοιποι εδώ, δε νομίζω ότι θα επέλεγα ποτέ να αγοράσω από κει...
Μακιαβέλλι Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 21 ώρες πριν, SabotazNic είπε Πέρα του ότι στο shopify κάνει ο καθένας ένα κατάστημα, δεν είπε ότι ήταν το μοναδικό κριτήριο για να βγει μάπα το καρπούζι. Ούτε εγώ είπα ότι ήταν το μοναδικό κριτήριο. Αναρωτήθηκα όμως γιατί αποτελεί κριτήριο. Γιατί είναι πιο επικίνδυνο από αλλά commercial tools για eshops;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα