nkarama Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Επειδή θα τοποθετηθεί σε περιορισμένο χώρο, θέλω ένα απο αυτά τα πληκτρολόγια που δεν έχουν αριθμητικό keypad, αλλά παρόλα αυτά έχουν τα βελάκια αλλά και τα pageup/down στις γνωστές θέσεις. Δουλειά γραφείου περισσότερο (τεχνικη όμως, σχετικά με ΙΤ), και λίγος κώδικας... Απαραίτητα ενσύρματο... δεν με νοιάζει η δυνατότητα bluetooth αλλά να μπορεί να συνδεθεί ενσύρματα... Διαβάζω για διάφορους τύπους πληκτρολογίων αλλα και των μηχανικών διακοπτών και έχω μπερδευτεί. Ας πούμε το γνωστό κατάστημα έχει ενα Logitech G PRO στα 79 ευρώ (σε εκθεσιακό) ή ένα πχ Hyper X alloy Origins στα 64... θα μου κάνουν? θα με κουράσουν απο την δύναμη που θέλουν να πατηθούν τα πλήκτρα? Θα ξυπνάνε την μικρή στο διπλανό δωμάτιο όταν δουλεύω βράδυ? Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ τα πληκτρολόγια που μας έδιναν απο την δουλειά, αλλά τελευταία ο χώρος αλλά και η ποιότητά τους είναι κάκκιστη και θα ήθελα μια αναβάθμιση... Ευχαριστώ όλους...
vaggos231 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 αυτα τα πληκτρολογια λεγονται 10keyless. Οι μηχανικοι διακοπτες εχουν την φημη οτι κουραζουν το χερι μετα απο πολυωρο γραψιμο, και το χω παρατηρησει και γω στο δικο μου με red switches. εκθεσιακο μην παρεις εκτος αν το λες επειδη μπορεις να το δοκιμασεις. γενικα σιγουρα παντως ειναι πιο θορυβωδη και παιζει ρολο και το δικο σου στυλ με τα πληκτρα. για μενα παρε ενα ποιοτικο μεμβρανης με χαμηλο τραβελ (τυπου λαπτοπ αν σε βολευει). 1
clampro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Ο θόρυβος που θα κάνει εξαρτάται από τους διακόπτες που θα βάλεις. Οι MX Cherry blue για παράδειγμα είναι οι πιο θορυβώδεις από όλους. Παρόλα αυτά, ακόμα και οι διακόπτες που διαφημίζονται ως ήσυχοι, θα κάνουν περισσότερο ήχο από ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης και πολύ περισσότερο από ένα τύπου λάπτοπ που σου πρότεινε ο @vaggos231 . Σε αυτό παίζει ρόλο και το case του πληκτρολογίου που λειτουργεί ως ηχείο και ενισχύει τον ήχο των πλήκτρων. Επειδή πήρα 10keyless για τη δουλειά, για να πιάνει λιγότερο χώρο στην τσάντα, θα σου πω ότι αν χρησιμοποιείς νούμερα και αν έχεις συνηθίσει το numpad, θα ταλαιπωρηθείς πολύ. Οπότε σκέψου καλά πριν δώσεις χρήματα για ένα καλό πληκτρολόγιο. Αν θέλεις να δοκιμάσεις, η Zeroground βγάζει ένα 65% μεμβράνης που κάνει κάπου στα 30 ευρώ. Μπορείς να το πάρεις για μια δοκιμή και αν δεν σου κάνει να το χαρίσεις σε κανένα πιτσιρίκι να παίζει Fortnite. 1 1
nkarama Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Βγαίνει μεμβράνης σε τέτοιο φορμά; Κσνένα λινκ; ναι το αριθμητικο δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Απο την άλλη τα βελάκια αλλά και τα αλλα 6 πλήκτρα είναι βασικό για μενα να είναι στις σωστές θέσεις. Πληκτρολόγιο τύπου laptop με τα πολύ ρηχά πλήκτρα (αλλά και mac magic keyboard που έχω στον μακ) δεν με βολεύουν καθόλου. Τώρα στο pc χρησιμοποιώ ένα τρ´τοιο της Dell καιμε εκνευρίζει αφάνταστα.
vaggos231 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 εχει αρκετα στο σκρουτζ αλλα αμφιβολου ποιοτητας https://www.skroutz.gr/s/11949843/Logitech-Wireless-Combo-MK360-Ασύρματο-Σετ-Πληκτρολόγιο-Ποντίκι-Αγγλικό-US.html σε ασυρματο μονο δυστυχως αλλα και πολυ μικρο απο οτι βλεπω https://www.skroutz.gr/s/30069253/Matias-RGB-Backlit-Wired-Aluminum-Tenkeyless-Αγγλικό-US.html σε συρμα αλλα με πλακε πληκτρα https://www.skroutz.gr/s/31437679/Logitech-MX-Keys-Mini-Ασύρματο-Bluetooth-Πληκτρολόγιο-Αγγλικό-US-Γκρι.html ποιοτικο, πολυ καλα πληκτρα, αλλα τσιμπημενο και με τα βελακια να ειναι αλλου για αλλου δυσκολα να βρεις ακριβως αυτο που θες, οποτε ισως καλυτερα να πας σε μηχανικο ΑΦΟΥ ακουσεις τα πληκτρα στον χωρο σου ομως. 1
clampro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, nkarama είπε Βγαίνει μεμβράνης σε τέτοιο φορμά; Κσνένα λινκ; Έχει μερικά στο Σκρουτζ. Επειδή της Zeroground το έχω, θα σου πω πως ό,τι πληρώσεις παίρνεις, αλλά για να δοκιμάσεις δεν χρειάζεται να ξοδευτείς.
vaggos231 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, clampro είπε Έχει μερικά στο Σκρουτζ. Επειδή της Zeroground το έχω, θα σου πω πως ό,τι πληρώσεις παίρνεις, αλλά για να δοκιμάσεις δεν χρειάζεται να ξοδευτείς. δεν ειναι μονο αυτα, εχει και καποια που δεν τα εμφανιζει στο φιλτρο tenkeyless 1
clampro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, vaggos231 είπε δεν ειναι μονο αυτα, εχει και καποια που δεν τα εμφανιζει στο φιλτρο tenkeyless Το υπέθεσα, αλλά δεν έψαξα παραπάνω. Στόχος ήταν να δείξω κάποια 10keyless φθηνά για να πάρει μια ιδέα.
nkarama Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 ευχαριστώ όλους.... 20 ώρες πριν, clampro είπε αλλά για να δοκιμάσεις δεν χρειάζεται να ξοδευτείς. Που εννοείς? να πάρω σβάρνα τα μαγαζιά???
clampro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 41 λεπτά πριν, nkarama είπε ευχαριστώ όλους.... Που εννοείς? να πάρω σβάρνα τα μαγαζιά??? Στο internet, μπας και κάποιος έχει κάνει όντως μπάνιο το πληκτρολόγιό του με ισοπρ.
nkarama Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, clampro είπε Στο internet, μπας και κάποιος έχει κάνει όντως μπάνιο το πληκτρολόγιό του με ισοπρ. Εχωτην εντύπωση οτι απαντάς σε άλλο θέμα 😀 😀 😀 καλά που μου θύμισες και μου τελειώνει, να κατέβω Περαιά να πάρω κανα μπουκάλι...
clampro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, nkarama είπε Εχωτην εντύπωση οτι απαντάς σε άλλο θέμα 😀 😀 😀 καλά που μου θύμισες και μου τελειώνει, να κατέβω Περαιά να πάρω κανα μπουκάλι... Αχαχαχαχαχαχαχα ναι πράγματι! Συγγνώμη γι' αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα