mamarmar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Γεια σας. Βρίσκομαι σε δίλημμα και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε άποψη με βοηθήσει να καταλήξω σε μια απόφαση. Είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy S8 εδώ και πάνω από 4 χρόνια. Το κινητό λειτουργούσε άψογα (ίσως η μπαταρία να μη διαρκούσε όσο στην αρχή, αλλά αυτό δεν αποτελούσε πρόβλημα) και ήλπιζα να το κρατήσω άλλα τόσα χρόνια. Δυστυχώς χθες το κινητό δέχτηκε 2 πολύ άσχημα χτυπήματα με αποτέλεσμα να σπάσει τόσο η οθόνη σε διάφορα σημεία όσο και το καπάκι από πίσω. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Μετά από επικοινωνία με διάφορα καταστήματα επισκευής κινητών, έμαθα ότι το κόστος επισκευής του θα βγει στα 240 ευρώ. Αυτό περιλαμβάνει γνήσια οθόνη, καπάκι και καινούρια μπαταρία (η οποία πηγαίνει πακέτο με την οθόνη από ό,τι με πληροφόρησαν). Αυτήν τη στιγμή κλίνω προς το να το επισκευάσω καθώς ήμουν πολύ ικανοποιημένη με το συγκεκριμένο κινητό. Από την άλλη, γνωρίζω πως με τα ίδια λεφτά περίπου μπορώ να αγοράσω κάτι καινούριο, όπως το Xiaomi Poco M4 Pro 5G, με διπλάσια RAM και τετραπλάσια χωρητικότητα. Πως θεωρείτε ότι θα έπρεπε να προχωρήσω; Ευχαριστώ.
bill27 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα το Poco ή οποίο άλλο καλύτερο θά μπορούσα να βρω.Να σε ενημερώσω πως η Vodafone έχει εκπτώσεις στά κινητά επειδή κλείνουν τά καταστήματα τής 20 χρόνια καί έχει καλές τιμές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Σε καμια περιπτωση δεν θα εδινα 240 ευρω για την επισκευη μιας συσκευης 5ετιας. Δεν εχει νοημα, μπορεις με τα ιδια χρηματα να παρεις καινουρια συσκευη με καλυτερη μελλοντικη υποστηριξη. Θα εριχνα και μια ματια στο Samsung Galaxy M32 Dual SIM (6GB/128GB). 2
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δεν θα έφτιαχνα το παλιό,δεν θα αγόραζα poco με αυτά που διαβάζω.
tasvar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Με 250€ περίπου το Α52S από Bestprice. https://www.bestprice.gr/item/2156947853/samsung-galaxy-a52s-5g-6gb-128gb-dual.html
Wheysted Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω εχω s8 και s8+ το δευτερο σχεδον αχρησιμοποιητο και δεν αξιζουν με τιποτα τοσα χρηματα, επισης εχω samsung note 8 και 9 τα οποια τα βρισκεις ανετα σε αυτην την τιμη και σε καλη κατασταση και ειναι κλασεις ανωτερα. Εαν σου αρεσε τοσο το s8 υπαρχει και το huawei nova 9 σε αυτα τα χρηματα καινουργιο, απλα δεν θα εχει το ιδιο γρηγορη ανταποκριση η οθονη στην αφη με ενα Poco F3 που προτειναν Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από Wheysted
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα