Nik1239 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Για πέντε χρόνια λίγο δύσκολο το βλέπω. Όχι για το αν θα είναι σε καλή κατάσταση το iphone αλλά κάπου βαριέσαι κιόλας και θες μία αλλαγή. Συνήθιζα παλιότερα να αγοράζω κάθε χρόνο (τι παλιότερα, μέχρι πέρυσι το τηρούσα) και είδα ότι δεν είχε η τεχνολογία και μεγάλη διαφορά από χρόνο σε χρόνο, αλλά λίγο η ανανέωση, λίγο το μικρόβιο της αλλαγής το έκανα. Τώρα που μου έσπασε η οθόνη στο 8 pro χρησιμοποιώ το 7 pro ως κύριο (που το είχα ως δεύτερο) και το 6Τ ως δεύτερο. Με έχει καταπλήξει το 6Τ με τη διάρκεια της μπαταρίας του και ας το έχω χωρίς να το χρησιμοποιώ για ένα χρόνο. Οπότε άνετα θα μπορούσα να τα κρατήσω και 2 και 3 χρόνια... Καλά εννοείται ότι αν σε καλύπτουν αυτά που έχεις που είναι και τα δύο πολύ καλά μένεις με αυτά και δεν προχωράς σε αγορα νέου εκτός αν δεις σε κάποιο καιρό κάποιο νέο κινητό που θα έχει ότι ζητάς και θα σου αρέσει (πχ περίμενε iPhone 14, s23, realme gt 3 pro, 1+ 10ultra
ostvarivanje Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Καλά εννοείται ότι αν σε καλύπτουν αυτά που έχεις που είναι και τα δύο πολύ καλά μένεις με αυτά και δεν προχωράς σε αγορα νέου εκτός αν δεις σε κάποιο καιρό κάποιο νέο κινητό που θα έχει ότι ζητάς και θα σου αρέσει (πχ περίμενε iPhone 14, s23, realme gt 3 pro, 1+ 10ultra Ναι αυτό ισχύει. Βασικά περιμένω να στείλουν mail από την oneplus αλλά ακόμα δε βλέπω να γίνεται κάτι. Αν δε μου έσπαζε η οθόνη σίγουρα θα έμενα με αυτά που έχω 8προ και 7προ αλλά τώρα θα δούμε τι θα γίνει. Αυτοί είπαν ότι σε 48 θα το προχωρήσουν το ζήτημα και σήμερα τα μεσάνυχτα συμπληρώνονται οι 48 ώρες και ακόμα καμία αντίδραση από αυτούς.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Ας κάνω ένα ελαφρύ highjack για ερώτηση αντικατάστασης οθόνης. Έχω ένα κινητό που έφαγε σαβούρα και από τότε χάλασε η οθόνη (έβγαλε όλο γραμμές και χάλια χρώματα, αλλά έβλεπες ακόμα) και το χειρότερο χάλασε η αφή οπότε έτσι έγινε άχρηστο και δεν μπορούσα ούτε να το ανοίξω γιατί πάταγε συνεχώς κουμπιά μόνο του. Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την οθόνη μόνος μου με ανταλλακτικό από το ίντερνετ που κάνει μόλις 20€. Ακόμα και να αποτύχει η όλη φάση δεν πειράζει, αν και προσωπικά πιστεύω πως κατά 75% θα πάει καλά. Η ερώτησή μου τελικά είναι, χρειάζονται κάποια ειδικά μέτρα για να μην γίνει βλακεία κατά τη διάρκεια της επισκευής με τον στατικό ηλεκτρισμό? Αν ναι τι ακριβώς πρέπει να κάνω?
Kag1ante Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ας κάνω ένα ελαφρύ highjack για ερώτηση αντικατάστασης οθόνης. Έχω ένα κινητό που έφαγε σαβούρα και από τότε χάλασε η οθόνη (έβγαλε όλο γραμμές και χάλια χρώματα, αλλά έβλεπες ακόμα) και το χειρότερο χάλασε η αφή οπότε έτσι έγινε άχρηστο και δεν μπορούσα ούτε να το ανοίξω γιατί πάταγε συνεχώς κουμπιά μόνο του. Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την οθόνη μόνος μου με ανταλλακτικό από το ίντερνετ που κάνει μόλις 20€. Ακόμα και να αποτύχει η όλη φάση δεν πειράζει, αν και προσωπικά πιστεύω πως κατά 75% θα πάει καλά. Η ερώτησή μου τελικά είναι, χρειάζονται κάποια ειδικά μέτρα για να μην γίνει βλακεία κατά τη διάρκεια της επισκευής με τον στατικό ηλεκτρισμό? Αν ναι τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Οθονη 20€?? Καλα τι κινητο ειναι;
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Οθονη 20€?? Καλα τι κινητο ειναι; Iphone SE μοντέλο του 16. Σε συνδυασμό με όχι αυθεντική οθόνη νομίζω είναι λογικό το ποσό. Αν έχει ελαφρώς υποδεέστερα χρώματα δεν θα με πειράξει γιατί θα είναι για 2ο αυτό το κινητό έτσι και αλλιώς
Kag1ante Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Iphone SE μοντέλο του 16. Σε συνδυασμό με όχι αυθεντική οθόνη νομίζω είναι λογικό το ποσό. Αν έχει ελαφρώς υποδεέστερα χρώματα δεν θα με πειράξει γιατί θα είναι για 2ο αυτό το κινητό έτσι και αλλιώς Απλα ίσως σου φανει πιο "νεκρη" η οθονη Θα ελεγα αν μπορεις εστω να βάλεις οθόνη τύπου Α+ (οχι αυθεντική αλλά καλύτερης ποιότητας) 1
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, Kag1ante είπε Απλα ίσως σου φανει πιο "νεκρη" η οθονη Θα ελεγα αν μπορεις εστω να βάλεις οθόνη τύπου Α+ (οχι αυθεντική αλλά καλύτερης ποιότητας) Γενικά δεν ξέρω πόσες επιλογές έχω σε οθόνη. Ψάχνοντας εδώ πέρα βλέπω πολλές αλλά μάλλον αναφέρονται στο SE 2020 τα περισσότερα. Κάποια που λένε ότι είναι όντως για το παλιό μοντέλο και έχουν καλές κριτικές, είναι εξαντλημένα. Οπότε μάλλον καταλήγω να την πάρω από εδώ παρότι δεν με ψήνει το άσπρο αλλά δεν βλέπω άλλη λύση! Επίσης για το αρχικό ερώτημα περί στατικού ηλεκτρισμού υπάρχει κάποια άποψη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα