ostvarivanje Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Εχτές μου έσπασε η οθόνη από το OnePlus 8 pro. Σε επικοινωνία που είχα με το service της OnePlus μου είπαν ότι η οθόνη κοστίζει 300 ευρώ συνολικά. Το κινητό το έχω από πέρυσι τον Απρίλιο. Πιστεύετε ότι αξίζει η αντικατάσταση της οθόνης ή να προβώ σε αγορά καινούργιου τηλεφώνου; Επίσης να πω ότι για δεύτερη συσκευή χρησιμοποιώ ένα OnePlus 7 pro το οποίο θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ σαν δεύτερη συσκευή. Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι πρέπει να προβώ σε καινούργια συσκευή τι θα μου προτείνατε με χρηματικό όριο των 850 ευρώ με έμφαση τη μεγάλη οθόνη την ταχύτητα και την πολύ καλή κάμερα;
Pseudonumo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρώτησες εκεί σε κάνα μαγαζί στην Ομόνοια αν έχουν οθόνη; Και τιμή. Αν και στα γρήγορα που βλέπω, τα περισσότερα δεν έχουν διαθέσιμη οθόνη για αυτό. Εξαρτάται τι θες οικονομικά, εάν δεν έχεις πρόβλημα να ξοδευτείς και μπορέσεις να το πουλήσεις κάνα 100ρικο, πας σε κάτι καλύτερο. Αν θες κάτι μέχρι 300 ευρώ, το φφτιαχνεις. Δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο στα 300 ευρώ μεταχειρισμένο η καινουριο. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από Pseudonumo
ostvarivanje Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Στην Ομόνοια δεν μπορώ να ρωτήσω γιατί μένω επαρχία. Και στην τελική σαν της oneplus την οθόνη δε θα μου βάλουν, άσε που ξέρω πολλές περιπτώσεις φίλων που είχαν πολλά προβλήματα μετά από αλλαγή οθόνης. Αυτό έλεγα ότι αν πήγαινα σε καλύτερο θα πήγαινα να δώσω 850, αν και αυτό τώρα δε βλέπω να το δίνω κάπου, γιατί εδώ είναι λίγο δύσκολα κάτι τέτοιο
GATE123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, ostvarivanje είπε Εχτές μου έσπασε η οθόνη από το OnePlus 8 pro. Σε επικοινωνία που είχα με το service της OnePlus μου είπαν ότι η οθόνη κοστίζει 300 ευρώ συνολικά. Το κινητό το έχω από πέρυσι τον Απρίλιο. Πιστεύετε ότι αξίζει η αντικατάσταση της οθόνης ή να προβώ σε αγορά καινούργιου τηλεφώνου; Επίσης να πω ότι για δεύτερη συσκευή χρησιμοποιώ ένα OnePlus 7 pro το οποίο θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ σαν δεύτερη συσκευή. Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι πρέπει να προβώ σε καινούργια συσκευή τι θα μου προτείνατε με χρηματικό όριο των 850 ευρώ με έμφαση τη μεγάλη οθόνη την ταχύτητα και την πολύ καλή κάμερα; https://www.bestprice.gr/item/2157367155/realme-gt-2-pro-12gb-256gb.html Δες και την σύγκριση με το δικό σου https://www.kimovil.com/el/sygkrish/oneplus-8-pro,realme-gt-2-pro-12gb-256gb Θα έχεις δυετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και service που είναι στο Ελληνικό. Το λειτουργικό του είναι καθαρό σαν το OnePlus. Υ.Γ κάτοχος 1+6 και Realme 8
ostvarivanje Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, GATE123 είπε https://www.bestprice.gr/item/2157367155/realme-gt-2-pro-12gb-256gb.html Δες και την σύγκριση με το δικό σου https://www.kimovil.com/el/sygkrish/oneplus-8-pro,realme-gt-2-pro-12gb-256gb Θα έχεις δυετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και service που είναι στο Ελληνικό. Το λειτουργικό του είναι καθαρό σαν το OnePlus. Υ.Γ κάτοχος 1+6 και Realme 8 Ευχαριστώ πολύ. Δηλαδή έχεις τόσο καλή εντύπωση για την εταιρεία; Εντάξει, διετή εγγύηση έχω και από την OnePlus, γιατί το αγόρασα από την Πολωνία. Εννοείς ότι έχει Oxygen; Στη σύγκριση που μου δείχνεις βλέπει υστερεί λίγο στην κάμερα ε (σε σχέση με το OnePlus 8 Pro). Γενικά το παρακολουθούσα το συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω... Και κάτι ακόμα. Όλες τις αγορές μου εντός Ελλάδας τις έχω κάνει από skroutz. Είναι το ίδιο αξιόπιστο το bestprice, γιατί μου προκαλεί ένα φόβο το γεγονός ότι έχει χαμηλότερες τιμές.
GATE123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Ευχαριστώ πολύ. Δηλαδή έχεις τόσο καλή εντύπωση για την εταιρεία; Εντάξει, διετή εγγύηση έχω και από την OnePlus, γιατί το αγόρασα από την Πολωνία. Εννοείς ότι έχει Oxygen; Στη σύγκριση που μου δείχνεις βλέπει υστερεί λίγο στην κάμερα ε (σε σχέση με το OnePlus 8 Pro). Γενικά το παρακολουθούσα το συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω... Και κάτι ακόμα. Όλες τις αγορές μου εντός Ελλάδας τις έχω κάνει από skroutz. Είναι το ίδιο αξιόπιστο το bestprice, γιατί μου προκαλεί ένα φόβο το γεγονός ότι έχει χαμηλότερες τιμές. Oxygen δεν έχει έχει καθαρό λειτουργικό όπως τα Android One. Έχω αγοράσει από Best price και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Στα Realme θα κοιτάς να λέει EU λόγο εγγύησης/service γιατί κάποιοι έχουν πάρει από Κίνα και έχουν εγγύηση καταστήματος(1 χρόνο). Όσο για την κάμερα είναι ακριβώς το αντίθετο.
ostvarivanje Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Εγώ κοιτούσα στην κάμερα το 8.7 με το 8.3 της σελίδας και όχι τις απόψεις των χρηστών. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω, αρχίζω να το καλοβλέπω. Δηλαδή εσύ έχεις πολύ θετικές εντυπώσεις από τη συνύπαρξή σου με τη realme ε;
GATE123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 51 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Εγώ κοιτούσα στην κάμερα το 8.7 με το 8.3 της σελίδας και όχι τις απόψεις των χρηστών. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω, αρχίζω να το καλοβλέπω. Δηλαδή εσύ έχεις πολύ θετικές εντυπώσεις από τη συνύπαρξή σου με τη realme ε; Ναι πολύ καλές. Και ας έχει Helio G95. Ενώ το Gt 2 pro έχει τον Snapdragon 8 Gen 1. Εγώ εάν θα παρατήσω κάποια στιγμή το 1+6 σε Realme θα καταλήξω,λόγο ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ ίδιο με το λειτουργικό του OnePlus . 55 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Εγώ κοιτούσα στην κάμερα το 8.7 με το 8.3 της σελίδας και όχι τις απόψεις των χρηστών. Η μία πλευρά είναι του OnePlus και η άλλη του Realme.
ostvarivanje Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Εγώ μέχρι τώρα ήμουν OnePlus-άκιας μιας και έχω πάρει 3T, 5T, 6T, 7pro και 8pro. Βέβαια έπαιρνα συνέχεια OnePlusγθατξειχα τρέλανε τις ρομ. Όμως το τελευταίο εξάμηνο τα παράτησα όλα και τα έχω μαμά. Χρησιμοποιώ 2 συσκευές (8pro και 7pro μέχρι τώρα) και πλέον 7pro και 6Τ μέχρι να δω τι θα κάνω με το 8pro. Δηλαδή σε περίπτωση που πάω για αλλαγή κινητού δε θα σκεφτώ να πάρω μόνο OnePlus αλλά το οτιδήποτε. Για τη σύγκριση στις κάμερες από την πλευρά του OnePlus είναι το 8.7 και από του realme το 8.3. Βασικά το σκέφτομαι. Έστειλα service request στην OnePlus για την οθόνη εχτές το βράδυ και ακόμα δεν μου έστειλα απάντηση. Λένε ότι απαντάνε σε 24-48 ώρες. Για να δούμε...
GATE123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, ostvarivanje είπε Για τη σύγκριση στις κάμερες από την πλευρά του OnePlus είναι το 8.7 και από του realme το 8.3. Μα που το είδες αυτό το 8.7 και 8.3 ? Την ημέρα 9.1 έχει το OnePlus και το Realme 9.8 έτσι πάει. Στις νυχτερινές 8.7 έχει το OnePlus και το Realme 9.6.
ostvarivanje Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, GATE123 είπε Μα που το είδες αυτό το 8.7 και 8.3 ? Την ημέρα 9.1 έχει το OnePlus και το Realme 9.8 έτσι πάει. Στις νυχτερινές 8.7 έχει το OnePlus και το Realme 9.6. Εσύ λες κάτω για τη γνώμη των χρηστών, εγώ σου γράφω πάνω για τη σύγκριση της σελίδας. Επίσης, από ό,τι βλέπω δεν έχει τηλεσκοπικό φακό.
Nik1239 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 42 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Εσύ λες κάτω για τη γνώμη των χρηστών, εγώ σου γράφω πάνω για τη σύγκριση της σελίδας. Επίσης, από ό,τι βλέπω δεν έχει τηλεσκοπικό φακό. Εγώ στη θέση σου με 850€ θα πήγαινα σε iPhone 13
ostvarivanje Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Εγώ στη θέση σου με 850€ θα πήγαινα σε iPhone 13 Μπα δύσκολα. Γιατί θέλω και 256 GB και εκεί πάει πολύ παραπάνω. Πάντως πιστεύω ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και ένα iPhone αν και πολύ φοβάμαι ότι θα το μετανιώσω
Nik1239 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, ostvarivanje είπε Μπα δύσκολα. Γιατί θέλω και 256 GB και εκεί πάει πολύ παραπάνω. Πάντως πιστεύω ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και ένα iPhone αν και πολύ φοβάμαι ότι θα το μετανιώσω Εάν έχεις σκοπό να το κρατήσεις 5ετια σκέψου και την υπέρβαση στο 256
ostvarivanje Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Εάν έχεις σκοπό να το κρατήσεις 5ετια σκέψου και την υπέρβαση στο 256 Για πέντε χρόνια λίγο δύσκολο το βλέπω. Όχι για το αν θα είναι σε καλή κατάσταση το iphone αλλά κάπου βαριέσαι κιόλας και θες μία αλλαγή. Συνήθιζα παλιότερα να αγοράζω κάθε χρόνο (τι παλιότερα, μέχρι πέρυσι το τηρούσα) και είδα ότι δεν είχε η τεχνολογία και μεγάλη διαφορά από χρόνο σε χρόνο, αλλά λίγο η ανανέωση, λίγο το μικρόβιο της αλλαγής το έκανα. Τώρα που μου έσπασε η οθόνη στο 8 pro χρησιμοποιώ το 7 pro ως κύριο (που το είχα ως δεύτερο) και το 6Τ ως δεύτερο. Με έχει καταπλήξει το 6Τ με τη διάρκεια της μπαταρίας του και ας το έχω χωρίς να το χρησιμοποιώ για ένα χρόνο. Οπότε άνετα θα μπορούσα να τα κρατήσω και 2 και 3 χρόνια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα