Προς το περιεχόμενο

realme gt master vs A52s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταξυ αυτων των δυο ποιο αξιζει η διαφορα 40 ευρω μεταξυ τους;Μεχρι 250 καμια προταση;;τωρα ειμαι με nokia 8 εδω και σχεδον 4 χρονια..

Δημοσ.

Στο best price έχουν 22 ευρώ διαφορά.

Λίγο καλύτερη κάμερα και κυρίως OIS που κάνει μεγάλη διαφορά στα βίντεο.

Για μένα τα αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Μεταξυ αυτων των δυο ποιο αξιζει η διαφορα 40 ευρω μεταξυ τους;Μεχρι 250 καμια προταση;;τωρα ειμαι με nokia 8 εδω και σχεδον 4 χρονια..

Ανάλογα τι θες .

Το Realme έχει καθαρό λειτουργικό και το Samsung καλή κάμερα με OIS και αδιάβροχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

realme πιο βολικο στο χερι και πιο ελαφρυ, αν το προτιμησεις παρε την 8/256 ομως. εγω θα προτεινα a52s (αυτο εχω και η κοπελα μου το gt master και τα εχω συγκρινει διπλα διπλα)

Επεξ/σία από vaggos231
ορθογραφικο
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

αξιζει το motorola edge στα 250 που το εχει το eshop??

Πολλά τα λεφτά για τόσο παλιό τηλέφωνο. 

Δημοσ.

το καθενα εχει τα πλεονεκτηματα του . realme καθαρο αντροιντ , πιο ελαφρυ , πιο γρηγορο , αλλα Α52 καλυτερη καμερα και 3 εκδοσεις αντροιντ αναβαθμιση σιγουρες , πιο αργο , πιο βαρυ ομως .

Δημοσ.
16 ώρες πριν, panatha1369 είπε

αξιζει το motorola edge στα 250 που το εχει το eshop??

θα σκασεις 250 ευρω, για lcd οθονη, wifi b/g/n και επεξεργαστη 765?
ενω μπορεις να παρεις με 250 ευρω samsung με αμολεντ, b/g/n/ac και 778g? Μονο αν σε ξετρελανε το design και αυτα που σου λεω δεν σε ενδιαφερουν το κανεις αυτο

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panatha1369 είπε

amoled εχει το edge..ειμαι μεταξυ edge A52s και gt master..

το edge στο gsm arena λεει οτι εχει ολεντ, στο σκρουτζ δεν το αναφερει καν και στο eshop λεει lcd.
περα απο αυτα εχουν γραφει πολλες συγκρισεις για το a52s και το gt master. ειναι αναλογα τι θες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Γνωμη για nova 9 στα 189 γερμανο..

Κινητό χωρίς google δε θα κοιτούσα ούτε γι'αστείο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/7/2022 στις 4:54 ΜΜ, vaggos231 είπε

θα σκασεις 250 ευρω, για lcd οθονη, wifi b/g/n και επεξεργαστη 765?
ενω μπορεις να παρεις με 250 ευρω samsung με αμολεντ, b/g/n/ac και 778g? Μονο αν σε ξετρελανε το design και αυτα που σου λεω δεν σε ενδιαφερουν το κανεις αυτο

Η οθόνη του motorola edge είναι oled, και wifi εχει b/g/n/ac, fm radio (αν ενδιαφέρει κάποιον), φαίνεται να έχει καλή κάμερα, ήχο, και οθόνη, καθαρό ui κοντά σε stock android χωρίς bloatware.

Σίγουρα βέβαια τα παραπάνω κινητά είναι νεότερα και έχουν δυνατότερα specs, και θα έχουν μεγαλύτερη υποστήριξη οπότε για τους περισσότερους θα είναι μάλλον καλύτερες επιλογές.

Εμένα θα με προβλημάτιζε κάπως η υποστήριξη σε updates/android versions καθώς είναι του 2020 και η motorola απ' ότι διαβάζω είναι λίγο σφιχτή, κατά τα άλλα δεν την βλέπω πολύ κακή την τιμή του..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...