Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tlykog είπε

Αν δεις τα προηγούμενα ποστ μου, πάντα το κάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα, γιατί σε αντίθεση με πολλούς ανθρώπους, δε θεωρώ το λάθος κάτι κακό. Προφανώς και επειδή δεν είσαι χτεσινός θα με έχεις δει να το κάνω και αρκετές φορές σε άλλα θέματα. Σε κάποιες περιπτώσεις έχω ζητήσει και δημόσια συγνώμη. Πράγμα το οποίο δεν ισχύει με τους περισσότερους από αυτούς που μου έκαναν και dislike και γενικότερα για τους περισσότερους εδώ μέσα...

Εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Πραγματικά διάβασα το άρθρο και ήθελα να τρολλάρω λίγο, γιατί τεχνικά η τεχνητή νοημοσύνη της Apple, χρησιμοποιώντας μια διαδικασία αυτοματοποιημένη, ξεπερνά το σύστημα... Εκεί πάει το τρολλάρισμα...

Το ότι κάποιοι το πήρανε πατριωτικά, είτε γιατί δεν τους άρεσε η ειρωνία απέναντι στην Apple, είτε γιατί οι ίδιοι πίστεψαν ότι όντως ισχύει κάτι τέτοιο και φοβήθηκαν ότι η Apple βγήκε μπροστά σε κάτι από το αγαπημένο τους Android (τουλάχιστον μέχρι να διαβάσουν οι ίδιοι το άρθρο...) δεν οφείλεται σε μένα... Δε μπορώ να φορτωθώ, προσωπικά, τα προβλήματα του κόσμου. Μόνο τα δικά μου.:)

Για αυτό σου λέω ότι κατάλαβες λάθος. Δεν υπάρχει αυτό το τεχνικά που περιγραφεις. Δεν είναι θέμα android η όχι γιατί το captcha χρησιμοποιείται παντού.

• Confused 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Για αυτό σου λέω ότι κατάλαβες λάθος. Δεν υπάρχει αυτό το τεχνικά που περιγραφεις. Δεν είναι θέμα android η όχι γιατί το captcha χρησιμοποιείται παντού.

Δεν κατάλαβα την απάντησή σου.

Θέλεις να πεις ότι δεν αναγνωρίζει το κινητό ότι πρόκειται για captcha και στέλνει τα κατάλληλα δεδομένα σε server της Apple, ώστε αυτός να πιστοποιήσει ότι όντως είσαι άνθρωπος; Εγώ αυτό κατάλαβα.

Αν ναι τότε κάποιος αλγόριθμος αναγνωρίζει το captcha, κάνει μια διαδικασία και στέλνει αποτέλεσμα. Δηλαδή ένα μηχάνημα παίρνει δεδομένα από ένα άλλο μηχάνημα και επιβεβαιώνει στο πρώτο μηχάνημα  ότι δεν είσαι μηχάνημα... :D

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
Στις 23/6/2022 στις 2:53 ΜΜ, lbit είπε

Δεν θελω να σε απογοητεύσω αλλα η σωστή απάντηση είναι scw7d (το 'g' είναι γραμμα παγίδα) ...

- iOS 16

Επειδή δεν έχει αντανάκλαση; Τεστάρουν και ευφυία τώρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...