bazzil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μας παρακολουθούν και τι λέμε... ...οι αλήτες... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από bazzil
polaki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, spectaculator είπε Ξεφτίλα των developers τα captcha! Φαντάσου να είσαι στο δρόμο μες τον ήλιο και να σου πετάξει captcha... (χώρια τη φρίκη του να έχεις χοντρά δάχτυλα σαν τα δικά μου) Επειδή δεν είσαι developer, και προφανώς δεν έχεις ούτε διαχειρίζεσαι κάποιο site, ας ενημερώθεις ότι χωρίς το captcha το spam που δέχονται τα web apps οποιασδήποτε μορφής είναι απλά ακραίο. Είναι δυστυχώς υπερ-απαραίτητο. 7
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Tlykog είπε Το λένε χιούμορ και βεβαιώνει ότι είσαι άνθρωπος… Δεν φάνηκε για χιούμορ πάντως αλλά ότι δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες το άρθρο. Σόρρυ αλλά να παραδεχόμαστε τα λάθη μας.... Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από Retromaniac 1 1
spectaculator Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, polaki είπε Επειδή δεν είσαι developer, και προφανώς δεν έχεις ούτε διαχειρίζεσαι κάποιο site, ας ενημερώθεις ότι χωρίς το captcha το spam που δέχονται τα web apps οποιασδήποτε μορφής είναι απλά ακραίο. Είναι δυστυχώς υπερ-απαραίτητο. Μάλλον δεν ξέρεις πως ν' αποφύγεις το spam στο web app σου με τίποτα πέρα από το captcha το λες αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις, όπως ερωτήσεις (πολύ καλύτερο και χρηστικότερο από το captcha που πολλές φορές κάνει χαζομάρες), spam prevention plugins, double opt-in forms, session cookies φυσικά, και reCaptcha (ακόμα και η Google εγκατέλειψε το captcha). Αν ακόμη θεωρείς ακόμη το captcha απαραίτητο, τότε μάλλον πρέπει να ξεσκονίσεις κάποια πράγματα. Btw, το captcha είναι ξεπερασμένο για όσους παίρνουν την μπίζνα του spam σοβαρά (βλέπε captcha-recaptcha solving services και πολλά άλλα). Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από spectaculator
manolis940 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Μάλλον δεν ξέρεις πως ν' αποφύγεις το spam στο web app σου με τίποτα πέρα από το captcha το λες αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις, όπως ερωτήσεις (πολύ καλύτερο και χρηστικότερο από το captcha που πολλές φορές κάνει χαζομάρες), spam prevention plugins, double opt-in forms, session cookies φυσικά, και reCaptcha (ακόμα και η Google εγκατέλειψε το captcha). Αν ακόμη θεωρείς ακόμη το captcha απαραίτητο, τότε μάλλον πρέπει να ξεσκονίσεις κάποια πράγματα. Btw, το captcha είναι ξεπερασμένο για όσους παίρνουν την μπίζνα του spam σοβαρά (βλέπε captcha-recaptcha solving services και πολλά άλλα). Οι ερωτήσεις .... Πιο καλό μέσο;
spectaculator Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, manolis940 είπε Οι ερωτήσεις .... Πιο καλό μέσο; Πολύ ποιο πρακτικό. Ξεχνάς πως στόχος σου είναι το ευρύτερο κενό με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος. Ο μηδενισμός του spam δεν είναι ο κορυφαίος σκοπός. Ειδικά στις mobile εκδόσεις των websites μόνο κάτι απαρχαιωμένα ή φτωχά ανεπτυγμένα websites χρησιμοποιούν πλέον το Captcha. Κι όπως βλέπεις υπάρχουν μέθοδοι που αυτόματα ολοκληρώνουν το captcha. Επίσης, αν το ψάξεις παραπάνω θα δεις πως μπορείς να επιτεθείς στο ξεπερασμένο captcha και να δημιουργήσεις μεγαλύτερα προβλήματα από το spam (πχ. διαθεσιμότητα του website σου).
Tlykog Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Retromaniac είπε Δεν φάνηκε για χιούμορ πάντως αλλά ότι δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες το άρθρο. Σόρρυ αλλά να παραδεχόμαστε τα λάθη μας.... Αν δεις τα προηγούμενα ποστ μου, πάντα το κάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα, γιατί σε αντίθεση με πολλούς ανθρώπους, δε θεωρώ το λάθος κάτι κακό. Προφανώς και επειδή δεν είσαι χτεσινός θα με έχεις δει να το κάνω και αρκετές φορές σε άλλα θέματα. Σε κάποιες περιπτώσεις έχω ζητήσει και δημόσια συγνώμη. Πράγμα το οποίο δεν ισχύει με τους περισσότερους από αυτούς που μου έκαναν και dislike και γενικότερα για τους περισσότερους εδώ μέσα... Εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Πραγματικά διάβασα το άρθρο και ήθελα να τρολλάρω λίγο, γιατί τεχνικά η τεχνητή νοημοσύνη της Apple, χρησιμοποιώντας μια διαδικασία αυτοματοποιημένη, ξεπερνά το σύστημα... Εκεί πάει το τρολλάρισμα... Το ότι κάποιοι το πήρανε πατριωτικά, είτε γιατί δεν τους άρεσε η ειρωνία απέναντι στην Apple, είτε γιατί οι ίδιοι πίστεψαν ότι όντως ισχύει κάτι τέτοιο και φοβήθηκαν ότι η Apple βγήκε μπροστά σε κάτι από το αγαπημένο τους Android (τουλάχιστον μέχρι να διαβάσουν οι ίδιοι το άρθρο...) δεν οφείλεται σε μένα... Δε μπορώ να φορτωθώ, προσωπικά, τα προβλήματα του κόσμου. Μόνο τα δικά μου. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από Tlykog
manolis940 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, spectaculator είπε Πολύ ποιο πρακτικό. Ξεχνάς πως στόχος σου είναι το ευρύτερο κενό με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος. Ο μηδενισμός του spam δεν είναι ο κορυφαίος σκοπός. Ειδικά στις mobile εκδόσεις των websites μόνο κάτι απαρχαιωμένα ή φτωχά ανεπτυγμένα websites χρησιμοποιούν πλέον το Captcha. Κι όπως βλέπεις υπάρχουν μέθοδοι που αυτόματα ολοκληρώνουν το captcha. Επίσης, αν το ψάξεις παραπάνω θα δεις πως μπορείς να επιτεθείς στο ξεπερασμένο captcha και να δημιουργήσεις μεγαλύτερα προβλήματα από το spam (πχ. διαθεσιμότητα του website σου). Άλλοι μέθοδοι που ανέφερες είναι πολύ καλύτεροι από τις ερωτήσεις. Τα γράμματα καθώς και το βρες μου τις βάρκες, είναι όντως απαρχαιωμένος τρόπος. 1
ripper386 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Αν δεν τα γνωρίζεται, τα captchas …. γνωρίζετε (εσείς) το σωστό.
polaki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, spectaculator είπε Μάλλον δεν ξέρεις πως ν' αποφύγεις το spam στο web app σου με τίποτα πέρα από το captcha το λες αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις, όπως ερωτήσεις (πολύ καλύτερο και χρηστικότερο από το captcha που πολλές φορές κάνει χαζομάρες), spam prevention plugins, double opt-in forms, session cookies φυσικά, και reCaptcha (ακόμα και η Google εγκατέλειψε το captcha). Αν ακόμη θεωρείς ακόμη το captcha απαραίτητο, τότε μάλλον πρέπει να ξεσκονίσεις κάποια πράγματα. Btw, το captcha είναι ξεπερασμένο για όσους παίρνουν την μπίζνα του spam σοβαρά (βλέπε captcha-recaptcha solving services και πολλά άλλα). Το Recaptcha της Google στη v3 χρησιμοποιούμε και είναι όλα οκ, αυτό αναφερόμουν. Το v3 εντωμεταξύ ούτε ερωτήσεις και απαντήσεις, ούτε κάνε κλικ εδώ ούτε "δεν είμαι ριμαδορομπότ". Αυτόματα όλα. Σε κάποια πράγματα δε χρειάζεται να ανακαλύπτεις τον τροχό, τον ανακαλύπτουν άλλοι για σένα και τους ευχαριστούμε γι'αυτό.
spectaculator Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, polaki είπε Το Recaptcha της Google στη v3 χρησιμοποιούμε και είναι όλα οκ, αυτό αναφερόμουν. Το v3 εντωμεταξύ ούτε ερωτήσεις και απαντήσεις, ούτε κάνε κλικ εδώ ούτε "δεν είμαι ριμαδορομπότ". Αυτόματα όλα. Σε κάποια πράγματα δε χρειάζεται να ανακαλύπτεις τον τροχό, τον ανακαλύπτουν άλλοι για σένα και τους ευχαριστούμε γι'αυτό. Ποιος είπε τίποτα για τροχούς κι ανακαλύψεις; Αναφέρθηκα στο captcha του άρθρου πολύ συγκεκριμένα. Πάνω σε αυτό μου απάντησες: Δες και τα παλαμάκια από κάτω. Υποθέτω πως τ' αστέρια αναφέρονται κι αυτά στο recaptcha, απλά τους ξέφυγε.
polaki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, spectaculator είπε Ποιος είπε τίποτα για τροχούς κι ανακαλύψεις; Αναφέρθηκα στο captcha του άρθρου πολύ συγκεκριμένα. Πάνω σε αυτό μου απάντησες: Δες και τα παλαμάκια από κάτω. Υποθέτω πως τ' αστέρια αναφέρονται κι αυτά στο recaptcha, απλά τους ξέφυγε. Ναι sorry, ReCaptcha λογικά όλοι θεωρούσαμε. Εγώ σίγουρα δηλαδή, εκεί έγινε το μπέρδεμα.
lbit Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Στις 22/6/2022 στις 1:31 ΜΜ, playfsx είπε Επιτέλους ενα bot που θα με βοηθάει να αποδείξω οτι ειμαι άνθρωπος γιατι τελευταία μου λένε οτι είμαι bot. Δεν θελω να σε απογοητεύσω αλλα η σωστή απάντηση είναι scw7d (το 'g' είναι γραμμα παγίδα) ... - iOS 16
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα