clampro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Τοπικ γεματο με επιστημονες ειναι αυτο εδω, που προσπαθουν να επιδειξουν ποιος την εχει πιο μεγαλη........ Ε, εντάξει μωρέ το καταλαβαίνεις, επαγγελματική ευαισθησία. Πώς έγραψε κάποιος πιο πάνω για αντίστοιχα post σε forum ή ομάδες με αυτοκίνητα; Κι εκεί θα μπουν οι μηχανικοί να γράφουν παρόμοια πράγματα. Καθένας έχει δει στη δουλειά του πολύ περισσότερα από κάποιον που ασχολείται από χόμπυ ή από ανάγκη, λογικό είναι να πιστεύει ότι ξέρει καλύτερα από εμένα κι εσένα και κατά πάσα πιθανότητα ξέρει. Αυτό που καμιά φορά ξεχνάμε οι επαγγελματίες, είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα χώρο που δεν αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, clampro είπε Ε, εντάξει μωρέ το καταλαβαίνεις, επαγγελματική ευαισθησία. Πώς έγραψε κάποιος πιο πάνω για αντίστοιχα post σε forum ή ομάδες με αυτοκίνητα; Κι εκεί θα μπουν οι μηχανικοί να γράφουν παρόμοια πράγματα. Καθένας έχει δει στη δουλειά του πολύ περισσότερα από κάποιον που ασχολείται από χόμπυ ή από ανάγκη, λογικό είναι να πιστεύει ότι ξέρει καλύτερα από εμένα κι εσένα και κατά πάσα πιθανότητα ξέρει. Αυτό που καμιά φορά ξεχνάμε οι επαγγελματίες, είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα χώρο που δεν αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες Ναι αλλά ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ που αφορά την τεχνολογία άρα έχει περισσότερους επαγγελματίες της τεχνολογίας και ειδικούς.
clampro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 54 λεπτά πριν, ikorolis είπε Ναι αλλά ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ που αφορά την τεχνολογία άρα έχει περισσότερους επαγγελματίες της τεχνολογίας και ειδικούς. Αυτό ακριβώς λέω. Αν βρισκόμασταν σε ένα φόρουμ αυτοκινήτων θα ήταν λογικό να βρίσκονται περισσότεροι που ασχολούνται επαγγελματικά με το αυτοκίνητο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κι εκεί κι εδώ αυτοί που λέμε enthusiasts, που μπορεί να μην είναι επαγγελματίες, αλλά ασχολούνται σε μεγάλο βαθμό με το αντικείμενο. Επίσης, επειδή εδώ περιμένει κανείς ότι θα βρει πολλού επαγγελματίες και ειδικούς, του φαίνεται καλή περίπτωση για να κάνει την ερώτησή του, σωστά; Και μεταξύ μας, όταν κάποιος κάνει μια ερώτηση, η απάντηση "μην είσαι τσίπης/γύφτος/άλλος χαρακτηρισμός" δεν είναι απάντηση. Εξυπακούεται νομίζω ότι κάποιος ακολουθεί συμβουλές που του έδωσαν άγνωστοι στο ίντερνετ με δική του ευθύνη. Από εκεί και πέρα, δεν υποχρεούται κανείς να απαντήσει αν δεν θέλει. Μπορεί να θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να δοκιμάσει κάποιος κάτι μόνος του και έχω κάθε δικαίωμα να εκφράσω αυτή την ανησυχία μου, αλλά δεν ξέρω πόσο δικαίωμα έχω να τον προσβάλλω, όταν δεν ξέρω την φασούλα του. Ένιχου, αυτό που θέλω να πω είναι ας μην είμαστε έτοιμοι να δαγκώσουμε καρωτίδες, μπορούμε απλά να προσπερνάμε ότι μας φαίνεται εξοργιστικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 αυτό που λες περιγράφεται στο "δεοντολογία του διαδικτύου" όποιος γράφει σε δημόσιες διαδικτυακές ιστοσελίδες/κοινότητες πριν ξεκινήσει να γράφει καλό είναι να το διαβάσει. βασική αρχή/κανόνας είναι ότι σέβεσαι και εκτιμάς τους συνομιλητές σου και φυσικά την άποψη/γνώμη που έχουν ανεξάρτητα αν συμφωνείς/διαφωνείς με αυτή ή αν είναι σωστή/λάθος. κανένας δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλλει ή να ειρωνεύεται τον άλλον.
greekfragma Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 17 minutes ago, clampro said: Αυτό ακριβώς λέω. Αν βρισκόμασταν σε ένα φόρουμ αυτοκινήτων θα ήταν λογικό να βρίσκονται περισσότεροι που ασχολούνται επαγγελματικά με το αυτοκίνητο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κι εκεί κι εδώ αυτοί που λέμε enthusiasts, που μπορεί να μην είναι επαγγελματίες, αλλά ασχολούνται σε μεγάλο βαθμό με το αντικείμενο. Επίσης, επειδή εδώ περιμένει κανείς ότι θα βρει πολλού επαγγελματίες και ειδικούς, του φαίνεται καλή περίπτωση για να κάνει την ερώτησή του, σωστά; Και μεταξύ μας, όταν κάποιος κάνει μια ερώτηση, η απάντηση "μην είσαι τσίπης/γύφτος/άλλος χαρακτηρισμός" δεν είναι απάντηση. Εξυπακούεται νομίζω ότι κάποιος ακολουθεί συμβουλές που του έδωσαν άγνωστοι στο ίντερνετ με δική του ευθύνη. Από εκεί και πέρα, δεν υποχρεούται κανείς να απαντήσει αν δεν θέλει. Μπορεί να θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να δοκιμάσει κάποιος κάτι μόνος του και έχω κάθε δικαίωμα να εκφράσω αυτή την ανησυχία μου, αλλά δεν ξέρω πόσο δικαίωμα έχω να τον προσβάλλω, όταν δεν ξέρω την φασούλα του. Ένιχου, αυτό που θέλω να πω είναι ας μην είμαστε έτοιμοι να δαγκώσουμε καρωτίδες, μπορούμε απλά να προσπερνάμε ότι μας φαίνεται εξοργιστικό. με τη μόνη διαφορά οτι μια χαρά απαντούσαμε μέχρι που ο TS έγραψε περι πονηρών τεχνικών και οτι όλα είναι έτοιμα στο γουγλ να τα κάνει μόνος του. και μετά δε ξαναμπήκε. επομένως όσα γράφεις έγιναν ανάποδα.
clampro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, clampro είπε Πολλές φορές λοιπόν, επειδή ο κάθε ένας από εμάς βλέπει ένα μόνο κομμάτι της ιστορίας, αυτό που τον ακουμπά άμεσα, είναι πιθανόν να μας διαφεύγουν πληροφορίες. Πριν προβούμε σε χαρακτηρισμούς, όπως έγινε παραπάνω προς τον OP (ακόμα κι αν από τη στάση του κάτι τέτοιο δεν είναι εντελώς αδικαιολόγητο), ας είμαστε περισσότερο σίγουροι ότι έχουμε καταλάβει πλήρως την κατάσταση και ότι δεν μας λείπουν λεπτομέρειες. Μα δεν υπερασπίζομαι τον TS, το έγραψα και πιο πάνω. Μιλάω γενικά. 1
Doubt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Εν τω μεταξύ, τόσες μέρες μετά, τώρα πρόσεξα πως ο τίτλος γράφει Υπολογιστή της Δουλείας 1
arkanis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Ίσως μια λίστα με ενέργειες που θα μπορούσες να κάνεις υπάρχει εδώ :https://pcsolution316.com/επιλύθηκε-ο-υπολογιστής-δεν-ανοίγει-π/. Τώρα όπως λένε και οι φίλοι παραπάνω ένας εξειδικευμένος τεχνικός πραγματικά δεν θα σου πάρει αρκετά χρήματα για απλή διάγνωση. Αν γνωρίζεις ή μάθεις τι φταίει μετά μπορείς να το αντικαταστήσεις μόνος σου, εφόσον έχεις τις γνώσεις να το κάνεις.
Razor333 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Στις 28/6/2022 στις 4:10 ΜΜ, Doubt είπε Εν τω μεταξύ, τόσες μέρες μετά, τώρα πρόσεξα πως ο τίτλος γράφει Υπολογιστή της Δουλείας Δεν ήταν τυχαίο, η επόμενη επιλογή ήταν το "υπολογιστής της γαλέρας".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα