Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tomar26 είπε

Αν είναι όπως την προηγούμενη φορά, το ίδιο SMS που σου έστειλαν το username και password έχει και ένα link. Πατάς το link, καταχωρείς το PIN που βλέπεις στην τηλεόραση και ενεργοποιείται. 

έβαλα fake number 😂

• Sad 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

έβαλα fake number 😂

Βάλε πάλι εδώ https://eon.nova.gr/ ένα fake number και ένα temp email. Στο temp email θα σου έρθει ένα link για SMART TV ("Για θέαση μέσω Smart TV, μπες στην παρακάτω σελίδα κατέβασε το EON TV app, επίλεξε πάροχο ΕΟΝ Greece και πληκτρολόγησε τον κωδικό ενεργοποίησης που θα εμφανιστεί στην οθόνη της Smart TV σου.
https://eon.nova.gr/smarttv?token=xxxxxxxxxxxxxxxxxxx").

Στο link αυτό, βάζεις τον κωδικό που σου εμφανίζει στην τηλεόραση και το ενεργοποιείς.

Επεξ/σία από specre
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν διαπιστώνω προβλήματα με την εικόνα, έβλεπα το Prime και μετά τα υπόλοιπα novasports που είχαν πρόγραμμα για αρκετές ώρες. Έχουμε 100/10 στο σπίτι και η καμπίνα είναι κοντά , σκέφτομαι για το απλό Eon με 7,70 και τρείς μήνες δωρεάν. Να πω ότι δεν είχα ποτέ Cosmote TV οπότε δεν γίνεται να συγκρίνω.

Επεξ/σία από Brainmorf
Δημοσ.

Απ'ότι βλέπω αυτή τη φορά έχουν αποκλειστικά τα αθλητικά κανάλια. Ούτε καν τα ελεύθερα ελληνικά που λέει ο λόγος. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Στη πρώτη προωθητική τα είχαν όλα ανοιχτά θυμάμαι.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MikeJ είπε

Απ'ότι βλέπω αυτή τη φορά έχουν αποκλειστικά τα αθλητικά κανάλια. Ούτε καν τα ελεύθερα ελληνικά που λέει ο λόγος. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Στη πρώτη προωθητική τα είχαν όλα ανοιχτά θυμάμαι.

Δυστυχώς όλο και χειρότερα. Την περασμένη φορά τα έδωσαν όλα πλην των ταινιών.

Τώρα μόνο τα αθλητικά.

Από μένα είναι όχι.

• Like 1
Δημοσ.

άσε που τώρα στο ζαπινγκ στα αθλητικά τις μισές φορές βγάζει κωδικό σφάλματος και ακούγεται μόνο ο ήχος στο background, όποτε του καπνίσει δουλεύει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Brainmorf είπε

Δεν διαπιστώνω προβλήματα με την εικόνα, έβλεπα το Prime και μετά τα υπόλοιπα novasports που είχαν πρόγραμμα για αρκετές ώρες. Έχουμε 100/10 στο σπίτι και η καμπίνα είναι κοντά , σκέφτομαι για το απλό Eon με 7,70 και τρείς μήνες δωρεάν. Να πω ότι δεν είχα ποτέ Cosmote TV οπότε δεν γίνεται να συγκρίνω.

Είσαι σίγουρος ότι έχει 3 μήνες δωρεάν και ότι είναι 7,70 η τιμή;

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Είσαι σίγουρος ότι έχει 3 μήνες δωρεάν και ότι είναι 7,70 η τιμή;

Νομίζω έχει αναφέρει σε άλλο θέμα ότι έχει Wind One και του έχουν κάνει επιπλέον την παραπάνω προσφορά για τηλεόραση. Δεν είναι για όλους αυτή η τιμή δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Giama είπε

Νομίζω έχει αναφέρει σε άλλο θέμα ότι έχει Wind One και του έχουν κάνει επιπλέον την παραπάνω προσφορά για τηλεόραση. Δεν είναι για όλους αυτή η τιμή δηλαδή.

Και εγώ από Wind Vision έρχομαι και έβαλα το eon+, αλλά ας ρωτήσει αν ισχύει ακόμα αυτή η προσφορά.

Επίσης προχθές στο Man-Liv η εικόνα ήταν άθλια, τρομερά παράπονα. Έκανα κάποιες ρυθμίσεις και τώρα παίζουν όλα τέλεια, αλλά θα περιμένω το επόμενο ντέρμπι για να κρίνω.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giama είπε

Σωστός, το Wind One W10 οπότε μιλάμε για επιπλέον κόστος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραβλέποντας τα όποια θέματα ποιότητας, να το βάλω λέτε για 7 ημέρες? Ή θα με ζαλίσουν μετά στα τηλέφωνα?
Έχει τπτ κρυφές χρεώσεις?

Edit: Άκυρο, διάβασα τα προηγούμενα posts ;)

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την ποιότητα την βλέπω αισθητά βελτιωμένη από τις προηγούμενες φορές. Τουλάχιστον έφυγε η θαμπάδα και η εικόνα είναι ποιο crispy.

image.png.fb57267d9ecf202edf96d1a31465b0ff.png

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μόλις τώρα έκανα ενεργοποίηση και δεν βλέπω κανένα άλλο αθλητικό κανάλι.. Και επίσης μόλις πάω να δω το παιχνίδι μου λέει αν ενδιαφέρομαι για το κανάλι να πάρω τηλ. Έκανα ότι έλεγε το mail για smart tv

Επεξ/σία από @pnea1973

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...